Şimdi Ara

Saçlarım Kabarıyor - Saçı Yumuşatan Şampuan Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15 aylık bir saçım var. Saçım kıvırcıkla dalgalı arasında karışık bir şey. Saçlarım keşke hep nemli gibi kalsa diye düşünürüm her zaman. Çünkü saçım kuruduğunda kabarıyor ve saçak gibi bir görüntü oluşuyor. Saçımın kabarmasını önleyecek, saçımı yumuşatacak bir şampuan öneriniz var mı?

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Saçların Kabarıyor mu? Saçı Yumuşatan Şampuana İhtiyacın Var

Saçların kabarmasıyla başa çıkmak zor olabilir, ancak doğru şampuanı kullanmak fark yaratabilir. Saçı yumuşatan şampuanlar, saç tellerini nazikçe temizlerken aynı zamanda nemlendirir ve yumuşatır.

Saçı yumuşatan şampuanlar, saç tellerini kaplayan ve pürüzsüzleştiren bileşenler içerir. Bu bileşenler, saçların birbirine sürtünmesini azaltarak kabarmayı önler. Ayrıca saç tellerini nemlendirerek daha az statik yüklü olmalarını sağlarlar.

Piyasada çeşitli saçı yumuşatan şampuanlar mevcuttur. Senin için en iyisini seçmek, saç tipin ve ihtiyaçlarına bağlıdır. Kuru ve yıpranmış saçlar için daha nemlendirici bir şampuana ihtiyaç duyarken, yağlı saçlar için daha hafif bir şampuan daha uygun olabilir.

Saçı yumuşatan şampuan seçerken aşağıdaki bileşenleri aramalısın:

• Keratin: Saç telinde doğal olarak bulunan bir protein olan keratin, saçı güçlendirir ve yumuşatır.
    • Argan yağı: Saçı nemlendiren ve besleyen zengin bir yağ asitleri kaynağıdır.
    • Hindistan cevizi yağı: Saçı derinlemesine nemlendiren ve kabarmayı azaltan doğal bir yağdır.
    • Shea yağı: Saçı besleyen ve yumuşatan, zengin bir yağ asitleri kaynağıdır.

Saçı yumuşatan şampuan kullanmanın yanı sıra, saçlarını yumuşak ve pürüzsüz tutmak için şu ipuçlarını da uygulayabilirsin:

• Saçlarını haftada birkaç kez ılık suyla yıka.
    • Saçlarını sertçe ovmaktan kaçın ve bunun yerine nazikçe masaj yap.
    • Saç kremi kullan ve saçlarında birkaç dakika beklet.
    • Saçlarını kurutmadan önce bir havluyla nazikçe sık.
    • Saç kurutma makinesini saçlarından en az 15 cm uzakta tut.
    • Saçlarını düzenli olarak kestirerek kırık uçları temizlet.

Saçı yumuşatan şampuan ve bu ipuçlarını uygulayarak saçlarının kabarmasını kontrol edebilir ve daha yumuşak, daha pürüzsüz ve daha yönetilebilir saçlara sahip olabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Elidor'un mor serisini kullan kesinlikle yararını göreceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben clear men cool sport kullanıyorum yumuşacık oluyor saç. Hızlı stil var saça kolay şekil vermek için. Tahminimce o dahada yumuşatırdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

gliss ultimate repair sıvılaştırılmış keratin falan bir şampuan var. Onu önerir misiniz?

benim saçım çok serttir biraz araştırdım o şampuanı önerdiler ama çok bir faydasını görmedim

Arkadaşlar 15 aylık bir saçım var. Saçım kıvırcıkla dalgalı arasında karışık bir şey. Saçlarım keşke hep nemli gibi kalsa diye düşünürüm her zaman. Çünkü saçım kuruduğunda kabarıyor ve saçak gibi bir görüntü oluşuyor. Saçımın kabarmasını önleyecek, saçımı yumuşatacak bir şampuan öneriniz var mı?

banyodan sonra saçlarını makineyle kurutuyor musun yoksa kendi kendine mi kurumaya bırakıyorsun ?

Orijinalden alıntı: Brent

quote:

Arkadaşlar 15 aylık bir saçım var. Saçım kıvırcıkla dalgalı arasında karışık bir şey. Saçlarım keşke hep nemli gibi kalsa diye düşünürüm her zaman. Çünkü saçım kuruduğunda kabarıyor ve saçak gibi bir görüntü oluşuyor. Saçımın kabarmasını önleyecek, saçımı yumuşatacak bir şampuan öneriniz var mı?

banyodan sonra saçlarını makineyle kurutuyor musun yoksa kendi kendine mi kurumaya bırakıyorsun ?

kendi kendine kuruyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brent

quote:

kendi kendine kuruyor.

bir seferde yıkandıktan sonra makineyle iyice kurutarak dene daha az kabarması lazım.

• makineyle daha çok kabarır aksine...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.