Şimdi Ara

Saçı Ters Yöne Taramak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
16.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçı hep sola tarıyordum saçım düz, ama sağa taramak istiyorum biraz zor taranıyor nasıl sağa kolayca tararım ? Birde saç koklerine zarari var mi yon degistirmenin yani saclar kirilmaz ve dokulmez degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saç köküne zarar vermez.

Fonex turuncu waxı öneririm.Kolay şekil alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Saç köküne zarar vermez.

Fonex turuncu waxı öneririm.Kolay şekil alır.

Tesekkurler dustan sonra saga taramaya calisiyorum wax kullanmaya baslicam o zaman ve kolay sekil veren sampuan var mi ?

• Duştan sonra tarayabilirsin. Ben mesela her gece yatmadan saçlarımı tamamen bir yöne tararım. Sabah kalktığımda en azından daha düz ve oldukça yumuşak oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

Duştan sonra tarayabilirsin. Ben mesela her gece yatmadan saçlarımı tamamen bir yöne tararım. Sabah kalktığımda en azından daha düz ve oldukça yumuşak oluyor.

Anladim sola alisti saga taramak saca herhangi bir zarar vermez degil mi ?

• fonex wax dandik, türkiyede adam gibi wax yok gibi bir şey. Saçın da yeterince uzarsa sağa sola atarsın kafana göre, kısaysa kendi yönlerinde uzarlar.
  • kaldırır
  • Yok bisi olmuyo kendimden biliyorum. Dustan cik hafif kurula nemli kalsin biraz, sonra sekillendir kurutmayla kurula.

• yıkadıktan sonra suyla düzleştir ondan sonra tarağını tekrar suya tut ve taramak istediğin yöne doğru tara.En sonunda da taradığın yere doğru fön makinesini tutarak saçını kurut bu işlemi 5-6 ay boyunca düzenli olarak uygularsan tarak ihtiyacın olmadan elinle bile saçını sağa yatırabilirsin.
  • saçın uzunsa bişey olmaz hatta daha iyi oluyor arada değiştirmek ama kısaysa garip durabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: normlife78

saçın uzunsa bişey olmaz hatta daha iyi oluyor arada değiştirmek ama kısaysa garip durabilir.

Çok uzun degil kasimi biraz geciyor suan saga taradim garip durdu biraz sac havaya kalkti nedense alisir herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: P.S.V

quote:

saçın uzunsa bişey olmaz hatta daha iyi oluyor arada değiştirmek ama kısaysa garip durabilir.

Çok uzun degil kasimi biraz geciyor suan saga taradim garip durdu biraz sac havaya kalkti nedense alisir herhalde

akışır evet.uzat istersen benimki çeneme falan geliyor kafama göre yapıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: P.S.V

quote:

akışır evet.uzat istersen benimki çeneme falan geliyor kafama göre yapıyorum

Evet uzaticam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.