Şimdi Ara

saçımı yıkayınca kabarıyo yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar saçımı yıkıyorum bonus gibi oluyorum ama yatınca düzeliyo . Ben yatınca deyilde hiç kabarmasın istiyorum . bide yıkayınca saçımın aralarından saçlar dağınık bi şekilde çıkıyo . Bide sabah kalkınca bazen saçım şekilddn şekle giriyo bunun çözümü varmı. Birde saç kremi hakkında bilgisi olan arkadaşlar bu krem ne işe yarar şekillendirmeyi kolaylaştırırmı , jöle ve wax haricinde güzel şekillenirici bilen varsa çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özel taraklar vardı yanılmıyorsam google amcaya bunun üzerinden gidebilirsin.
  • saçını yıkayınca kim kap arıyo?
  • Yıkama.
  • bence saçlarından memnun olmalısın. bu tarz saçlar güçlü ve gür olur. ilerde dökülmez. jöle vs.. gibi bakım ürünleri kullanırsan hemen şekle girer. istediğin gibi model yaparsın.
    bence şikayet etme şükret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

bence saçlarından memnun olmalısın. bu tarz saçlar güçlü ve gür olur. ilerde dökülmez. jöle vs.. gibi bakım ürünleri kullanırsan hemen şekle girer. istediğin gibi model yaparsın.
    bence şikayet etme şükret.

evet saç spreyi kullanıyorum bazende wax nadir kullanıyorum kolayda şekil alıyor . Belki bilirsin kuzey güneyde kıvanç tatlıtuğ yani kuzeyin saçı gibi yapıyorum 1 senedir filan çokta güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müptezel Değilim -- 18 Ocak 2013; 15:01:21 >
  • Yok onun bir çaresi.Saç şampuandan sonra her zaman kabarır. Ama daha az kabarmasını istiyorsan duştan çıkmadan önce kademeli olarak suyu soğut soğuturken de saçını durula. 1-2 dk böyle yap daha az kabarır. Sıcak su daha çok kabartır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçım kalkmıyor!..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek çözümü var oda bayağı bi kurulamak (nemli bile bırakma) ve tokayla bağla yada minik tokalarla yapıştır, sabah kalktığında kabarıklık yapmaz
  • sabunla yıka
  • up

• sabunla yıka kesinlikle fark ediyor
  • sarımsak sür
  • şampuanını değiştir. bi kez dandik bi şampuanla yıkamıştım saçlarımı muhtemelen bimindi, bonus oldum bildiğin. iyi saçına uygun bi şampuan al
  • duştan sonra saç makinesi ile güzelce kurula ve duştan sonra 1 saatten önce yatma.
  • Wax harici demişsin ama Axe messy look wax ı tavsiye ederim.Doğal bir görünüm veriyor ve yağlı bi tabaka bırakmıyor saçta.Yıkayınca da hemen çıkıyor.
  • Yak
  • Bence direk kafayı kes saç maç dert olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott McCall

arkadaşlar saçımı yıkıyorum bonus gibi oluyorum ama yatınca düzeliyo . Ben yatınca deyilde hiç kabarmasın istiyorum . bide yıkayınca saçımın aralarından saçlar dağınık bi şekilde çıkıyo . Bide sabah kalkınca bazen saçım şekilddn şekle giriyo bunun çözümü varmı. Birde saç kremi hakkında bilgisi olan arkadaşlar bu krem ne işe yarar şekillendirmeyi kolaylaştırırmı , jöle ve wax haricinde güzel şekillenirici bilen varsa çok iyi olur.

Ben kullaniyorum hocam, elidor durulanmayan bakim kremi aliyosun, cesitleri var, banyodan ciktiktan sonra guzelce suruyorsun sonra istedigin sekilde tara, sonrasi disari cikiyosun...

Aman kizlara dikkat..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bleeeed

Yıkama.

• Bereyle yat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.