bende ritm bzukluğu var cesaret edipte bu tarz ilaçalar kullanmıyorum ekim düşünüyorum 1 senedir mart ayın akadar yaptırabolrım |
|
|
Arkadaşlar yaz gelmeden kış ayında bende halledeyim saç ekim olayını diye düşünüyorum. Şimdi araştırmalara bşaladım firmalar hakkında estetistanbulclinic/hamidaydin hakkında güzel yorumlar gördüm. Yorumlarınız nedir fiyatlar ne alemdedir yardımcı olur musunuz? Eskişehirde ikametgah ediyorum bu arada. |
konuya oylesine denk geldim yazmak istedim. 27 yasinda, en cok kenarlarda acilma vardi. ektirdim. su an kapandi oyle cok ekstrem manken gibi saclarim su an da yok ama iyi ki yapmisim. Insanin tum her seyini belirleyen, degistiren bir surec. Benim imkanim vardi kiyafet almiyordum. Arkadasimla disardayiz story cekiyoruz, atayim mi diyor. Fotografi gostermeden at diyorum farketmez. Cunku biliyorum emekli fizik ogretmeni gibi sacim var ne farkeder verdigim poz diye. 50 tane foto cekinip, uzulmeye gerek yok diye. Ektirdim su an kendim icin cok mutluyum. Eskiden cok kapaliydim. Erkek adam soyle boyle filan. Bu kafayi degismek lazim. Mutluysan kendini de, aileni de, cevreni de mutlu ediyorsun. Saci acilmis hele genc bir erkegin yapacagi en iyi sey, sac ektirmektir. |
kardeşim proscar, propecia uzak dur bu ilaçlardan. bende kullandım saçlarım inanılmaz çoğaldı ama ereksiyon problemi dert oldu. hatta senin psikolojini bile bozuyor depresif oluyorsun. amerikada propecia kullananların %45 i intihara teşebbüs vs gibi depresif durumlara yol açıyor. ereksiyonu hiç söylemiyorum. zeytinyağı maskesi yap haftada 1 yararını göreceksin. ara sıra dağ kekiği al kaynat onu 10 dakika kısık ateşte ılık sekilde saclarini durula onla haftada 1 iş görür. ayçiçek vs yağlı karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur patates vs yemeyi kes. erkeklik her şeyden önemlidir. bırak kimyasal ilaçları kullanma. bir de vitamin değerlerine baktır. B ve D vitaminleri çok önemli saç için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferkahraman -- 30 Ocak 2023; 10:17:24 > |
iPhone 12 Pro Max - iPhone 11 Pro Max - Xiaomi Mi8 - iPhone X - iPhone 8 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone 6S Plus - iPhone 6 Plus - iPhone 5s - htc one m8 - iPhone 5s - samsung note 3 - iPhone 5 - htc one - galaxy s4 - htc one - sony xperia z - iPhone 5 - nexus 4 - samsung galaxy s3 - iphone 5 - iPhone 4s - htc one x - sony xperia s htc ONE(M7) - iPhone 4 - hTC Desire HD - iPhone 3gs - nokia n95 8gb - nokia 5700 - nokia 3310 - alcatel one touch easy |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Türkleri etkilemez o zmn zaten her 3 kişiden 2 şu antidepresan kullaniyo, intahar edecekre olsa nasıl yapacaklarını bilmiyorlar o yüzden bize işlemez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Antalyada tavsiye edebileceğiniz yer var mı? |
Bnr4q
|
Merhaba, Antalya Merkez' de iyi bir saç ekim merkezi bilen var mıdır acaba? Bildiğiniz güzel bir merkez varsa lütfen bana da bilgi verin ... |
takip |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |