Şimdi Ara

Saç Düzleştirici !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Knnu başlıgı için üzgünüm yoksa bakan yoktu
    Saç düzleştiricisi hakkında fikir edinmek istiyorum. Kullanan arkadaşlar 1-2 sorum var onları cevaplarsa sevinirim.
    Saç düzleştirici fiyatları nekadar? birde bi kremi varmış yanında o düzleştirici ile birlikte geliyormu yoksa ayrımı alıyoruz? Ve o kremin fiyatı nekadar? Kaç gün gidiyor düzenli kullanırsak (Günlük kullanım)
    Saçlara bir zararı varmı ? 200 dereceye kadar çıkıyor diyorlar bu tam olarak nedemek oluyor? saçımızı düzleştirirken kaç derece uygundur?
    Teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 20 liraya satıyorum ben.

kremi olmaz onun. alırsan harici olarak alırsın.
    satın almak istersen pm.

hergün kullanırsan saçını yakarsın büyük ihtimalle. çünkü saç hassas oluyor. ama bugün yaptın. yarında idare eder seni yıkamazsan veya düzgün şekilde yatarsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 6 Eylül 2010; 16:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

20 liraya satıyorum ben.

kremi olmaz onun. alırsan harici olarak alırsın.
    satın almak istersen pm.

hergün kullanırsan saçını yakarsın büyük ihtimalle. çünkü saç hassas oluyor. ama bugün yaptın. yarında idare eder seni yıkamazsan veya düzgün şekilde yatarsan.

Kullanımı nasıl ? Kaç derece saçlar için uygun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiBLUE

Selam arkadaşlar. Knnu başlıgı için üzgünüm yoksa bakan yoktu
    Saç düzleştiricisi hakkında fikir edinmek istiyorum. Kullanan arkadaşlar 1-2 sorum var onları cevaplarsa sevinirim.
    Saç düzleştirici fiyatları nekadar? birde bi kremi varmış yanında o düzleştirici ile birlikte geliyormu yoksa ayrımı alıyoruz? Ve o kremin fiyatı nekadar? Kaç gün gidiyor düzenli kullanırsak (Günlük kullanım)
    Saçlara bir zararı varmı ? 200 dereceye kadar çıkıyor diyorlar bu tam olarak nedemek oluyor? saçımızı düzleştirirken kaç derece uygundur?
    Teşekkürler

ben kullandım yaklaşık 1 sene kullandım daha sonra kimyasal ürün olduğu için saç diplerini yaktı ve şu an saçlarım dökük ve seyrek

• kremi bilmem bende alet vardı tabiki saça zararlı. saçlar inceliyor gibi geldi bana.

haftada 1 falan yaparsan sorun yok
  • glatt marka ürün var ilk olarak ünüversitede yaptırdım kuaföre gittim ve bana tanıttı ve yapayım dedi yaptırdım şu anın parası ile 30 tl vermiş oldum
    saçlarım tamamen dümdüz oldu çünkü bu ürün saçı yakıyor ve düz yapıyor,hatta o sırada saçı elle çekseniz ortadan kopuyor çünkü saçı eritir ve plastik gibi uzatır
    herkes baktı ve beğendi çünkü saçlarım uzundu iyide olmuştu
    daha sonra ürünü kendım aldım evde yapayım dedim,bu ürünler profosyonel kullanımdır,kendınız pek yapmayın derler
    ben aldım ve kendım yaptım,yanlıslıkla urunu sacımda 10 dakıka biraz daha fazla tuttum ve sacımı geç duruladım
    saçımı durularken saçımın tamamı dipten koptu ve lavaboya düştü,saçımı durularken saçlar avuç avuç yere düştü,tamamen kel kaldım,ama neyseki 1 ay içinde yavaş yavaş yeniden çıktı,bir daha o günden sonra tövbe ettim
    ama bunu yaşamak lazım yoksa ürünü anlayamazsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Kabarması
    11 yıl önce açıldı
    Morfose Saç Spreyleri
    6 ay önce açıldı
    saç beyazlaması??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

kremi bilmem bende alet vardı tabiki saça zararlı. saçlar inceliyor gibi geldi bana.

haftada 1 falan yaparsan sorun yok

glatt krem var onu kullandım ayda 1 kez yapın diyorlardı
    zaten 2 ay içinde bir daha yapmamaya tövbe edicekler çünkü saçı mahvediyor kelde bırakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

glatt marka ürün var ilk olarak ünüversitede yaptırdım kuaföre gittim ve bana tanıttı ve yapayım dedi yaptırdım şu anın parası ile 30 tl vermiş oldum
    saçlarım tamamen dümdüz oldu çünkü bu ürün saçı yakıyor ve düz yapıyor,hatta o sırada saçı elle çekseniz ortadan kopuyor çünkü saçı eritir ve plastik gibi uzatır
    herkes baktı ve beğendi çünkü saçlarım uzundu iyide olmuştu
    daha sonra ürünü kendım aldım evde yapayım dedim,bu ürünler profosyonel kullanımdır,kendınız pek yapmayın derler
    ben aldım ve kendım yaptım,yanlıslıkla urunu sacımda 10 dakıka biraz daha fazla tuttum ve sacımı geç duruladım
    saçımı durularken saçımın tamamı dipten koptu ve lavaboya düştü,saçımı durularken saçlar avuç avuç yere düştü,tamamen kel kaldım,ama neyseki 1 ay içinde yavaş yavaş yeniden çıktı,bir daha o günden sonra tövbe ettim
    ama bunu yaşamak lazım yoksa ürünü anlayamazsınız

yuh be . Abarttıgını düşünüyorum Sana inanmıyor değilim ama nasıl olurda 1 günde fazla yaptın diye saçların kökten gelir korkunç

• Yorumlar?
  • Kullanmayın arkadaşlar şöyle şeyler. Saçlarınızla barışık olun. Düzse düz, değilse değil.
  • ön düz arka kıvırcıkta olmuyor be. delgado gibi oluyor saçlar mecburen kullanıyoruz bizde, saçları yaktığı doğru çok zararlı ama yapıcak bişey yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.