Şimdi Ara

Saçlarım düz ve ince telli. Nasıl böyle yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Saçlarım düz ve ince telli. Nasıl böyle yapabilirim ?

Saçlarım düz ve ince telli. Nasıl böyle yapabilirim ?

• sende öyle durmaz. konu kilit+üye ban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle yapamazsın. Benim saçım da düz ve ince telli. Uzadığı zaman kıvırcık dalgalı arası birşey oluyor. Ayrıca rampa saç nedir biraz özgün olun. Herkesin saçı aynı arkadaş. Popüler kültürün kölesi olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

Böyle yapamazsın. Benim saçım da düz ve ince telli. Uzadığı zaman kıvırcık dalgalı arası birşey oluyor. Ayrıca rampa saç nedir biraz özgün olun. Herkesin saçı aynı arkadaş. Popüler kültürün kölesi olmayın

Hocam dümdüz ve çok ince hiç bir şekil almıyor kısayken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

Böyle yapamazsın. Benim saçım da düz ve ince telli. Uzadığı zaman kıvırcık dalgalı arası birşey oluyor. Ayrıca rampa saç nedir biraz özgün olun. Herkesin saçı aynı arkadaş. Popüler kültürün kölesi olmayın

Hocam dümdüz ve çok ince hiç bir şekil almıyor kısayken

Benimki de öyle dostum. Uzatmayı dene kulaklara kadar veya omuzlara kadar çok güzel olur. Geçen yaz uzatmıştım çok güzel olmuştu. Bu yıl omuzlara kadar uzatmayı düşünüyorum okulu atlatabilirsem

• up
  • Benim saçım da çok düz ve ince telli. Bu şekle ürünsüz mümkün değil girmez. Fönle falan şekle soksan dahi iki dk sonra rüzgarda bozulur kendimden biliyorum. Resimdeki saçta bi ton sprey vardır muhtemelen. Jöle, sprey ya da wax illa birini kullanacaksın, her akşam saç yıkamak sıkıntı oluyor üşeniyor insan ama illa bu şekilde istiyorsan başka çare yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bacaklarım çok mu ince
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu saç düz değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naber Patron kullanıcısına yanıt
    Bir süre fön felan çekme.Saçlarını baya uzat dostum.Bakım kürleri uygula besle saçını.Berberin istediği şekle sokabileceği uzunluğa geldiğinde saçını bu şekle benzeyecek şekilde kesmesini söyle.Tamam bu kadar olmasa bile spreydi waxtı bir şekilde aynısına yakın olur.
  • quote:

Rampa saç en basit saç modeli at kafana iki kere eli tamam. Kolay olduğu için bende kullanıyorum. Daha kolayı varsa söyle 3 numara hariç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.