Şimdi Ara

Saç spreyi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gittim wax aldım kullanımı ile ilgili bi kaç video izledim kullanımı saça şekil verdikten sonra üzerine sürüyorsun ama benim saçım ince olduğu için verdiğim şekil dağılıyor bi kaç yerde duymuştumda saça şekil verdikten sonra sprey tarzı bişey varmış sıkıyormuşsun üzerine marka tavsiyesi ve ürün adını verebilirmisiniz mağazaya gittiğimde ne diye arayayım tavsiyeler için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hk. ne demek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

hk. ne demek ?

Lol bölümünde alışkanlık olmuş hakkında demek kardeşim

• Bana berberde şöyle tavsiye etmişti. İlk önce saçını güzelde durula sonra wax alıp saçına yaydır. Sonra tarak ve saç kurutma makinesi ile saçına şekil verebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakızlıSuhallebi

Bana berberde şöyle tavsiye etmişti. İlk önce saçını güzelde durula sonra wax alıp saçına yaydır. Sonra tarak ve saç kurutma makinesi ile saçına şekil verebilirsin.

Saç çok cansız sürüyorum her biri kürdan gibi oluyor şekil vermek imkansız sprey arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr3amWalk3r

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

hk. ne demek ?

Lol bölümünde alışkanlık olmuş hakkında demek kardeşim

Tamam teşekkürler dostum bilgi için.

• En sert tutuşlu waxlarla bile verdiğin şekiller bir kaç saat sonra bozulur.
    Bundan dolayı wax ile şekli verdikten sonra kaliteli ve ultra güçlü sabitleyici sprey kullanman lazım.
    Önerim budur:
     Saç spreyi hk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 yil sonra sacim kalmadi diye konu acarsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MakızlıSuhallebi

Bana berberde şöyle tavsiye etmişti. İlk önce saçını güzelde durula sonra wax alıp saçına yaydır. Sonra tarak ve saç kurutma makinesi ile saçına şekil verebilirsin.

Saç çok cansız sürüyorum her biri kürdan gibi oluyor şekil vermek imkansız sprey arıyorum

Hobby saç spreyi önerebilirm 1-2 kere kullanmıştım güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

En sert tutuşlu waxlarla bile verdiğin şekiller bir kaç saat sonra bozulur.
    Bundan dolayı wax ile şekli verdikten sonra kaliteli ve ultra güçlü sabitleyici sprey kullanman lazım.
    Önerim budur:
     Saç spreyi hk.

Sağol hocam fiyatlar ne kadar acaba

• quote:

Dün gittim wax aldım kullanımı ile ilgili bi kaç video izledim kullanımı saça şekil verdikten sonra üzerine sürüyorsun ama benim saçım ince olduğu için verdiğim şekil dağılıyor bi kaç yerde duymuştumda saça şekil verdikten sonra sprey tarzı bişey varmış sıkıyormuşsun üzerine marka tavsiyesi ve ürün adını verebilirmisiniz mağazaya gittiğimde ne diye arayayım tavsiyeler için şimdiden teşekkürler

schwarzkopf saç spreyi iyidir yani taft sprey, ben direk spreyle saçı yapıyorum, wax ile birlikte kullanınca saçın içine ediliyor, ben de ince telli saça sahibim bu arada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

En sert tutuşlu waxlarla bile verdiğin şekiller bir kaç saat sonra bozulur.
    Önerim budur:
     Saç spreyi hk.

Sağol hocam fiyatlar ne kadar acaba

Büyük marketlerde falan bulabilirsin.
    12 lira olması lazımdı.
    Ama en az her gün kullansan bile en az 1.5 ay gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

quote:

Dün gittim wax aldım kullanımı ile ilgili bi kaç video izledim kullanımı saça şekil verdikten sonra üzerine sürüyorsun ama benim saçım ince olduğu için verdiğim şekil dağılıyor bi kaç yerde duymuştumda saça şekil verdikten sonra sprey tarzı bişey varmış sıkıyormuşsun üzerine marka tavsiyesi ve ürün adını verebilirmisiniz mağazaya gittiğimde ne diye arayayım tavsiyeler için şimdiden teşekkürler

schwarzkopf saç spreyi iyidir yani taft sprey, ben direk spreyle saçı yapıyorum, wax ile birlikte kullanınca saçın içine ediliyor, ben de ince telli saça sahibim bu arada

Hocam kullanımı saça şekil verdikten sonra üzerine mi sıkıyoz bide saçı ağırlaştırıp şekli bozmaz demi?

• Hocam ben arkadaşın üstte verdiğinin 3 numaralı yeşil olanını kullanıyorum. Ancak pek memnun değilim. Bunların içind sanki gaz var. Bugün gazsız olanlardan almayı planlıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

quote:

Hocam kullanımı saça şekil verdikten sonra üzerine mi sıkıyoz bide saçı ağırlaştırıp şekli bozmaz demi?

aynen saçı sabitlemek için de sıkılıyor sprey, saça şekil vermek için de, saçı sabitlemek istiyorsan uzaktan sıkarsın, çok aşırı sıkarsan parlak kafa gibi dolanırsın söyleyeyim , kullanımı spreyin üzerinde yazıyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Hocam ben arkadaşın üstte verdiğinin 3 numaralı yeşil olanını kullanıyorum. Ancak pek memnun değilim. Bunların içind sanki gaz var. Bugün gazsız olanlardan almayı planlıyorum.

Hocam zaten gaz değilmi bunun içindeki köpük gibi olmasını mı bekliyordun acaba?

• Turuncu morfose al.Hem ucuz hem kaliteli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Hocam ben arkadaşın üstte verdiğinin 3 numaralı yeşil olanını kullanıyorum. Ancak pek memnun değilim. Bunların içind sanki gaz var. Bugün gazsız olanlardan almayı planlıyorum.

Hocam zaten gaz değilmi bunun içindeki köpük gibi olmasını mı bekliyordun acaba?

Hocam şimdi taftlarda basılı tuttukları içinden gaz gibi bir şey çıkıyor. Ancak berben kullandığı bas çek bas çek yağıyor v elimde sıvı var. Tam anlatamadım sanırım ama neyse artık

• Saciniza yazik etmeyin. Sanarsin kivanc. Fon cekin oglum.

• Hocam spreylerde seviye var. En azindan bnm aldiklarim oyleydi bir kere 5 almistim. Professional yaziyrdu. Kullanmaz olaydim. Sacim dokulmeye basladi. Ondan sobra wax akiyor hani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.