Bildirim
Saçlarım çok sert
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benimde bu fotodakiler gibi bir türlü şekillendireyorum. İlla bir şey sürmem gerekiyor onu da sevmiyorum bıraktım kendi haline :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saçların sertliğiğinden çok gür olmasıda önemli.gür saçlar zor şekillendiriliyor.
zeytinyağı saçlarını yumuşatır ama argan yağı çok daha iyi yumşatıyor.
gelçi yağlarda çok fazla yeterli olmuyor şekil alması için.mecvuren jole,vax kullanıyorum.
bu arada o fotadaki saçlara bama sen onlar çok zengin -
Benim saçlarım da yumuşak. İstediğin kadar şekil ver, bi rüzgâr esince darmadağın oluyor ve bir daha da düzelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10BD681A5 -- 14 Ağustos 2016; 12:33:29 >
Sert saç iyidir çabuk dökülmez hocam babamın sözü bizimde sert ama gayet sağlıklı
Benim saç da epey gür kirpi gibi banyodan çıkınca kurulamadan gezersen yandın kafanın arkası bir kabarıyor koca kafa gibi oluyor etrafta gezerken utanıyor insan. Sürekli makineyle vuruyorum o yüzden.
Benimki de çok yumuşak deniz kenarında vs direk rüzgar gelince her yerime giriyo
ben de sertleştirmek istiyorum defne sabunu aldım bu görevi görüyor bir de soğuk suyla yıkıyorum ince telli ve seyrek saçlar fena hacimleniyor ama sabun 2-3 yıkamadan sonra kaşıntı yapıyor -
yıllardır saç uzatıyorum saçlarım şuan belimi geçiyor ama şu sertlik sorununa çözüm bulamadım arkadaş ellerim saçın içinden geçmiyor sürekli kabarıyor.yumuşatacak birşey bulamadım bende daha.
saçların dalgalıdır hocam ondandır yapısından yani ama düz ise saçını uzat belki kısalıktan sert geliyordur -
argan yağı saça çok iyi gelir.
argan yağı ve diğer cevaplar için teşekkür ederim :) denicem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X