Şimdi Ara

SAÇ EKİMİ SONUÇLARI (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.626
Cevap
87
Favori
450.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben de saç ekimini 6 gün önce aradan çıkardım . Saat 9 da başlayan işlem saat 16 sa sona erdi eve geldiğimde sabaha kadar ağrıda uyuyamadım. Bende çok ağrı yaptı. Sonraki günler ödem çok oldu. Şişkinlik yüzüme indi kafa şişkinliği yerini yüz şişkinliğine bıraktı. Bugün 6. Gün gözlerimin altı şişti yüz şişkinliği sona erdi . 5. Gün sonuna kadar ağrım vardı. İlk yıkamam 4 . Gün yapıldı. Klinikte yıkanlarken pıhtılaşan kuruyan kanların çok azı aktı. Evde yıkarken kremi sürdükten yarım saat Sonra verilen şampuan ile yıkadım ancak kuruyan kan akmadı. Acaba kuruyan kanın orada kalması problem yaratır mı.
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI




  • Emphair kullanıcısına yanıt

    Yaklaşik 1 ay önce yakin arkadaşlarimdan birisi saç ektirdi. Ekim bölgesinde 3 tane sivilce çikmiş, Ekimi yapan Ekim merkezi kabuk dökümü günü sivilceleri patlatip içindeki iltihabi boşaltip antibiyotik krem sürmesini istemiş. Sivilcelerin olduğu yerlerde saçlari dökülüp seyrekleşmiş. Dün bana 3-4 gündür diğer ekim alanlarinda da dökülme olduğunu söyledi. Peki, sivilcelerin olduğu yerlerdeki saçlar tekrar çikar mi?


    Benimde seyrek alanlarim var ve saç ekimini düşünüyorum. Aynisi benim de başima gelir diye korktum. 3 sivilcenin 3üde ön bölgede ve çok belli. O saçlar çikmazsa boşa ekim yaptirmiş olur.

  • Mhmtyc kullanıcısına yanıt

    Hocam hiç sıkıntı olmaz merak etme yüzüne inmesinin nedeni kafanı 3 4 gün hiç öne eğmemen gerekiyordu ama yine de olan olmuş önemli değil. Alım yerine krem sürdükten sonra yıkama yapmaman lazım diye biliyorum. Ben önce üstü köpükleyip, pıtpıtla yıkayıp, kuruladıktan sonra arkaya krem sürüp yatıyordum akşamları.

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt
    Saç ekiminden bir ay sonra benim kafa bu haldeydi, sonuç olarak hiç bir sıkıntı olmadı. Ekilen saçlar çıktı. Sivilcelenme normal. Arkadaşınızında sizinde kafanız rahat olsun.


    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
  • Merhaba arkadaşlar,


    Saç ekimi yapılmadan 6 ay yada 12 ay önce saç diplerinin güçlenmesi ve mevcut saçların dökülmesini engellemek için PRP tedavisi yapılır mı yada öneriyormusunuz ?

    Çünkü yakın bir tarihte ektirme işlemi düşünüyorum fakat PRP işlemi genelde ektirmeden sonra yapılıyor. Ben hem öncesi / sonrası olarak PRP yaptırma taraftarıyım.


    Sizlerin bu konuda fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederim.

    Teşekkürler şimdiden.  

  • iyi olkmu

  • sadecedogan kullanıcısına yanıt

    Merhaba, öncesinde yapmak kan akışını hızlandırıp saç diplerini güçlendireceği için evet dökülmeyi önler ve ben ekim yaparken bu şekilde düşünseydim. Ekim den 3-6 ay önce 2 kere yaptırırdım. Ben şu şekilde yaptırdım. Ekim sırasında ve 3. ay bitince yaptırdım.


    Benim ekim yapılan bölgem toplam da 1600 greftlik bir bölgeydi. Zaten traşsız ekim yaptırdım. PRP yapılmadan önce dökülmeleri çok net gözlemliyordum. PRP sonrası nadirleşti. Şuan süreçten memnunum.


    Her yıl en az 3 PRP yaptırmayı düşünüyorum açıkçası. Şampuan olarak da Sebamed kullanmak da fayda var.

  • RagnarX kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim güzel açıklamaların için vakit ayırıp
    Benim saç derimde kepeklenme / dermatoloji sorunu var. Çok çabuk derim kuruyabiliyor.
    Dökülme karşıtı Max Dermayı kullanıyorum dönüşümlü olarak şuan ama ektirme işlemi yapıldıktan sonra hangi tür şampuan kullanılırım bilemiyorum.
    Tekrardan çok teşekkürler RagnarX
  • Arkadaşlar saç ekiminden sonra bu kabarık ve kırmızı görüntü kaç hafta veya ayda düzeliyor?


    En büyük sıkıntı benim için o, işyerinden en fazla 2 hafta izin almak mümkün olur

  • RagnarX kullanıcısına yanıt

    prp ücreti olarak ne kadar veriyorsunuz acaba

  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

    Yakın zamanda benim arkadaşım olmuştu 3 hafta gibi bir sürede çoğu gitti sadece 3*4 gün kadar bere takmıştı.

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Bugün bir merkeze sormuştum bilgi amaçlı PRP fiyatını 800tl gibi bir fiyat verdiler.

  • sadecedogan kullanıcısına yanıt

    Yakin arkadaşlarimdan 3ü saç ektirdi. Birinde bahsettiğim sorun oluştu, diğerinin saçlari çok seyrek oldu,bir diğerinin de tepe yeterince çikmadi.


    ikisi PRPeye 200-250 civari veriyorlardi. Bu merkez neden bu kadar pahali?

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Benim yaptırdığım klink de 1.500 TL ödemiştim

  • Arkadaşlar bugün 2.haftam yani 14. Günüm
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI ektirmek isteyenlere fikir olması açısından paylaşıyorum
  • Mhmtyc kullanıcısına yanıt

    Öncelikle geçmiş olsun, arka kısımdaki saç yoğunluğunuz nasılmış kaç adet ekim yapıldı, bir de önceki halinizden foto payşaşabilir misiniz, takipteyim SAÇ EKİMİ SONUÇLARI 

  • arkadaşlar bu işi bilmeyen saç ekimi adı altında bi sürü firma türedi yabancı isimlerle eli tornavida tutan usta oldu misali denetlenmiyorlarda garanti ömür boyu dökülmeye garanti %100 ekim şekilde sırf kelime oyunları dönüyor sanki adam aha bu tel saçım döküldü ekin bunu geri dese ekicek arkasında durucaklar hep hikaye

    fiyat konusundada 5 binden başlıyo 15 bine doğru saçma sapan fiyatlar artıyor nedenini sorduğumuzda her şeye zam geldi eflasyon vs die geçiştiriyorlar arkadan aldığın saçı öne ekicen neyin zammı işçilik sadece 15 bine ekim die konuştuğum yer 1 ay sonra kampanya vs dierek 9 bine kadar düştü 6 binlira ne diye iner keriz avı resmen bir tane doğru dürüst bi yer bulamadım açıkçası çok dikkatli olun hem paranızdan hem sağlığınızdan olmayın bu söylediklerim burdaki firmalarla alakalı değil
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Bu paylaşımınızın üzerine mutlaka kliniğimizi görmenizi ve muayene olmanızı isterim. O deneyiminizi de buradan paylaşabilirsiniz :)
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.