Bildirim
Saça şekil verme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şekil verici ürün kullanıp akşam yıkamazsan 1 ay içinde kel aynak gibi gezersin hocam
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır > -
Bende bi saç spreyi arıyorum aynı şekilde gün boyunca saçıma verdiğim şekli tutabilecek, bozmayacak. Şu ana kadar taft diyen çok oldu ama 4 ve 5 numaralarını buldum onlarda çok güçlü saçı döker. Varsa böyle hem hafif hem de gün boyunca saçı tutabilecek bi saç spreyi, önerilere açığım.
Osisin var ama 50 lira civari saci taft kadar yormuyor
Hocam osis thrill'i mi diyorsunuz? Pahalı o gerçekten ama bir günü çıkartıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Laserquest
Hocam osis thrill'i mi diyorsunuz? Pahalı o gerçekten ama bir günü çıkartıyor mu?
thrill wax,sen sprey demedin mi
http://urun.n11.com/jole-kopuk-sprey/osis-session-ekstra-tutucu-sprey-500ml-P25463254
bunu al yarım kilo 3 ay götürüyor,taft da kullandım bu saçı odun gibi yapmıyor ama tutuşu iyi saçta parlamıyor da
Bunu bilmiyordum osisten bi thrill'i biliyordum. Bakacağım hocam teşekkürler
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X