Şimdi Ara

Saçım kel olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen berbere gittim. Berber bana saçın çok ince,güçsüz gibi bir kelime kullandı tam hatırlamıyorum. Bende dedim ne demek diye; Berber bana 10 seneye kel olursun dedi. Sordu; Ailende kel var mı? yok falan dedim öyle geçti bitti ama aklıma takıldığından dolayı hala onu düşünüyorum. Sorum şu ki: Sizce berberin teorisinin doğru olma olasılığı var mı? dır. Kel olmak en çok korktuğum şeylerden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygun61 -- 31 Temmuz 2012; 7:19:55 >

Grand Theft Auto 4 | Pes 2008 | Motor Storm: Pacific Rift | Mortal Kombat vs DC Universe | Fifa 09 | Call of Duty: Modern Warfare 2 | Assassin's Creed 2 | Assassin's Creed Brotherhood | Pes 2010 | Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City | Red Dead Redemption | Gran Turismo 5 | God Of War: Collection | Uncharted 2: Among Thieves | Killzone 3 | Pes 2011 | Crysis 2 | Uncharted 3: Drake's Deception | God Of War 3 | Uncharted Drake's Fortune | Assasin's Creed Revelations | Max Payne 3 | Assasin's Creed 3 | Fifa 13 | Call Of Duty Black Ops 2 | Gof Of War: Ascension | The Last Of Us | GTA 5
    PS4
    GTA 5 | The Order:1886 | Bloodborne |
  • Her ince telli saçın dökülme gibi bi olayı yok...Ama dökülmeye eğilimli saç en çok ince tellilerde görülür...Sana tavsiyem çinko minko al saç tellerini kalınlaştır.

Orijinalden alıntı: bystander1907

Her ince telli saçın dökülme gibi bi olayı yok...Ama dökülmeye eğilimli saç en çok ince tellilerde görülür...Sana tavsiyem çinko minko al saç tellerini kalınlaştır.

çinko felan kesmez bu arkadaşı direk siyanürü alsın saçlar sırma gibi çıkar

Orijinalden alıntı: karenjanov

saç değil baş kel olur

Hadi canım! Beni çok büyük bir yanılgıdan kurtardın.
    Grand Theft Auto 4 | Pes 2008 | Motor Storm: Pacific Rift | Mortal Kombat vs DC Universe | Fifa 09 | Call of Duty: Modern Warfare 2 | Assassin's Creed 2 | Assassin's Creed Brotherhood | Pes 2010 | Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City | Red Dead Redemption | Gran Turismo 5 | God Of War: Collection | Uncharted 2: Among Thieves | Killzone 3 | Pes 2011 | Crysis 2 | Uncharted 3: Drake's Deception | God Of War 3 | Uncharted Drake's Fortune | Assasin's Creed Revelations | Max Payne 3 | Assasin's Creed 3 | Fifa 13 | Call Of Duty Black Ops 2 | Gof Of War: Ascension | The Last Of Us | GTA 5
    PS4
    GTA 5 | The Order:1886 | Bloodborne |
  •  Saçım kel olur mu?
    10 yıl önce açıldı
    Saçım Dökülüyor mu ss li
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.