Şimdi Ara

Saçımda ilk defa kepek çıktı gelin [ BABA TEPKİSİ İÇERİR ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaşıma kadar saçımda kepek çıkmamıştı bunu babama söylediğimde :

Ben : Baba saçımda ilk defa kepek çıktı bende hiç çıkmazdı

Babam : sen kimsinki herkeste çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayen00 -- 2 Ocak 2013; 10:12:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be baban ne tepki koymuş öyle dh olarak şaştık kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Vay be baban ne tepki koymuş öyle dh olarak şaştık kaldık

• Saçında kepek olan herhangi bir arkadaş varsa şunu öneriyorum. kişiye göre etkisi farklı olabilir ama ben 1 ay içinde kalıcı olarak kurtuldum

lise 1 de kepek okadar çoktuki saçımda her tenefüs ceketimi sürekli çıkartıp çırpardım okadar fazla belli olup dökülüyordu yani.

Eczanelerde satılan "KETORAL" adlı bir şampuan var , küçük bişey ve fiyatı 10tl idi , şuan ne kadar bilemiyorum 5 sene önceydi ozamanlar. sırf kepeğe karşı üretilmiş bir şampuan , reklamı falan yok , ama çok etkili

ben şöyle kullanarak kurtulmuştum. ilk haftalar , günde 1 kere banyo yaparak ve şampuanı her banyoda 2-3 kere ard arda kullanarak. sonra işte 2-3 günde bir banyo ve gene 2-3 kere kullanarak. 1 ay içinde tamamen kepekten kurtuldum , ama 1-2 ay daha kullanmaya devam etmiştim , alışmıştım ona ve birde daha daha kalıcı olsun diye . eğer gerçekten rahatsızsanız kepekten , gidip reklamlarda çıkan saçma sapan; yok hed en şoldırsmış yok elidormuş boşverin onları. eczanelerde hep özel olarak üretilenleri oluyo onları alın sorarak.

• baban headshot u zaten yapmis bize laf dusmez...

baban icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sert bindirmiş lafı bize laf düşmez. " sen kimsin ki ? "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.