Şimdi Ara

Saçartohum, keşif çiçeği, can eriği vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bunlarla ilgili 2 sorum olacak

1) kaç dakikada bir çıkıyor bunlar?

2) bir de haritada normalde biliyosunuz yeşil olarak görünüyolar ama bazen görünmesine rağmen oraya gidiyorum görünmüyo
    bazen de haritada yokmuş gibi görünüyor ama oraya gidince bakıyorum saçartohum var (bu ihtimal var mı bilmiyorum da ben öyle gördüm sanki oynarken)

bunların gerçekten olup olmadıgını neye göre anlıcaz haritaya güvenemiyorum ki bu yüzden haritada görünüyor ama o tarafa gidiyorum olmuyor

biraz tüyo verir misiniz rica etsem

• Rakip kullandıysa ve görmemişse takımın mapte gözüküyor kullanılsa bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha detaylı anlatacak olan var mı?
  • bloodyxTR B kullanıcısına yanıt
    Atıyorum zıplatan çiçek aktif ve mini haritada da görünüyor. Fakat orada totemin yok yani görüşün yok. Buna savaş sisi derler. Eğer rakipten biri o çiçeği kullanırsa senin orada totemin olmadığı için yani rakibin o çiçeği kullandığını görmediğin için mini haritada aktifmiş gibi görünür.

Orada görüş sağlandığında yani totem koyulduğunda veya sizden biri yada sen oraya gidersen o çiçeğin kullanılmış olduğunu gördüğün için mini haritadan da kalkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PureWhite kullanıcısına yanıt
    peki haritada görünmemesine rağmen bazen gittiğimde saçartohum orada aktif görünüyor ama haritada aktif olarak görünmüyorken
    bu nasıl oluyor?

bir de örneğin saçartohumu ben kullandım tekrar çıkmasını benim görebilmem gerekmiyor mu yani en son ben kullanmış isem yeniden doğdugu zaman benim haritamda görünmesi gerekmiyor mu? bazen ben kullanmama rağmen o haritada ben onu tekrar göremiyorum bu nasıl oluyor

bir de bütün bu bitkiler kaçar dakikada felan cıkıyor

detaylı anlatırsanız çok memnun olacağım kardeşim
  • Yazılanların aynısı orman kampları için de geçerli. Taba basınca süresi gözükmüyorsa mavi yada kırmızının rakip kesmiş demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.