Şimdi Ara

Saç uzatırken nelere dikkat edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
4
Favori
58.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sac nası uzatılmalı bakımları nasıl olmalıdır? uzayan saclar cok dökülüyormus sanırım.. ne gibi seyler kullanmalıyız.. sacı uzun olanlardan bilgiler lazım

• Evet okul açıkken, mayıs ayının başlarından itibaren saçlarımı kestirmeyeceğim, son senem olduğu için Uzayana kadar kestirmeyeceğim. Ben de merak ediyorum nasıl bakım yapılır ?
  • Sık yıkarsanız cabuk uzar.Ben öyle uzattım halende kestirmedim.
  • valla ben direk uzattım 2 senedir falan hiç kestirmedim öle uzuo tabi bol bol dökülüo ama güzel oldu yani hiç bakım falan yapmadım etmedim ama güzel valal düm düz duruo
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

temiz tutun arada uçlarından aldırın başka bence extra şeylere gerek yok

uclarından diyoz berbere adam alıyoda alıyo o kadar uzattıgımız cöpe
  • sacınız uzadıkca buyuk bir kafa görünümüne kavusucaksınız onun ıcın ara makas aldırmanız gerekir buda saclarınız biraz daha düzgün ve ınce durmasını saglar saclar evet dökülür ama saglıklı bir sekilde beslenir ve iyi bakarsanız normal sekilde dökülme olur bir yazıda okumustum her ay sacların ucundan kesılmesı sacları guclendırırmıs ve unutmayınkı sac demek daha fazla vitamin demek acayip yiyolar yave her kuaförde uzun saca sekıl veremez onada dikkat edin benım saclarım fazla uzun degıl yanı kulaklarımı gözlerimi falan kapatıcak kadar ama bence cok seksi ve Türkiye de yasadıgınıza göre bazı garip insanlardan tepki alabiliyorsunuz agzınız iyi laf yapmıyor ve sokakta yürürken her an kavgaya hazır bir yapıda degilseniz sac falan uzatmayın ve izlenimlerime göre kızlar uzun saclıları beyeniyor en azından bende cok sekıl oluo ama o sacla ugrasmak gıcık ediyor ınsanı dagınık olarak cıkmanız cok kotu olabılıyor vesire baska bır soru varsa yanıtlayabılırım

• *Saçlarını günde 1 kez yıka.Çünkü hemen yağlanır.

*Bol bol tara ki daha rahat şekil alsın

*Uzatırken sakın jole vb. sürme.Sadece saç kurutma(fön) makinesi ile normal şekiller ver.

*Saçına elleme ki dökülme azalsın

Tecrübelerim bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

sacınız uzadıkca buyuk bir kafa görünümüne kavusucaksınız onun ıcın ara makas aldırmanız gerekir buda saclarınız biraz daha düzgün ve ınce durmasını saglar saclar evet dökülür ama saglıklı bir sekilde beslenir ve iyi bakarsanız normal sekilde dökülme olur bir yazıda okumustum her ay sacların ucundan kesılmesı sacları guclendırırmıs ve unutmayınkı sac demek daha fazla vitamin demek acayip yiyolar yave her kuaförde uzun saca sekıl veremez onada dikkat edin benım saclarım fazla uzun degıl yanı kulaklarımı gözlerimi falan kapatıcak kadar ama bence cok seksi ve Türkiye de yasadıgınıza göre bazı garip insanlardan tepki alabiliyorsunuz agzınız iyi laf yapmıyor ve sokakta yürürken her an kavgaya hazır bir yapıda degilseniz sac falan uzatmayın ve izlenimlerime göre kızlar uzun saclıları beyeniyor en azından bende cok sekıl oluo ama o sacla ugrasmak gıcık ediyor ınsanı dagınık olarak cıkmanız cok kotu olabılıyor vesire baska bır soru varsa yanıtlayabılırım

cok güzel acıklamıssın tebrik ederim de bu arka makas olayı nası oluyo biraz daha acsak kounyu..

• quote:

Orjinalden alıntı: LsR

cok güzel acıklamıssın tebrik ederim de bu arka makas olayı nası oluyo biraz daha acsak kounyu..

Evet bende bu ara makası olayını merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

*Saçlarını günde 1 kez yıka.Çünkü hemen yağlanır.

*Uzatırken sakın jole vb. sürme.Sadece saç kurutma(fön) makinesi ile normal şekiller ver.

Tecrübelerim bunlar

sagolasın.. wax kullanıyorm sekil vermessem cok kabarıyo kötü duruyo :s
  • ara makas ne demek
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

sacınız uzadıkca buyuk bir kafa görünümüne kavusucaksınız onun ıcın ara makas aldırmanız gerekir buda saclarınız biraz daha düzgün ve ınce durmasını saglar saclar evet dökülür ama saglıklı bir sekilde beslenir ve iyi bakarsanız normal sekilde dökülme olur bir yazıda okumustum her ay sacların ucundan kesılmesı sacları guclendırırmıs ve unutmayınkı sac demek daha fazla vitamin demek acayip yiyolar yave her kuaförde uzun saca sekıl veremez onada dikkat edin benım saclarım fazla uzun degıl yanı kulaklarımı gözlerimi falan kapatıcak kadar ama bence cok seksi ve Türkiye de yasadıgınıza göre bazı garip insanlardan tepki alabiliyorsunuz agzınız iyi laf yapmıyor ve sokakta yürürken her an kavgaya hazır bir yapıda degilseniz sac falan uzatmayın ve izlenimlerime göre kızlar uzun saclıları beyeniyor en azından bende cok sekıl oluo ama o sacla ugrasmak gıcık ediyor ınsanı dagınık olarak cıkmanız cok kotu olabılıyor vesire baska bır soru varsa yanıtlayabılırım

arka degil ara makas onun makası biraz farklı aralıklı sekılde kesıyor yanı 3 sac telinden birini kesiyor gibi dusunbilrsin su sekılde I I I boyle olan sacın I ı I boyle olmasını saglıyor veya I I böyle ben ilk ara makas aldırıcagım zaman korkuyodum nasıl olucak acaba dıye adam makasla saclarıma bır gırdı eyvahhh dedım makası cektı saclarım duruyor wowww vaybe neler varmısta heberimiz yokmus dedım tabı içimdensacların daha güzel bir şekle giryor fazla yaptırırsan sacların seyrek görünebilir

• Üniversite yıllarında epey uzatmıştım saçlarımı ( Şimdi her ne kadar kelleşme yolunda dev adımlarla ilerliyor olsamda) Evet bakımı zor olur. Düzenli olarak uçlarındaki kırıkları aldırman gerekir. Mümkünse tanımadığın berbere gitme.. Hata kaza uçlarından alıyorum diye kafasına göre kısaltırda kısaltır.. Aman diyeyim

Herkese uzun saç ( yahut herkese kısa saç) gibi bir genelleme yapmakta yanlış olur.. Hangisi yakışıyorsa öyle devam et sen

@guitarist cebeci arkadaşın dediği gibi hatun kısmının büyük bir çoğunluğu hasta olur uzun saçlılara

( Şu an saçlar seyreliyor diye 3 numara geziyorum.. Pek bi rahatım. Tavsiye ederim)

• evet bende uzatıyorum ama saç spreyi yapmayınca acaip kabarıyor çok komik oluyo giant afro oluo nerdeyse onu önlemenin başka bi yolu varmı acaba?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

*Saçlarını günde 1 kez yıka.Çünkü hemen yağlanır.

Tecrübelerim bunlar

sagolasın.. wax kullanıyorm sekil vermessem cok kabarıyo kötü duruyo :s

ara makas daha acık bir sekilde kabarık sacının daha basık durmasını saglıyorda denilebilir anlatabıldımmı

• quote:

Orjinalden alıntı: Bimba
    ( Şu an saçlar seyreliyor diye 3 numara geziyorum.. Pek bi rahatım. Tavsiye ederim)

heh işte kafamın bi tarafı da aynen senin gibi diyor ama 3 numara yakısmıyo senin saclar niye dökülüyo hayırdır?
  • quote:

quote:

heh işte kafamın bi tarafı da aynen senin gibi diyor ama 3 numara yakısmıyo senin saclar niye dökülüyo hayırdır?

Son 3 yıl içerisinde hayat biraz çalkantılı geçtide her yönden

• Ara makas gür saçları inceltmek için kullanılan bir makas çaşidiymiş. Şimdi hatırladım. Benim saçlarım çok gürdür bir gün berber saçımı, yarısı makas, yarısı tarak olan bir makasla kesti. Ben de hala adama çok fazla kesme saçımı bu kadar kısalık yeter diyorum ama adam hala kesiyor. Meğer kesmiyormuş, ara makasla düzeltiyormuş.Şimdi hatırladım

Ara makas sanırım bu;

http://market.kuaforsalonlari.com/images/alise/55t30.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim -- 26 Eylül 2008; 0:25:01 >

• jöle kullanma, yıkayabildiğin kadar çok yıka, 2günde bir iyidir.

gidip uçlarından filan aldırıcaksan adam gibi kuaföre git yoksa uzun saç diye birşeyi unut, orta uzunluktayken baya bunalıcaksın, kulakların etrafı fln berbat gözükür, önden kulaklarının arkasına koyabiliceğin uzunluğa ulaşana kadar sabrediceksin

biraz uzadıktan sonra rahatlamak için kulak üstlerini ense üstlerini filan aldır sorun olmaz, saçınla pek ilgilenmene gerek yok yıkamak dışında bence
  • quote:

Üniversite yıllarında epey uzatmıştım saçlarımı ( Şimdi her ne kadar kelleşme yolunda dev adımlarla ilerliyor olsamda) Evet bakımı zor olur. Düzenli olarak uçlarındaki kırıkları aldırman gerekir. Mümkünse tanımadığın berbere gitme.. Hata kaza uçlarından alıyorum diye kafasına göre kısaltırda kısaltır.. Aman diyeyim

Herkese uzun saç ( yahut herkese kısa saç) gibi bir genelleme yapmakta yanlış olur.. Hangisi yakışıyorsa öyle devam et sen

@guitarist cebeci arkadaşın dediği gibi hatun kısmının büyük bir çoğunluğu hasta olur uzun saçlılara

valla cok dogru yazmısnız uzun sac herkese yakısmaz banada mesela kısa sac ıgrenc dururdu ya lisedeyken falan kestirirdim mecburen kısa saclıyken kimse bakmazdı normal bir tip olurdum şimdi heryerde havada karada denizde demir yollarında kızlar hasta hasta bakıyor ve kırıkların olmaması içinde jöle kullanmamanız gerekiyor ama ne yalan söyliyim bende kullanıyordum ama şimdi bıraktım mecbur kalmazsam kullanmıyorum ve kullanıcaksanızda sert jöle kullanmayın onlarda daha fazla alkol varmıs ve dolayısıyla daha zararlı normal bir jöleyi de cok az bir suyla karıstırarak kullanırsanız pek bir şey olmaz ve sadece saclara sürmeye dikkat edin sac köklerine gelirse jöle kaldıgı sürece sac kökleri hava alamıyacaktır en önemliside jöle sürdüyseniz o gün mutlaka yıkayın sakına o sekılde yatmayın

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.