SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (65. sayfa)



-
-
Yaklaşik 1 ay önce yakin arkadaşlarimdan birisi saç ektirdi. Ekim bölgesinde 3 tane sivilce çikmiş, Ekimi yapan Ekim merkezi kabuk dökümü günü sivilceleri patlatip içindeki iltihabi boşaltip antibiyotik krem sürmesini istemiş. Sivilcelerin olduğu yerlerde saçlari dökülüp seyrekleşmiş. Dün bana 3-4 gündür diğer ekim alanlarinda da dökülme olduğunu söyledi. Peki, sivilcelerin olduğu yerlerdeki saçlar tekrar çikar mi?
Benimde seyrek alanlarim var ve saç ekimini düşünüyorum. Aynisi benim de başima gelir diye korktum. 3 sivilcenin 3üde ön bölgede ve çok belli. O saçlar çikmazsa boşa ekim yaptirmiş olur.
-
Hocam hiç sıkıntı olmaz merak etme yüzüne inmesinin nedeni kafanı 3 4 gün hiç öne eğmemen gerekiyordu ama yine de olan olmuş önemli değil. Alım yerine krem sürdükten sonra yıkama yapmaman lazım diye biliyorum. Ben önce üstü köpükleyip, pıtpıtla yıkayıp, kuruladıktan sonra arkaya krem sürüp yatıyordum akşamları.
-
-
Merhaba arkadaşlar,
Saç ekimi yapılmadan 6 ay yada 12 ay önce saç diplerinin güçlenmesi ve mevcut saçların dökülmesini engellemek için PRP tedavisi yapılır mı yada öneriyormusunuz ?
Çünkü yakın bir tarihte ektirme işlemi düşünüyorum fakat PRP işlemi genelde ektirmeden sonra yapılıyor. Ben hem öncesi / sonrası olarak PRP yaptırma taraftarıyım.
Sizlerin bu konuda fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim.
Teşekkürler şimdiden.
-
iyi olkmu
-
Merhaba, öncesinde yapmak kan akışını hızlandırıp saç diplerini güçlendireceği için evet dökülmeyi önler ve ben ekim yaparken bu şekilde düşünseydim. Ekim den 3-6 ay önce 2 kere yaptırırdım. Ben şu şekilde yaptırdım. Ekim sırasında ve 3. ay bitince yaptırdım.
Benim ekim yapılan bölgem toplam da 1600 greftlik bir bölgeydi. Zaten traşsız ekim yaptırdım. PRP yapılmadan önce dökülmeleri çok net gözlemliyordum. PRP sonrası nadirleşti. Şuan süreçten memnunum.
Her yıl en az 3 PRP yaptırmayı düşünüyorum açıkçası. Şampuan olarak da Sebamed kullanmak da fayda var.
-
Çok teşekkür ederim güzel açıklamaların için vakit ayırıp
Benim saç derimde kepeklenme / dermatoloji sorunu var. Çok çabuk derim kuruyabiliyor.
Dökülme karşıtı Max Dermayı kullanıyorum dönüşümlü olarak şuan ama ektirme işlemi yapıldıktan sonra hangi tür şampuan kullanılırım bilemiyorum.
Tekrardan çok teşekkürler RagnarX
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar saç ekiminden sonra bu kabarık ve kırmızı görüntü kaç hafta veya ayda düzeliyor?
En büyük sıkıntı benim için o, işyerinden en fazla 2 hafta izin almak mümkün olur
-
prp ücreti olarak ne kadar veriyorsunuz acaba
-
Yakın zamanda benim arkadaşım olmuştu 3 hafta gibi bir sürede çoğu gitti sadece 3*4 gün kadar bere takmıştı.
-
Bugün bir merkeze sormuştum bilgi amaçlı PRP fiyatını 800tl gibi bir fiyat verdiler.
-
Yakin arkadaşlarimdan 3ü saç ektirdi. Birinde bahsettiğim sorun oluştu, diğerinin saçlari çok seyrek oldu,bir diğerinin de tepe yeterince çikmadi.
ikisi PRPeye 200-250 civari veriyorlardi. Bu merkez neden bu kadar pahali?
-
Benim yaptırdığım klink de 1.500 TL ödemiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Öncelikle geçmiş olsun, arka kısımdaki saç yoğunluğunuz nasılmış kaç adet ekim yapıldı, bir de önceki halinizden foto payşaşabilir misiniz, takipteyim
-
arkadaşlar bu işi bilmeyen saç ekimi adı altında bi sürü firma türedi yabancı isimlerle eli tornavida tutan usta oldu misali denetlenmiyorlarda garanti ömür boyu dökülmeye garanti %100 ekim şekilde sırf kelime oyunları dönüyor sanki adam aha bu tel saçım döküldü ekin bunu geri dese ekicek arkasında durucaklar hep hikaye
fiyat konusundada 5 binden başlıyo 15 bine doğru saçma sapan fiyatlar artıyor nedenini sorduğumuzda her şeye zam geldi eflasyon vs die geçiştiriyorlar arkadan aldığın saçı öne ekicen neyin zammı işçilik sadece 15 bine ekim die konuştuğum yer 1 ay sonra kampanya vs dierek 9 bine kadar düştü 6 binlira ne diye iner keriz avı resmen bir tane doğru dürüst bi yer bulamadım açıkçası çok dikkatli olun hem paranızdan hem sağlığınızdan olmayın bu söylediklerim burdaki firmalarla alakalı değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Bu paylaşımınızın üzerine mutlaka kliniğimizi görmenizi ve muayene olmanızı isterim. O deneyiminizi de buradan paylaşabilirsiniz :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X