Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİNE HANGİ ŞAMPUAN İYİ GELİR ( UYGUN FİYATLI ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
86.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • emreturr E kullanıcısına yanıt
    Çok Önce açılmış bi konu ama Yeni kullandığım bi üründen bahsetmek isterim Nano Hair Şampuan. Saçma sapan reklamları olsada ürün gerçekten güzel.:) 15 gün kullanmada dökülme tamamen durdu. Kullanmanızı tavsiye ederim. Saçları çok fazla dökülen bi insan olarak öneririm.Çok fazla satışı var aldığınız yerede dikkat etmeniz gerekli sahte ürün çok fazla oyüzden ben öneri olarak kendi aldığım yeri söyleyeyim de sonra farklı biyerden alırsanız bana beddua etmeyin:)www.nanohairorjinal.com tabi nerden alcağınız size kalmış.
  • Merhaba eşimin saç dökülmesi için doktorun önerdiği şampuandan bahsetmek istedim çünkü o kadar çok şampuana para verdimki bu son aldığımız şampuana kadar hepsi boşa gitti o yüzden REMOLENT şampuanı birde REMOLENT forte serumu tavsiye etmek istedim. ürünün rengini eşim sevmedi ama buna rağmen kullandı ve emin olun bir ay oldu dökülmesi durdu diye çok mutlu ben de mutluyum verdiğim paranın karşılığını alabildiğim için. eşimin dökülme yüzünden psikolojisi bozuldu anti depresan kullanmaya başlamıştık Allaha şükür bu siayah şampuanla olayı çözdük umarım böyle devam eder.

    sevgili arkadaşlarım ben muhtemelen bu siteye üye olan bir çok kişiden daha yaşlıyım gençler gibi dijital ortamı kullanmayı çok iyi bilmiyorum ama bu dökülme denilen illet ( bana kalsa önemli değil ama sevgili eşimi çok etkiledi sonuçta bir bayan için saç dökülmesi çok ciddiymiş ) ile mücadele eden bu yüzden uykusu kaçanlara bir nebze yardımım olursa ne mutlu ban a

    zafer bayramımızın kutlu mutlu olmasını diler ATATÜRK ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum.




  • Bende Tresan Isırgan otlu kullanıyorum.

    Şampuanı durularken 10 tel falan geliyor normal mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Majorümsü Minör kullanıcısına yanıt
    Şu beni siterese sokan ve baş belası saç dökülmesine karşı son çareyi keratin dip bakım seti alarak çok şükür denedim ve sonunda dökülme derdinden kurtuldum. Şimdi kızkardeşim de saçı hızlı uzamıyor o kullanıyor, 2-3 hafta oldu başlayalı o da saç diplerindeki boyadan anlıyor, saçı çok çok hızlı uzamaya başlamış.
  • Yok yavv












    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kaliteli ve hemen etki eden ürün aray SAÇ DÖKÜLMESİNE HANGİ ŞAMPUAN İYİ GELİR ( UYGUN FİYATLI )
    anlara mutlaka tavsıye ederım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.