Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.754
Cevap
238
Favori
632.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Kirk

quote:

Orijinalden alıntı: dkf

quote:

quote:

Berbere gidin.Ayrıyetten kadın saçında erkek saçına göre daha fazla kırık olur.Ancak size söylemeye çalıştığım.6 ayda bir uçlardan kırık olur kırıksız olur saç kestirmek çok küçük seviyede ama.Saç için çok yararlıdır.Çünkü o kesilen kısım daha hızlı uzamaya başlar.Uçurtma mantığı azıcık çekin havalansın.Çok az 6 ayda bir çok az ama belirtiyorum altını çiziyorum az.Uçlardan az kestirin.Zamanla o 6 ay değil de 10 ay olucak öyle öyle gidicek.Çünkü bir süre sonra ne yaparsanız yapın uzama standart kalıyor

Ben buna katılmıyorum hocam. Saç uzatmak rock n roll işi. Salın gitsin. Benim 1 hafta yıkamadığım da oluyor. Berbere falan da gitmedim hiç. Bir çok arkadaşım da böyle uzattı. 2-3 senede beline geldi hepsini.

Yanlış anlamayın ancak sizin gibi insanlar yüzünden sanıyorum uzun saça olan bakış açısı farklı.Birincisi 18 yaşında iseniz ve saç hevesiniz var ise tabiki de Rock'n Roll işi bu.Ancak uzun saça aşık olanlar için bu bi sevda,eğlence,mutluluk kaynağı.Bu bahsettiğim şeyler heves için uzatmayan bu işi sanat olarak gören insanlar içindirSize tavsiyem bakımını yapın.Yoksa çabuk kaybedersiniz.Ha rock falan diyip birazda ilgi çekiyim yakışsın diyorsanız o 1 haftalık yıkanmayan saçlarla ne yazık ki olmaz bu durum.

Rock n roll derken müzikten bahsetmedim hocam. Rock n roll kültüründen bahsettim. Saç yakışsın diye de uzatmıyorum. Daha okula başlamamıştım o zamandan beri uzun saçımın olmasını isterim. Şuan 15 ay oldu, bir daha da kestirmeyi düşünmüyorum. Ama sizin yapmamızı gerektiğiniz şeyler biraz abartı. Annem var, kız kardeşim var. Onlar bile o kadar bakım yapmıyor. Ayrıca erkek, kadın saçı farkı diye bir şey olamaz. Saç uzatmak kadınlara özgü bir şey değil zaten.

Yukarıya da yazmış arkadaşımız; sakınan göze çöp batar.

Saç uzatmak isteyen kafasına takmasın, 2 sene mağara adamı gibi takılın yeterli. Her 5-6 ayda bir berbere giderseniz saç uzamaz zaten. O dediğiniz işi de hiçbir berber yapmaz. Kırıkları al dersin 2 cm kısalır en az. Bayan kuaförleri de aynı şekilde. Kırık al diyorsun 2-3 cm kesiyolar.

Kadın saçı ile erkek saçı arasında fark yok öyle mi ? 9 senemi verdiğim saçlarım demek ki yanlış uzamış.Bence saçlarınızın kıymetini bilin.Demek ki ailenizdekilerde gerekli bakımı yapmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Berbere gidin.Ayrıyetten kadın saçında erkek saçına göre daha fazla kırık olur.Ancak size söylemeye çalıştığım.6 ayda bir uçlardan kırık olur kırıksız olur saç kestirmek çok küçük seviyede ama.Saç için çok yararlıdır.Çünkü o kesilen kısım daha hızlı uzamaya başlar.Uçurtma mantığı azıcık çekin havalansın.Çok az 6 ayda bir çok az ama belirtiyorum altını çiziyorum az.Uçlardan az kestirin.Zamanla o 6 ay değil de 10 ay olucak öyle öyle gidicek.Çünkü bir süre sonra ne yaparsanız yapın uzama standart kalıyor

Ben buna katılmıyorum hocam. Saç uzatmak rock n roll işi. Salın gitsin. Benim 1 hafta yıkamadığım da oluyor. Berbere falan da gitmedim hiç. Bir çok arkadaşım da böyle uzattı. 2-3 senede beline geldi hepsini.

Yanlış anlamayın ancak sizin gibi insanlar yüzünden sanıyorum uzun saça olan bakış açısı farklı.Birincisi 18 yaşında iseniz ve saç hevesiniz var ise tabiki de Rock'n Roll işi bu.Ancak uzun saça aşık olanlar için bu bi sevda,eğlence,mutluluk kaynağı.Bu bahsettiğim şeyler heves için uzatmayan bu işi sanat olarak gören insanlar içindirSize tavsiyem bakımını yapın.Yoksa çabuk kaybedersiniz.Ha rock falan diyip birazda ilgi çekiyim yakışsın diyorsanız o 1 haftalık yıkanmayan saçlarla ne yazık ki olmaz bu durum.

Rock n roll derken müzikten bahsetmedim hocam. Rock n roll kültüründen bahsettim. Saç yakışsın diye de uzatmıyorum. Daha okula başlamamıştım o zamandan beri uzun saçımın olmasını isterim. Şuan 15 ay oldu, bir daha da kestirmeyi düşünmüyorum. Ama sizin yapmamızı gerektiğiniz şeyler biraz abartı. Annem var, kız kardeşim var. Onlar bile o kadar bakım yapmıyor. Ayrıca erkek, kadın saçı farkı diye bir şey olamaz. Saç uzatmak kadınlara özgü bir şey değil zaten.

Yukarıya da yazmış arkadaşımız; sakınan göze çöp batar.

Saç uzatmak isteyen kafasına takmasın, 2 sene mağara adamı gibi takılın yeterli. Her 5-6 ayda bir berbere giderseniz saç uzamaz zaten. O dediğiniz işi de hiçbir berber yapmaz. Kırıkları al dersin 2 cm kısalır en az. Bayan kuaförleri de aynı şekilde. Kırık al diyorsun 2-3 cm kesiyolar.

Aynen dediklerine katılıyorum dostum. Zaten bizim gibi beline kadar uzatan adamların hepsi rock kültürünü benimsemiş kişiler. Öyle upuzun saçı olup pop dinleyen adam görmedim ben. Benim yıkamama rekorum 4 gün galiba Genelde 3 günde 1 yıkıyorum zaten. Saça gün aşırı şampuan vurmak da yıpratır zaten saçı. Saçın kendi yağı biraz kafada kalmalı. Kestirme konusuna da katılıyorum. Bu konunun önceki sayfalarında da kıvırcık uzun saçlı birisi vardı düzenli fotoğraf da atardı hatta konuya adam hiç kestirmemişti gayet güzel canlı saçlara sahipti.

@dkf Hocam size yanlışsınız demiyoruz tabii ki düzenli bakım yapmak saç için faydalıdır ama saçı yıpratan şeyler (fön, boya vb.) yapılmadığı sürece saç zaten sağlıklı bir şekilde kendi kendine uzar. Ama yine de düzenli taramak lazım kesinlikle yoksa saçlar dreadlock olmaya başlar Erkeklerde dökülme problemi olsa da saçın yapısı olarak erkek ve kadın saçı arasında fark yok evet. Uzun saç uzun saçtır her iki taraf için de.
  • benimde 5 yılda makas değmedi saçlarıma. bir kere bile kırık falan aldırmadım. o kadar kasmaya gerek yok. salıverin gitsin yav.
  • Vay be saclari omuzlara düşürdük
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

• arkadaar berbere filan gitmiyorum hiç tarayıp duş alıyorum 4-5 günde bir şampuanlıyorum iyimi böyle sizce
  • Bir şey söyleyeceğimde ben saçımı her gün şampuanla yıkıyorum hızlı uzasın diye
    Şimdi bu yanlış mı
  • Wella SP saç dökülmesine karşı olan toniği kullanıyorum. saçlarımı 5 gündür yıkamadım ve çok fazla döküldü. az önce kalktım yüzümü yıkadım saçlarımı biraz havalandırdım iki avucumda saç oldu. 1 seneyi geçti omuzlarımın altında hiç kırık aldırmadım ara makas felan attırmadım. sizce 5 günlük yıkamamanın sonucu mu bu kadar dökülme yoksa mevsim geçişi de mi etkili oldu ?
  • Bu kat kesimmi? Saçlarım kulaklarımı 1cm geçiyor ama kötü duruyor kat kesim yaptırdığımda nasıl durur yardımcı olun lütfen

• Ensem omuz hizasindan biraz asagida.Onler gozlerimin altina geliyor.1 senedir hic dokunmadim saca belki bi seneden az veya fazladir hatirlamiyorum.Saclarim cok fazla karisiyor ve dugum oluyor.Tarak surersem de dumduz ve hacimsiz gibi geliyor.Acikcasi kabarmasi hosuma gidiyor fakat dugumlenmesini sevmiyorum.Sacimi hic taramiyorum sizce zarari olur mu?Birde genlerden dolayi kellik yolu gozukuyor bana.Ilerde zaten kel olacagim bari hevesimi alayim diye uzatiyorum ama istedigim gibi olmuyor.Kel olma surecini hizlandiriyor muyum sizce sac uzatarak?Ah ulan su genlerim istedigim gibi olaydi da robert plant gibi gezeydim

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Vay be saclari omuzlara düşürdük

Saçlarım çok fazla kuru. Bildiğiniz bakımsız sürekli düzleştiren ve sarı boyatan kız saçı gibi. Şu arkadaşın gibi güzel durmasını sağlayamaz mıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Ensem omuz hizasindan biraz asagida.Onler gozlerimin altina geliyor.1 senedir hic dokunmadim saca belki bi seneden az veya fazladir hatirlamiyorum.Saclarim cok fazla karisiyor ve dugum oluyor.Tarak surersem de dumduz ve hacimsiz gibi geliyor.Acikcasi kabarmasi hosuma gidiyor fakat dugumlenmesini sevmiyorum.Sacimi hic taramiyorum sizce zarari olur mu?Birde genlerden dolayi kellik yolu gozukuyor bana.Ilerde zaten kel olacagim bari hevesimi alayim diye uzatiyorum ama istedigim gibi olmuyor.Kel olma surecini hizlandiriyor muyum sizce sac uzatarak?Ah ulan su genlerim istedigim gibi olaydi da robert plant gibi gezeydim

Hayır saçı uzatınca dökülür olayı efsane kesinlikle öyle bir şey yok. Genlere ne kodlanmışsa odur. Ama taramanı tavsiye ederim. Yoksa ilerde için içinden çıkılmaz bir hale gelirler düğüm ola ola.
  • Saçım kıvırcık ama hafif dalgalının bi tık ötesi 9 aydır gitmiyorum berbere burnumu geçti nerdeyse uzatmaya devam
    Fon bile çekmiyorum uçları kırılmasın diye bütünleştim nerdeyse .d

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Vay be saclari omuzlara düşürdük

Kaç aylık hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

arkadaar berbere filan gitmiyorum hiç tarayıp duş alıyorum 4-5 günde bir şampuanlıyorum iyimi böyle sizce

Avatardaki sen misin hocam? Sen isen sanırım aynı Whatsapp grubundaydık bi ara.

• En az 2 sene, ve nedendir bilmem aynı bana benziyor arkadaşın saçları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

En az 2 sene, ve nedendir bilmem aynı bana benziyor arkadaşın saçları

Naptınız hocam ne 2 senesi Bu arkadaşın 14-15 aylıktı hatırlıyorum. Sizin saçlar biraz yavaş uzuyor galiba. 2 senede bele yaklaşır saçlar.
  • İmkansız, ben 3 senedir uzatıyorum, 2 sene sonra bağlayabilmiştim anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 13 Mayıs 2015; 13:56:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger yanlis hatirlamiyorsam 1 yildir makas degmiyor hic. Bakim falan da yapmiyorum 2 gunde bir yikiyorum sadece. Onerileri alabilirim. Su an samuray stili toplaniyor ancak hepsi toplanmiyor tamaminin toplanmasi ne kadar surer? Sacim biraz yavas uzuyor sanirim bu arada. 1 yillik sac icin az sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwimmer

Eger yanlis hatirlamiyorsam 1 yildir makas degmiyor hic. Bakim falan da yapmiyorum 2 gunde bir yikiyorum sadece. Onerileri alabilirim. Su an samuray stili toplaniyor ancak hepsi toplanmiyor tamaminin toplanmasi ne kadar surer? Sacim biraz yavas uzuyor sanirim bu arada. 1 yillik sac icin az sanki.

3 aya tam toplanır büyük ihtimal, saçlarınız normal uzuyor. 1 senelikte aşağı yukarı böyle olur.
    @s.uzun Sizin saçlar yavaş uzuyor hocam. Benim 1 sene dolalı 15 gün oldu hepsini topluyorum, sadece yanlardan ufak ufak çıkıyor saçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 13 Mayıs 2015; 15:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Orijinalden alıntı: Schwimmer

Eger yanlis hatirlamiyorsam 1 yildir makas degmiyor hic. Bakim falan da yapmiyorum 2 gunde bir yikiyorum sadece. Onerileri alabilirim. Su an samuray stili toplaniyor ancak hepsi toplanmiyor tamaminin toplanmasi ne kadar surer? Sacim biraz yavas uzuyor sanirim bu arada. 1 yillik sac icin az sanki.

3 aya tam toplanır büyük ihtimal, saçlarınız normal uzuyor. 1 senelikte aşağı yukarı böyle olur.
    @s.uzun Sizin saçlar yavaş uzuyor hocam. Benim 1 sene dolalı 15 gün oldu hepsini topluyorum, sadece yanlardan ufak ufak çıkıyor saçlar.

Kirik aldirmak falan gerekir mi hocam hic makas degdirmedim. Bi de sekil vermesi cok zor oluyor bu donem siz nasil yapiyorsunuz yarim falan mi toplasam?

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.