Şimdi Ara

SAÇIM İÇİN YAĞ ALICAM HANGİLERİNİ ALMALIYIM ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    saçlarım seyrek ve cansız,ince telliler.Bende yağ bakımı yapmaya karar verdim.
    İnternette şu tavsiyelri buldum;
    Acı bağdem
    Tatlı bağdem
    Sarımsak
    sizce hangilerini almalıyım ?

• Forumda meşhur susam yagı badem yagı sarımsaklı zeytinyagı (sarımsak yagı degil diş sarımsak) formulunu deneyebilirsin, ben geçen hafta başladım uygulamaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılan yağını öneririm benim saçlar gidik bildiğin kel tek tük var ama sürdüğüm sürece tepemde kolda çıkan tüyler gibi sık sık tüy çıkmıştı uygulaması da kolay. sür 30 60 dk beklet sonra zeytin yağlı sabunla ılık su da yıka yılan yağı bence süper ama orijinal olması lazım balık gibi kokar en azından benim aldığım balık gibi kokuyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redtwister

yılan yağını öneririm benim saçlar gidik bildiğin kel tek tük var ama sürdüğüm sürece tepemde kolda çıkan tüyler gibi sık sık tüy çıkmıştı uygulaması da kolay. sür 30 60 dk beklet sonra zeytin yağlı sabunla ılık su da yıka yılan yağı bence süper ama orijinal olması lazım balık gibi kokar en azından benim aldığım balık gibi kokuyordu

Hocam marka verir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Forumda meşhur susam yagı badem yagı sarımsaklı zeytinyagı (sarımsak yagı degil diş sarımsak) formulunu deneyebilirsin, ben geçen hafta başladım uygulamaya.

fark ettirmeye başladı mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

Orijinalden alıntı: Redtwister

yılan yağını öneririm benim saçlar gidik bildiğin kel tek tük var ama sürdüğüm sürece tepemde kolda çıkan tüyler gibi sık sık tüy çıkmıştı uygulaması da kolay. sür 30 60 dk beklet sonra zeytin yağlı sabunla ılık su da yıka yılan yağı bence süper ama orijinal olması lazım balık gibi kokar en azından benim aldığım balık gibi kokuyordu

Hocam marka verir misiniz ?

google görsellerde baktımda sanırım tala markalı. yalnız bu markadan n11 den ucuz diye almıştım içinde ki sıvı eli bile yağ yapmamış firmayla papaz olmuştum iade etmiştim sağolsun n11 benden yana olmuştu iade aldırmıştı. pahalı olan yerden açarak aldır elini daya şişeyi ters çevir gelen sıvıyı kokla balık gibi kokarsa elinide yağlarsa orijinaldir. benim netten aldığım su gibiydi çok hafif yağlıyordu koku falanda yoktu. ama sonuçta yılan yağı istersen eczanelerden başka marka al aktarla uğraşma sahte çıkabilir orijinal olduğu sürece marka fark edeceğini sanmam.

altta ki arkadaşın dediği gibi yağları bırakınca eski haline dönüyor mesala benim tepelerde ki o sarı sık tüyler artık yok sürsem yine çıkar ama en fazla o kadar çıkıyor masrafa gerek yok ufacık şişe 15 20 tl idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 25 Şubat 2018; 11:23:51 >

• Aktarda karışık yağlar falan topluca 25-30 lira arasıydı markasını bilmiyorum ama iş görür.

Ben uzun süre kullandım vitamin ve yağlı karışım yaptım evde . Mükemmel bir etki göremedim. Saç dökelmesi çok yoğunsa cildiyeye git o kan testleri yapıyor kansızlık , d vit, b12 ye bakıyor. Eksiklik varsa ilaç yazıyor bende öyle çıktı faydası oldu onların.Yağların da oldu dökülmeyi azalttı. Doktora git , yağ bakımını da yap.Bu süreci yavaşlatırsın.Eğer genetikse durdurma imkanın yok .Sadece daha geç dökülür. Doktor, şansın varsa dökülmez , şansızsan dökülür dedi. Erkeklik hormonu yapıyor dedi .

Edit: Acı değil tatlı badem yağı al.Bunlarla uğraşmadan direk karışık yağ da olabilir.Sürekli kullanımda canlı gözükür ama yağları bırakınca eski görünüme dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjayra -- 25 Şubat 2018; 11:15:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar saç uzatmaya karar verdim saçın hızlı uzaması için önerebileceğiniz sağlıklı bir çözüm yolu var mı? bildiğiniz yağ falan. ben bioblas speed long kullanmaya başlıcam ve brazilian keratin therapy shampoo içinde hindistan cevizi yağı falan varmış hem.. bu aralar dax supergro düşünüyorum ya da turp suyu yağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanjayra

Aktarda karışık yağlar falan topluca 25-30 lira arasıydı markasını bilmiyorum ama iş görür.

Ben uzun süre kullandım vitamin ve yağlı karışım yaptım evde . Mükemmel bir etki göremedim. Saç dökelmesi çok yoğunsa cildiyeye git o kan testleri yapıyor kansızlık , d vit, b12 ye bakıyor. Eksiklik varsa ilaç yazıyor bende öyle çıktı faydası oldu onların.Yağların da oldu dökülmeyi azalttı. Doktora git , yağ bakımını da yap.Bu süreci yavaşlatırsın.Eğer genetikse durdurma imkanın yok .Sadece daha geç dökülür. Doktor, şansın varsa dökülmez , şansızsan dökülür dedi. Erkeklik hormonu yapıyor dedi .

Edit: Acı değil tatlı badem yağı al.Bunlarla uğraşmadan direk karışık yağ da olabilir.Sürekli kullanımda canlı gözükür ama yağları bırakınca eski görünüme dönüyor.

Hocam genetik değil sanırım ya.bende dökülme yok ama bildiğin 3 tel saçımı toplasan normal insanın 1 teli anca eder.babamda da dayılarımda da kellik yok.tatlı badem yağı bide sarımsak alıcam hoca evde karışım yapsam haftada kaç kere sürmeliyim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanjayra

Aktarda karışık yağlar falan topluca 25-30 lira arasıydı markasını bilmiyorum ama iş görür.

Hocam genetik değil sanırım ya.bende dökülme yok ama bildiğin 3 tel saçımı toplasan normal insanın 1 teli anca eder.babamda da dayılarımda da kellik yok.tatlı badem yağı bide sarımsak alıcam hoca evde karışım yapsam haftada kaç kere sürmeliyim ?

haftada 1 kere yap bekle 3-4 saat güneş görmesin evde kal sonra yıka saçını yoğun sürme hafif sür diplere ve uçlara ılık suyla yıka sonra şampuanla. sadece saç yıka yoksa yaplar vücuduna geçer. haftada 1 yap sonra 2 haftaya düşür düzelme gördükten sonra.
    edit; Şiddetle cildiyeye gitmeni öneririm demir eksikliği saçını tırnağı cansız gösterir. Kan tahlili şart bence bi git derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjayra -- 25 Şubat 2018; 14:57:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Forumda meşhur susam yagı badem yagı sarımsaklı zeytinyagı (sarımsak yagı degil diş sarımsak) formulunu deneyebilirsin, ben geçen hafta başladım uygulamaya.

fark ettirmeye başladı mı hocam

Valla daha çok erken ama yaglayıp yıkadıktan sonra saç yogunlugu artıyor sanki.

Birde şampuan yerine ketoral kullanıyorum, oda topikal dht bloker oldugu için genetik dökülme varsa azaltıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 25 Şubat 2018; 15:10:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.