Şimdi Ara

Saçlarım ( Psikolojim bozuldu )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. Kez banyoya girdim az once Carsamba gunu saat 18.00...
    Her zamanki gibi dusa girdim ilk once biraz su dokundum sampyani yaptim ve iki elimde toplam 16 TEL Saydim liflendikten sonra basimi durulayip ikinci kez sampuanladim ve 13 TEL Saydim ALLAH ASKİNA 13 YAHU ... Ucuncu kez yaptigimda 2 tel geldi ... Eczanedeki bayan cok yikaniyorsun dedi 2 gunde bire indirdim . Stresin var dedi gercekten vardi ama buyuk oranda biteli 2 ay oluyor ( Kiz meselesi cok deger veriyordum ) (Gercekten anlatamayacagim 6 aydan fazla inanilmaz bir stres donemiydi ... ) Ama bitti .

Sonra banyoyu bitirdim saclarimi tariyorum 3 tel goruyorum . SACLARİM HERYERDE SANKİ ...

Sonuc olarak bu olay eczanede "Sac koklerin dolu tekrar cikiyor dusen ... Bu hizla dokuluyor olsa simdi kafanda sac olmazdi ... Ama var demekki cikiyorlar " diyen bayanla olmayacak ... Bu is icin hangi bolume gitmeliyim ? Cok cok profesyonel bir destek istiyorum artik ... Cidden psikolojim bozuldu ... Ygs den sonra vakit kaybetmeden ( Buralarda bulabilecegim ) En iyi yere gidecem . Evet hangi bolume gitmeliyim ? Gerekirse cekap midir nedir o nu yapacam ... Cok az besin aliyorum belki bir eksigim vardir . Spora baslayacam birde ...

bu actigim kacinci sac konusu bilmiyorum ama beni de anlayin . Az once banyodan ciktim . en son c.tesi gunu yikandim . Saclarim sozde ozel sampuanimla yikarken ilk yikamamda 7 ikincide 8 ucuncude 6 tel saydim . Saclarim dedeminkilerden hizli dokuluyor . bu gidisle (ciddiyim) 25-30 arasi yaslarimda tepen ve basimin sag ve sol kenarlari iyice acilmis olacak . Eczanedeki doktora 3 defa gittim 1 yilda kadin sac koklerin dolu dokulenler tekrar cikiyor diyor baska bisey demiyor . 1 ay once sampuan verdi kepek ve yag fazla ondan olabilir dedi bu sampuanlar onu yok edecekmis ama hala tik yok . Bide sunu farkettim ne kadar gec yikanirsam o kadar cok sac geliyor elime . Yatagimda zaten killarima sarilip uyuyorum .

Yemek kulturum berbattir . COK yemek secerim . HİC kahvalti yapmam . Yogurt sut pekmez peynir nefret ederim . Genellikle doner ve etsiz cigkofte yiyerek yasarim . Hemen hemen hergun . Mesela bugunde hic ev yemegi yemedim . Yarim doner aksamda etsiz cigkofte yedim ve suan asiri tokum . bana yetiyor . neden bu olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 13 Mart 2013; 18:11:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ne bu stres anlamadım ? Ben saçımı yıkayınca peruk düşüyormuş gibi oluyor kafamdan resmen. Hiç sıkıntı ettiğim yok. Ayrıca yemek yok diyorsun ki gayette normal vücudunu etkilemesi
  • Sağlıklı bir kişinin günde 50 ila 100 tel saçı dökülür. demiş birisi nette ve normalmiş bu
  • Stres çok döküyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Sağlıklı bir kişinin günde 50 ila 100 tel saçı dökülür. demiş birisi nette ve normalmiş bu

ondan daha fazla dokuluyor bnm . Tepemin resmini koyabilsem anlardin . İmgur upload edemiyor fotoyu bnde koyamiyorum

• Bendede aynı sorun var hatta ssli konu açmıştım http://forum.donanimhaber.com/m_72503227/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72533714
  • Up ...

Vallahi korkuyorum saclarima dokunmaya ... Gercekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su konuyu yatagimda yaziyordum gozum sac teline takildi bir sayayim dedim ve 5 tel saydim ... deli olacam guluyorum sinirden

Bu arada babam 42 yasinda ve 35 lerinden beri tepesi ve bas kenarlarinda saclari neredeyse yok denecek kadar az . Cok cirkin gorunuyor gur saclarinin arasindaki çöl

Irsi olabilir mi acaba ?

• kafana taktığın sürece dökülecek

• anne ve baba taraflarında varsa böyle bi sorun sendede olabilme ihtimali çok yüksek.yaş 22 kafada saç kalmadı :(
  • Saç ektirirsin olur biter hocam.
  • Hocam o kadar et , çiğköfte yersen allah muhafaza Ülserde olursun , Kolibasilide , Yapma gözünü seveyim..
  • Dökülmeyi umursama büyük oranda azalır. Ciddiyim.Yemek düzenini de ayarlarsan yararına olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UchihaEziği -- 13 Mart 2013; 19:06:38 >
  • Cildiyeye gideceksin kan tahlili isteyecek beslenme şeklin rezalet zaten. Muhtemelen eksikliğini çektiğin şeyler olacak %90. Çıkarsa haplarından verecek sana alıp kullanacaksın 1-2 ay sonra kontrole gideceksin.

Çinko, Biotin, Magnezyum, Demir

Bunların eksikliği saç dökülmesi yapar, saçın temel taşlarını oluştururlar çünkü. Şampuan olarak prozinc kullan. Medical Park Bahçelievlerde Gökhan Okan diye bir dermatolog var. Florida da falan ihtisas yapmış ona gitmiştim zamanında dökülme vardı. Çinko ve biotin eksikliği çıktı. Haplarını kullandım 1 ayda dökülme falan kalmadı. Şampuan da verecekti, prozinc kullanıyorum dedim tamam kullan onu güzel şampuan dedi.

Git bir an önce tahlilini yaptır. Muayene ücreti max 100 liradır istersen online randevu alıp gidebilirsin o doktora.
  • Kardeş sende panik var daha ufacık birşeyden,ben duş alırken dökülen saçlarımı kel birine nakil etseler Fenerli Cristian gibi saçı olur adamın,sen 5 10 saç telini sorun ediyorsun.

• Banyo sırasında dökülmeler olur, keşke benim de 13-15 olsa. Günden 100 tele yakın saç dökülmesi normal kabul ediliyor. Eğer bu saçların yerne yenileri çıkıyorsa sorun yok.

İstersen bir cildiye uzmanına görün. Ama senin bir sorunun yok gibi.
  • Sadece banyoda 25-30 tel dokuluyorsa gerisini varin siz hesap edin

• quote:

Orijinalden alıntı: -{Dül Dül}-

Su konuyu yatagimda yaziyordum gozum sac teline takildi bir sayayim dedim ve 5 tel saydim ... deli olacam guluyorum sinirden

Bu arada babam 42 yasinda ve 35 lerinden beri tepesi ve bas kenarlarinda saclari neredeyse yok denecek kadar az . Cok cirkin gorunuyor gur saclarinin arasindaki çöl

Irsi olabilir mi acaba ?

Benim saçlarım da seyrek.18 yaşına gelince saç ektireceğim.Herkes ne gereği var dese de banane saç uzatmak istiyorum ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.