Şimdi Ara

Saçlarım çok seyrek:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
15.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar sizlere birşey danışmak istiyorum saçlarım uzun zamandan beri çok seyrldi yaşım daha 19.Islattıgım zaman saçıma bakmak bile istemiyorum saçımı sıklaştırabilmek için ne yapabilirim,bu sorun bende moral bozukluğu yapıyor yardım edecek olan arkadaşlar varsa yardım edebilirse çok sevinirim.

• Aynı sorun bende de var küçükken çok sık ve gür saçlarım vardı benim de yaşım 19 ama saçım yağlanınca tel tel gözüküyor pişmaniye gibi Varsa bir çözümü ben de isterim
  • bir kaç kez usturaya vurdurun belki dertleşir ama çoğalmaz
  • ustura denedim ama olumlu sonuç alamadım ya köklerimi zayıf acaba askerdn sonra kel kalmaktan korkuyorum .
  • kaç kere ustura denedin
  • geçen yaz 2 defa vurdum usturaya ama pekbı faydası olmadı gıbı farklılık goremedım:(
  • benim bildiğim etkili olması için sakal keser gibi uzun bi süre hep tıraşlarsan gürleşir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    sakallarım yavaş uzuyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ister inanın ister inanmayın sperm sürüp yatın 1 hafta sonra farkı göreceksiniz.
    şaka amaçlı yazmadım. deneyen görür. inanmayan da dalga geçmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teokrat

ister inanın ister inanmayın sperm sürüp yatın 1 hafta sonra farkı göreceksiniz.
    şaka amaçlı yazmadım. deneyen görür. inanmayan da dalga geçmesin.

Sperm mi süreceğiz? What?
    Arkadaş, sperm gözle görülemeyecek kadar küçük. Senin bahsettiğin "meni" olmasın.

Meniyi saçıma sürüp kel kalmayacaksam hiç sürmeyip kel kalayım daha iyidir.
  • Olabilir aslında

Meninin içerisinde vitaminler, proteinler olduğunu biliyorum da, kendi menimizi mi sürelim yoksa arkadaşlardan rica edelim de kafamıza mı attırsınlar??

Bilimsel cevaplar istenmiş, verilen cevaba bak.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Admire21 -- 20 Aralık 2014; 0:30:17 >
  • ya bırakın ne menisi tövbe tövbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Olabilir aslında

Meninin içerisinde vitaminler, proteinler olduğunu biliyorum da, kendi menimizi mi sürelim yoksa arkadaşlardan rica edelim de kafamıza mı attırsınlar??

Böyle bir şey olsaydı gerçekten Dünyada kellik sorunu kalmazdı

Badem yağı, yılan yağı, zeytinyağı, sarımsak, ısırgan otu gibi şeylerin iyi geldiği söyleniyor. Ama işin aslı giden saçları geri getireceğini sanmıyorum bunların, belki dökülmesini engeller.

• Meni Olayını Bende Duydum Hem Sivilcede Hemde Saçlarda Çok İşe Yarıyor Eczacı Arkadaşım Anlattı Bunu. . .
  • ister kendinizinkini sürün ister başkasınınkini. size kalmış birşey ama deneyen farkı görür. benden söylemesi.
    yeni saç çıkarmıyor. saçların yeniden çıkması diye birşey yok zaten. mevcutları güçlendiriyor.
  • Öyle şey mi olur ya Kafasına meniyi sürüp kim yatarki gece yatağa
  • arkadaslar heralde en son care dokuldugu zaman ektırmek oluyor artık dıer butun yontemlerden umudu kestım ben Allah boyle uygun gormus yapacak bişey yok.
  • arkadaşım bizim burdan çerçiden karışım aldımda birkaç yağın karışımı zeytinyagı ve benzeri ama yine olumlu sonuç alamadım..
  • ŞAka Değil Arkadaşlar Meni Gerçekten Çok Kuvvetliymiş Ama İğreniyor İnsanEczacı Arkadaşım Söyledi Vede İnternettede Yazıyor Araştırırsanız Bulursunuz. . .
  • 01_y ; 19 yaşında saçların çok seyrekleşmişse senin kellikten kurtulman imkansızdır. Baban kel miydi? Büyük ihtimal keldir. Kelliğe alışmaya çalış arkadaşım, yapacak bişey yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.