Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
87
Favori
447.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzmirde önerebileceğiniz bir yer varmı dostlar?

  • yaş 20 ve aşırı dökülme mevcut benim gibi olan yoktur nerdeyse bu kadar erken yaşta bu denli dökülme..

  • Mhmtyc kullanıcısına yanıt

    çektiğiniz acıya değiyor mu hocam?

  • batum06 kullanıcısına yanıt
    Ben varım kardeş ben varım. 20 yaşındayım heralde 18 den beri dökülüyor deli gibi
  • kelin ilacı olsa kendi başına sürer

  • ExeCuTioN66 kullanıcısına yanıt

    Kelin ilacı yok ama olan saçını kurtarmanın ilacı var. Bir ilacın etki göstermesi için en az 6 ay her gün kullanmak gerekiyor. Tedaviye başladığın zaman saçını en fazla 1 sene önceki görüntüsüne getirebilirsin bu arada. kök hücreler ölüyor zamanla amaç ölmeyenleri kurtarmak. Sabırla kafanın tam kelleşmesini önlemek mümkün. Aman salla dersen kel kalırsın zaten.

  • Medcezir34 kullanıcısına yanıt

    üstat ilk evrede ektirmeseydim dedim ama yarın itibariyle 4 . Ayıma giriyorum . Saç kesinlikle 5 yaş genç gösterdi . Memnunum değdi

  • Benimde 4. Ekim. İlk ekim yaklaşık 25 yıl önce.. yani bu işler daha yeni başlamıştı.. İnanın bu konuda öyle bilgi kirliliği var ki inanılmaz..Hatta YouTube’da bugüne kadar yazdığım tüm yorumlar sayfa sahipleri tarafından 10 dakika içinde siliniyor. Çünkü işlerine gelmiyor çünkü bir çok sayfa tamamen belli kliniklere yönlendirme yapmak için kuruldukları çok belli ayrıca bu yönlendirmeler karşılığında aralarında belki komisyon ilişkileri ya da bazı menfaat ilişkilerinin olduğunu da düşünüyorum. Bir kişinin yorumu neden silinir başka aklıma hiçbir şey gelmiyor.. Çünkü ben onlar için potansiyel bir hasta değilim yani işlerine bu açıdan hiç arama ayrıca bu işin tüm detaylarını gerçek bir şekilde bildiğimden dolayı kişileri kendi istedikleri yerlere yönlendirimelerini engelleyeceğimi düşünüyorlar.. Ben bugüne kadar en yakın çevremdeki kişiye bile hiçbir klinik adı asla vermedim bundan sonra da asla vermeyecegim eğer size bir klinik ismi bir kişi veriyorsa bunu on kere düşünün.. ben sadece genel bilgiler verdim hep.. bazıları aynen benim bule söyledigim gibi söyleyip başta vermeyip daha sonradan samimiyeti kurduktan sonra eninde sonunda hemen bir klinik ismi veriyorlar yine bu kişilere güvenmeyin ama ısrar etmenize rağmen asla size bir klinik ismi ya da bir kişi ismi vermeyip size bir şey anlatanlara güvenin. belki benim kadar tecrübeli olan çok az kişi vardır. toplamda 10.200 greft alındı..




  • onur1301 kullanıcısına yanıt

    Var olan saçın kurtarma ilacı nedir?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jakkoba

    Var olan saçın kurtarma ilacı nedir?

    Ben Vichy dercos sprey kullanıyorum dökülme azalıyor ama tam kesilmiyor yeni bebek saçların çıkmasını sağlıyor yoğunluğu arttırıyor fiyatı yüksek ama etkili. Minoxil falan Türkiye'dekiler beş para etmez. Ya sahte yada oranları çok düşük. Yurtdışından birine getirtiyordum minoxil oranı yüzde 15 fena bişeydi.

  • ya beyler ben de düşünüyorum ama saç ekimi yaptıranları görünce vazgeçiyorum. sadece önlem olarak yanlardan hafif bir kısım ektirmeyi düşünüyorum. ne diyorsunuz?

  • Arkadaşlar merhaba. Tepe bölgesi ve ense kısmının üst tarafına ekim yapılsa sağlam saç çıkar mı acaba ?

  • Jakkoba kullanıcısına yanıt

    Finasteride kullanmaktır. Günlük 1mg olarak. (Tabiki kullanmadan önce bir hekime danışılmalıdır.)



    Propecia 1 mg yada proscar alıp (fiyatı ucuz) 4 e bölüp kullanılıyor. Tabiki ilaçların yan etkileri olabiliyor. Ben 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun görmedim ama kullanıp bir ay içinde yan etki görenlende var görmeyip 4-5 yıl kullanan kişilerde var. Sonuc olarak DHT hormonun baskılayarak erkek tipi dökülmenin önüne geçiyor. Ayrıca biotin kullanmakta saç yapısına ve gelişimine katkı sağlamaktadır.


    Kendimde saç ektirdiğim için söylüyorum saç ekimi çok ciddi bir operasyondur. Fazla reklama giren ve ucuz fiyat politikası izleyenlerden uzak durunuz.

    Sonrasında ya donör bölgede sıkıntı çekerseniz yada kafanız komple nekroz denilen olaya girebilir. sacekim sonucları forum olarak aratırsanız sac ektiren kişilerin ekimlerini yaptırdıgı yerler ve süreclerini paylaştığı görsellere ulaşabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih_2828 -- 17 Ocak 2023; 20:38:10 >




  • Konyada yaptırıp memnun kalan var mı acaba ?

  • kac para oldu ektirme ya. iyice kellestik kavanoz kapagi gibi acildi tepe ustler seyrek

  • Emphair kullanıcısına yanıt

    Yemek ne veriyorsuz?

  • benim yaş 31 ve 10 yıldır azar azar dökülürdü artık tepe kavanoz kapağı gibi oldu önlerde iyice gitti bir yanlar birde enselerim gür bende bayağı ektirmeyi düşündüm ama bukadar eziyete değeceğine inanmadım geçen yaz madem dökülüyorsun diye kızdım vurdum usturaya bayağı yakıştı benfero gibi gezdim ortalıkta bundan sonra kışları bere takıyorum yazları usturaya vuruyorum şekil oluyor  

  • salih_2828 kullanıcısına yanıt
    Ben proscar aldim 1/4 her gun iki ay boyunca kullandim. Yavas yavas ereksiyon problemleri basladi. Sirtta ve yuzumde ozellikle alnimda sivilcelenmeler oldu. Ama saclarimin kalitesinin arttigini hissetmistim. Ereksiyon sorunu moralimi cok bozunca biraktim problemler duzeldi. 10 gun falan kullanmadim saclarim tekrar yavastan dokulmeye basladi. Simdi iki gune bir ceyrek proscar iciyorum bakalim sonuc ne olacak :(
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.