Şimdi Ara

Saç kremi tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
5.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar banyodan sonra saçım kabarıyor bu yüzden saç kremi almak istiyorum fakat hiç almadığım için hangisini alacağımı bilmiyorum sizlerden ricam fiyatı 10-15 tlyi geçmiyecek saç kremi tavsiyelerinizi bekliyorum yorumunuzu..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Erkekler İçin Saç Kremi Önerileri

Saçların sağlıklı ve bakımlı görünümü için saç kremi kullanımı oldukça önemlidir. Erkekler için özel olarak formüle edilmiş saç kremleri, saçların beslenmesine, nemlendirilmesine ve şekillendirilmesine yardımcı olur.

Erkekler İçin Saç Kremi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Saç Tipin: Saç kremini saç tipine uygun olarak seçmelisin. Kuru saçlar için nemlendirici özellikler içeren saç kremleri tercih edilmelidir. Yağlı saçlar için ise hafif formüllü ve saçları ağırlaştırmayan saç kremleri daha uygundur.
    • İçerik: Saç kreminin içeriğine dikkat etmelisin. Saçlarına zarar verebilecek parabenler, sülfatlar ve silikonlardan kaçınmalısın. Bunun yerine, doğal özler ve yağlar içeren saç kremlerini tercih etmelisin.
    • Kokusu: Saç kreminin kokusu da önemlidir. Rahatlatıcı veya ferahlatıcı kokular arasından tercihte bulunabilirsin.

Önerilen Erkekler İçin Saç Kremleri

• Dove Men+Care Saç Kremi: Nemlendirici formülü ile kuru saçları besler ve yumuşatır.
    • Head & Shoulders Men Ultra Saç Kremi: Kepeği önlemeye yardımcı olan içeriği ile kaşıntılı saç derisini rahatlatır.
    • L'Oréal Paris Elnett Satin Saç Kremi: İnce saçlar için özel olarak geliştirilmiştir ve saçlara hacim ve parlaklık kazandırır.
    • Schwarzkopf Taft Power Saç Kremi: Güçlü tutuşu ile saçları şekillendirmeyi kolaylaştırır ve gün boyu kalıcılık sağlar.

Sağlıklı ve bakımlı saçlar için saç kremi kullanımını ihmal etmemelisin. Saç tipine uygun bir saç kremi seçerek saçlarının yumuşak, parlak ve kolay şekillendirilebilir olmasını sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Saç kremi alacaksın da nasıl kullanacagını bılıyor musun, bakım yapayım derken saca yazık etmeyesın sonra
  • Herşeyin bir ilki vardır kullanımı arkasında yazar diye düşünüyorum yorumun için teşekkürler :)
  • Arkasında detaylı bır bıcımde anlatmıyor malesef
  • Biliyorsan nasıl kullanılacağını yazarımısın lütfen ..
  • Şampuanlayıp yıkadıktan sonra kremi saç uçlarına sür deriye değdirme yoksa saç derin tıkanır sonra da durula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler biraz sonra gidip alıp deniyecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç İçin Serum Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Saç dökmeyen saç serumu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saç kremi kullanmakta amacın neyse ona göre krem al

• Kremi aldımda arkasında durulamayınz yazıyor ??
  • kerastasenin saçlardaki elektirklenmeyi önleyen şampuan ve krem ürünleri var onları kullanırsan etkili olacaktır.
  • gliss in sıvı durulanmayan olanını kullanıyorum fönden önce fena değil
  • Bunu bayadır kullandım ve hakkatten işe yarıyor saçlarım kabarıydou elektrikleniyodu duştan sonra sürüyodum işe yarıyor baya tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusuy02

Bunu bayadır kullandım ve hakkatten işe yarıyor saçlarım kabarıydou elektrikleniyodu duştan sonra sürüyodum işe yarıyor baya tavsiye ederim

Marka model ne hocam bende alayim benimde cok kabarıyolar

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    bunu kullanıyorum baya işe yarıyor ama saçlarını hergün yıkasan daha iyi olur çünkü krem derine yapışırsa saçların zayıflar ve dökülebilir
     Saç kremi tavsiyesi.
  • quote:

bunu kullanıyorum baya işe yarıyor ama saçlarını hergün yıkasan daha iyi olur çünkü krem derine yapışırsa saçların zayıflar ve dökülebilir
     Saç kremi tavsiyesi.

Eyvallah hocam sagolun dalgali olan modeli varsa alir denerim

• Geçen kız arkadaşım schwarzkopf got2b antifrizz lotion almış memnun kalmış
  • Çok güzel saçın elektriklenmesi yani kabarmasını engelleyen ürünler var ama set olarak kullanman lazım tek başına krem çok yararlı olmayabilir şampuanıyla birlikte kullanırsan daha yararlı olacaktır. Redken ürünlerine bakabilirsin o konu içinde fiyat normalin biraz üstüdür ama kaliteden de ödün vermemek lazım.
  • quote:

Saç kremi tavsiyesi.

Bu kremi nasıl kullanıyorsun ve saçın ne kadar uzun, birkaç yıl önce buna benzer yine aynı marka bir şekillendirici krem almıştım,saçıma sürüp tarayınca şekli bozulmuyordu, ne gibi bir etkisi oluyor sende?

• Jordan Henderson kullanıcısına yanıt
    saçım uzun değil kısada değil orta denilebilir
    saçlarım kabardığı ve elektriklendiği için bu ürünü aldım gerçekten kabarmıyordu saçlarım ve daha düz oluyordu istediğim şekli verebiliyordum bundada saçının şekli bozulmuyor kolay kolay
  • quote:

saçım uzun değil kısada değil orta denilebilir
    saçlarım kabardığı ve elektriklendiği için bu ürünü aldım gerçekten kabarmıyordu saçlarım ve daha düz oluyordu istediğim şekli verebiliyordum bundada saçının şekli bozulmuyor kolay kolay

Teşekkürler, saçım biraz daha uzayınca ben de alacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.