Şimdi Ara

Saç kazıtmanın faydaları olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
17.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

son dönemlerde ince telli, yağlı saçlarımın dökülmesinden ve seyrekleşmesinden iyice rahatsız olmaya başladım. bu nedenle saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum. şu anda çok kısa gerçi ama daha önce hiç tam kazıtmadığım için şüphedeyim saç kazıtmanın hem cilde hem de dökülmeye olumlu faydaları olur mu? ne dersiniz kazıtayım mı?

• Gür cıkar derler ama ne derece dogru bilmem
  • Ben de direk 3 numara yapacam da bizimkiler de yaptırma kafan üşür diolar. Yaptıracam ama kararlıyım.

Saçlarım aynı seninki gibi ince telli ve çabuk yağlanıo, şekil vermesi zor oluyo, zaten uzun saç da yakışmıo bana.
  • vallahi bende kafaya koydum. gür mü çıkar bilmiyorum ama denemekte fayda var.
  • dökülmeye niyeti varsa tutamazsın..dökülen saçın yerine normalde 6 aya kadar yeni kök çıkmazsa onu unut diye söyledi benim berber..ben vurdurdum 3 numaraya saçımı bi kaç sefer ama performans alamadımbenim de ince ve çabuk yağlanıyor saçlar
  • Kazıtçaksanda şerefsiz bi berbere gitme
    Ben bi keresinde kazıtmaya gittimde adi berber üst taraftan kazıdı,babama benzedim,öyle bıraktı mı bide beni.Geçti sonra karşıma hee he hööö hede hödee diye gülüştüler kardeşim falanda vardı rezil oldum

Faydasına gelince bi faydasını görmedim.Bende şu an senin durmundayım saçları uzutıyorum ve bu işe yaramadıgından kestirmek istemiyorum çünkü kısa kestirdigimdede saçlar dökülmeye devam etti
  • quote:

Orjinalden alıntı: PIERzig

Kazıtçaksanda şerefsiz bi berbere gitme
    Ben bi keresinde kazıtmaya gittimde adi berber üst taraftan kazıdı,babama benzedim,öyle bıraktı mı bide beni.Geçti sonra karşıma hee he hööö hede hödee diye gülüştüler kardeşim falanda vardı rezil oldum

Faydasına gelince bi faydasını görmedim.Bende şu an senin durmundayım saçları uzutıyorum ve bu işe yaramadıgından kestirmek istemiyorum çünkü kısa kestirdigimdede saçlar dökülmeye devam etti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Ben de direk 3 numara yapacam da bizimkiler de yaptırma kafan üşür diolar. Yaptıracam ama kararlıyım.

Saçlarım aynı seninki gibi ince telli ve çabuk yağlanıo, şekil vermesi zor oluyo, zaten uzun saç da yakışmıo bana.

sorduk mu
  • bn ozellikle ergenlik cagında yapıldı mı ii olurmus die duydm ama kendim yapmadm cesaret edemedim cunku sac seklimi cok seviorum we yakıstıgına inanıorum ama bigun kazıtcam bu sacı cesaretimi topladıgım bigun yapıcam bunu
  • Saçını kazıt diğer yerilerindeki kıllar daha geç uzar.Bilimsel birşeydi sanırım.
  • kazıttıktan sonra bide çıkmıyomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade77

kazıttıktan sonra bide çıkmıyomuş

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Kazıtçaksanda şerefsiz bi berbere gitme

kusura bakma zeus koptum

• quote:

Geçti sonra karşıma hee he hööö hede hödee diye gülüştüler kardeşim falanda vardı rezil oldum

koptum

• Ben kazıttım çok abartılcak kadar gür çıkmasada etkili oldu hem sonradan kısa saçım yakıştığını gördüm 3 e vuruom artık
  • saçı kazıtınca bem beyaz bi kafan oluo güneş görmediğinden olsa gerek sonra bi bakıosun kafanda sivilceler var
  • Bir işe yaramaz arkadaşım benimki de aynı üstüne bi de hayvan gibi kıvırcık dökülen saçları görsen korkarsın =D .. reçeteli bi kepek şampuanı kullandım yalnız bayaı etkili oldu kepek sorunun varmı??

Bu arada tavsiyeme güven saçının kısa uzun olması genetik dökülmeyi etkilemez. Güçlenemeyen saç kırılır yeterince uzunsa saçın o da öyle deli bi dökülmeye sebep olmaz yani dökülecei varsa dökülür :/

Ailede kellik varmı buarada??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archkael -- 18 Eylül 2007; 23:06:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.