Şimdi Ara

SAÇ SIMÜLASYONU SAÇ DÖVMESI SAÇ GÖLGELENDIRME SAÇ PIGMENTASYONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ismim Serkan Bozkurt.Yaklasik 7 yildir kalici makyaj ile ugrasiyorum son 3 yildir da saç simülasyonu ile ugrasmaktayim.Açikcasi Türkiye de ilk uygulayanlardan biriyim.Bu forumda bu yaziyi yazma ihtiyaci duymamin sebebi saç simülasyonu yaptirmak isteyenler için bir ön bilgi olmasi ve meslegin daha iyi yerlere gelmesidir.O yüzden de bir çok arkadas gibi müsteri adi altinda yazi yada foto paylasmayacagim :) Ben SERKAN BOZKURT.
    Dünyada son 5 yildir her geçen gün popülerligi artan bir meslektir saç simülasyonu.Saç dövmesi saç pigmentasyonu saç gölgelendirilmesi gibi farkli isimlerlede aniliyor.Genel olarak özel boyalarin özel bir cihazla saç derisinin minik saç efekleri seklinde islenmesi islemidir.Islem sonunda kafa derisi renk aldigindan daha yogun ve gür bir görünüme sahip oluyor.Dünyada su an Amerika ve Ingiltere de yogun olarak yapilan bir sistem.Açikcasi çok basarili sonuçlarda var çok kötü sonuçlarda var.
    Yaptirmak isteyenlerin öncelikle çok iyi arastirip kesinlikle uzmanini iyi arastirmasi gerekmektedir.3 günlük insanlara asla bu isi yaptirmayin.
    Mesleki belgelerine muhakkak bakin.Vergi levhasina kadar kontrol edin.Y?lem öncesi kullanylan ürünlerin özellikle boyalaryn belgelerini görmek isteyin.Estetik bir sebepten yaptyrdy?ynyz bir i?lemde sa?ly?ynyzdan olmayyn.
    Uzun zamandyr saç simülasyonuyla u?ra?an biri olarak ?unlary payla?mak istiyorum.Açykcasy bu i?lem herkeste güzel olmayabiliyor.Bunu bir çok sebebi var tabiki.Cilt yapysy vb etkenler bunlardan bazylary.Ama olandada inanyn muhte?em duruyor.O yüzden açykcasy iyi bir uzman seçimi yapylmaly ve kar?ylykly karar verilmelidir.
    Ynternetten 3 tane numara alyp fiyat sorarak de?il yani :)
    Uzun süredir saç simülasyonu ile ilgili çaly?malar yapan biriyim.Türkiyenin en kaliteli saç ekim merkezlerine saç simülasyon e?itimi vermi? ve çok sayyda ö?renci yeti?tirmi? birisiyim.Kendi cihazymy ve dünyadaki ilk ve tek altyn sistem i?neleri geli?tirdim.Firmamda bir doktor ve kimya mühendisi konuyla ilgili dany?manlyk hizmeti veriyor.Uzun uzun yazyp vaktinizi almak istemiyorum tüm merak ettiklerinizi çekinmeden ileti?im numaralaryndan sorabilirsiniz.
    Detayly bilgi almak isteyenler a?a?ydaki ileti?imlerden bana ula?abilirler
    sevgiyle kalyn SERKAN BOZKURT SAÇ SIMÜLASYONU SAÇ DÖVMESI SAÇ GÖLGELENDIRME SAÇ PIGMENTASYONUSAÇ SIMÜLASYONU SAÇ DÖVMESI SAÇ GÖLGELENDIRME SAÇ PIGMENTASYONUSAÇ SIMÜLASYONU SAÇ DÖVMESI SAÇ GÖLGELENDIRME SAÇ PIGMENTASYONUSAÇ SIMÜLASYONU SAÇ DÖVMESI SAÇ GÖLGELENDIRME SAÇ PIGMENTASYONUSAÇ SIMÜLASYONU SAÇ DÖVMESI SAÇ GÖLGELENDIRME SAÇ PIGMENTASYONUSAÇ SIMÜLASYONU SAÇ DÖVMESI SAÇ GÖLGELENDIRME SAÇ PIGMENTASYONUSAÇ SIMÜLASYONU SAÇ DÖVMESI SAÇ GÖLGELENDIRME SAÇ PIGMENTASYONUSAÇ SIMÜLASYONU SAÇ DÖVMESI SAÇ GÖLGELENDIRME SAÇ PIGMENTASYONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfscenter -- 16 Ocak 2017; 18:1:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Kabarması
    11 yıl önce açıldı
    Saç dökmeyen saç serumu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.