Şimdi Ara

Saçımı daha dün gece yıkadım ve şimdi inanılmaz yağlı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha gün gece banyo yaptım, ama şu an saçıma ve yüzüme elleseniz vıcık vıcık yağ. Ne yapabilirim ? Hangi şampuanı kullanıyorsunuz ? Bildiğiniz bir şeyler var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim saçım böyle olduğu için sabah duş alıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün dayanıyor benim de
  • Bu kadar erken hemen yağlanması normal değil.

Ben de yağlı saça sahibim.

Şuan İtalyan markası olan Nashi Argan şampuan kullanıyorum.Yağlanmayı durdurmuyor ama epey bir geçiktiriyor.Bende işe yarıyor.
    Ben mesela yıkandıktan sonra 4-5 gün idare edebiliyorum.

Tabi orjinal argan yağı olduğu için şampuan da doğal olarak pahalı.Ben 50 TL ye alıyorum internetten.İyi yanıda şaçta çok güzel bir koku bırakıyor.2 gün filan kalıyor.Çikolataya benzeyen bir kokusu var.
  • Kaç ml hocam ve gerçekten değiyor mu hani ? Değiyorsa alacağım

• Zeki insanların saçı çabuk yağlanırmış hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitemm_96

Kaç ml hocam ve gerçekten değiyor mu hani ? Değiyorsa alacağım

Ben Trendyol'dan alıyorum genelde.
    200ML olanı var bir de 500 ML.
    500 olanın fiyatı 89 lira.
    200ML olan 50 lira.
    Bende işe yarıyor.Banyo yaptıktan sonra 4 gün filan idare ediyorum ben hiç yıkanmadan.(Ayrıca 3 yıldan beri saç uzatıyorum)
    Ben 3 senedir filan bu şampuanı kullanıyorum.İstersen internette ara almadan önce.Kadın bloglarında şampuan hakkında incelemeler var.Bende okuyup ona göre almıştım.

https://www.trendyol.com/Argan-ozlu-sampuan-200-mL/UrunDetay/163246/30544016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 5 Haziran 2017; 14:16:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Az önce çok pis dehlendim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam, çok ama çok teşekkür ediyorum

• shuskhun S kullanıcısına yanıt
    İltifatınız için sağolun hocam, malum finaller yeni bitti stres sıkıntı

• Malesef aynı durum bende de var. O yüzden sabahları yıkıyorum hep. Bu yağlanma olayının vücuttaki Cu (bakır) metali fazlalığıyla ilgisi olabileceğini okumuştum bir yere, doğruluk payı nedir bilemem.

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Hocam sabahlarıda yıkamak istemiyorum, hassas bi bünyem var, saçlar tam kurumayınca bu seferde hastalanıyorum.

• Iyi bari sizde kepek cikmiyor benim sacim banyodan 1 saat sonra kepek ile doluyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyerim L.Lawliet -- 5 Haziran 2017; 14:39:33 >
  • Benim saçlarımda ancak 2 gün dayanabiliyo. Artık bi çözüm bulmak lazım

• Bendede ayni sorun var hocam. Asiri sicak suda yikaninca veya kurutuyoken sicak ile kurutunca böyle oluyo. ilik suyla yikanmayi dene veya kurutma makinesini sicak ayarlama.

• Bence çok saçma. Gider 13 liraya Clear menthollü alırım her gün 2 kere yıkarım.

4-5 günde bir yapıyorum diyorsunuz 200ML ve 50 TL hiç makul değil bana göre. 4-5 günde hele yazın nasıl duruyorsunuz
  • Hocam ergenlikte iseniz yağ ve ter bezleri hızlı çalışıyor ve hemen yağlanma yapıyor. Değilseniz de bence her sabah yıkayın saçınızı 😊

• Hocam şu ürünü dener misiniz kendim kullanıyorum ve gayet memnunum, market markalarına göre fark eder en azından. Bir diğer önerim ise mümkün olduğu kadar saç yıkama aralığınızı artırmaya çalışın, sıcak su ile değil ılık su ile yıkayın.

Otacı Şampuan Bitki Özlü (Canlandırıcı) 400ML

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevoLand -- 5 Haziran 2017; 16:50:45 >
  • 7 yıldır hergün saç yıkıyorum çözümünü bulamadım

• Ben de her gün yıkardım şimdi iki günde bir oldu. Para varsa schwarzkopf 3d men al,yoksa schwarzkopf gliss. Clear hs falan boş uzak dur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğal zeytinyağı özlü sabun kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.