Şimdi Ara

Saçında egzama cıkan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sacımın ön ve yan taraflarında ıltıhaplı sıvılceler var.ayrıca kasınıyor.hafıf dokulme olustu bu yuzden.bayramdan sonra doktora gıdıcem sanırım egzama denıyor bu hastalıga daha once gecıren var mı?

• seboreik dermatit olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Direk sebo

• Bende var kafayı yedirtecek bir gün nalet şey

• Egzamayla saç dökülmesi aynı şey değil.Benim ellerimde ve ayaklarımda egzama var, her kış geldiğinde ellerim ve ayaklarım kütür kütür oluyor.Pudra gibi birşey sürersen acayip yakıyor.bazen kaşınıyor, kızarıyor ve ilk sürtünmede yara olup kanama yapıyor.Sürekli krem sürmek zorundasın.İşte egzama böyle birşey...

• ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Seboreik dermatit denen lanet olası hastalık yüz ve saçta olmak üzere bende de bulunmakta. Kullanmadığım ilaç kalmadı, bastırma yönteminiz nedir hocam var mı kullandığınız ilaç?

• Bende olan durum. Egzama oldugunuda sizden öğrendim. Ben sadece sivilce zannediyordum. Arada kaşınıyor , kanıyor , kabuk tutuyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jinekomasti var mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de var tek tavsitem

VİCHY DERCOS YEŞİL ŞAMPUAN

• doktora git sampuan vs birseyler verecek kesin cozumu yok sadece hafifletilebiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes gibi vichy dercos dundraff ama sanmıyorum ki işe yarıyor, aksine uzattığım saçlarımı döküyor.kaşıntı yara cabası,hocam varya bir ara head shoulders kullandım 2 yıl , allahım ne güzeldi tık yoktu, sonra içeriğini değiştirdiler falan, ya da benim kafa alıştı , şimdi ne kullansam fayda etmiyor. sanırım bağışıklık kazanıyor hastalık. ne kullansam fayda etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-376631953 -- 24 Haziran 2017; 21:23:20 >
  • Bendede var galiba saç ve sakal dibinde sivilceler çıkıyor başka yerde yok

• bayramdan sonra gidicem artık doktora.egzema nın fotolarına baktım pul pul olmus fotolar var benımkı oyle degıl sadece sivilceler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.