Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİNE HANGİ ŞAMPUAN İYİ GELİR ( UYGUN FİYATLI ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
86.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • öyle böyle desekte kel olcaz %99 kaçışı yok
  • Bence sen bir dermatoloji uzmanı veya hastanede cildiyeye görün. Annem de gitti ona iunları verdi; Priorin tablet, fitoval plus(şampuan), adını unuttum bir saç losyonu verdi.
  • bu marketlerde satılan tanıdık marka şampuanları denedim bioxsin bi kaç fransız menşeili şampuan falanda denedim,benim saçın genel sorunu yağlanma idi ve en son defne yapraklı zeytin yağlı şampuanı kullandım diğerlerinin üçtebiri fiyatına ve mükemmel etki yaptı ama şunu söğleyim yağlanma gibi bi sorun yoksa saçınızda iyi gelmeyebilir çünki kız arkadaşımda kullandı ve banyodan sonra saçlar bonuskafa gibi olmuş resmen.
  • bıttım sabunu kullan ben kullanıyorum şampuandan çok farkı var tek kötü yanı saçını taramazsan biraz topak gibi oluyo yapışıyo
  • yorumlarda çok güldüm:))
  • Bimde Bioxin çakması var ekonomik onu kullan
  • Bioblas alabilirsin..Az çok bir etkisi var.Açıkçası alacağın şampuanda kimyasal maddeler hiç olmayacak..Doğal olucak..
  • Saçlar kansızlıktan da dökülebiliyor. Kan için iyi gelen meyveleri deneyin. Bende Bioxcin kullanıyorum. Yeni formülü iyi. Kokusuda bence güzel. Çektikçe çekesim geliyo. Bağımlılık gibi :)

    Dökülme azaldı ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sınce_1903


    quote:

    Orjinalden alıntı: !XiR

    Ciddi bir dökülme varsa şampuana boşuna yatırım yapma öncelikle bunu belirteyim. Önerisi istersen de eğer, piyasadaki pantene, elidor, rejoice gibi markaları değil de; bitkisel şampuanları kullan derim. Bioxcin, Priorin gibi. ama fiyatları diğer şampuanlara göre pek uygun değil ne yazık ki


    Bioxin,Priorin,Revigen gibi şampuanlarda pek faydalı olmuyor aslında.Şu anda yeni bir iksir üzerinde çalışmalar yapıyorum.Eğer faydalı olursam burada açıklarım


    Hort olcak ama hocam bu Revigen şampuanını hala kullanıyor musun ?

    Edit:Saç dökülmesi normal boyutlarda normal kullanım için soruyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Dead Angels Lie -- 8 Ocak 2013; 10:27:43 >




  • Priorin şampuan hiç denediniz mi ?http://www.priorin.gen.tr/
  • Aşırı dökülmen varsa doktora git demirin falan düşüktür. Dökülmeyi engellemek icin market sampuanlari kullanma eczaneden al. Stres yapma sakin sac dökülmesinin basinda gelir. Ben Promiksil midir oyle bir sey kullaniyorum doktor vermisti. Benim kucuklukten beri dökulmem var tepem hep keldi. Erkeksi sac dökülmesi diyorlarmis ama suan sacim dokulmesi durdu kucik saclar cikiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Ben bu şampuanı öneririm. İçindeki sarımsaktan ötürü dökülmeyi engellediğini belirtiyorlar ki öyle.Dökülmelerim azaldı benim. Marketlerde satılmıyor ama sadece eczanelerde satılıyor.
  • Bezen şampuanla alakası olmuyor. Kansızlık, çinko eksikliği, demir eksikliği de saç dökülmesine yol açar.
    Yani dıştan onarım bu durumda işe yaramaz. İçten yapılanma lazım. Bunun için doktora gitmeniz lazım.
    Ben bir ara diyet yapıyordum. Abartmışım, anemiye kadar gitmiş sonu. Saçım dökülüyor diye cildiyeye gittim.
    Evet saç dökülmesine cildiye bakıyor, ne alaka demeyin. Estetisyene gidecek halimiz yoktu ya. Her neyse işte
    doktor bir takım testler yaptı. Anemi olduğu saptandı. Çinko demir vs. yazdı. Tabi gidip bir hurdacıdan satın almıyorsun.
    İlaç hali işte Neyse bayağı bir kullandım. Çinko acayip mide bulantısı yapıyor. Ona da katlanacaksınız. Ama pek faydası olmadı. Tekrar doktora gittim. başka bir hastalığım çıktı. Vücudumda hormon dengesini bozan bir kist oluşmuş.
    Geçecek bir hastalık değilmiş ama kontrol altına alındı. E şimdi normal dökülme azaldı. Ve iki ayda da 3 renk değiştirdiğim halde elimde kalmadı saçlarım.
    Şampuan tavsiyesi istiyorsanız Plasenta alın. Eczanelerde var. Fiyatı kozmetik şampuanlara göre pahalı ama değiyor buna.




  • Merhaba,çok basit ve temiz bir yolu var.Çevremde deneyip memnun kalmayan yok gibi.Bir baş sarımsağı bir bardak sütte kaynatıyorsunuz.Sonra sütü süzüp sarımsak dişlerini elinizle ezip kullandığınız şampuanınza katıyorsunuz.Bu kadar.Daha güçlü olsun isterseniz.Çam terebenti bir kaç damla damlatın.En ufak bir koku dahi yok.Belime kadar olan saçlarımı oluk oluk akması yüzünden enseme kadar kestirdim. sonra bu yöntemi buldum. şimdi tek bir tel dahi düşmüyor.Saçlarım parlak ve güçlü oldu.Eşimin açılan tepesı siyahlaşmaya başladı.Ömür boyu kullanmayı düşünüyorum.SİZDE DENEYİN HEM ÇOK DOĞAL HEM UCUZ HEMDE İYİ BİR ÇÖZÜM :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pinar04

    Merhaba,çok basit ve temiz bir yolu var.Çevremde deneyip memnun kalmayan yok gibi.Bir baş sarımsağı bir bardak sütte kaynatıyorsunuz.Sonra sütü süzüp sarımsak dişlerini elinizle ezip kullandığınız şampuanınza katıyorsunuz.Bu kadar.Daha güçlü olsun isterseniz.Çam terebenti bir kaç damla damlatın.En ufak bir koku dahi yok.Belime kadar olan saçlarımı oluk oluk akması yüzünden enseme kadar kestirdim. sonra bu yöntemi buldum. şimdi tek bir tel dahi düşmüyor.Saçlarım parlak ve güçlü oldu.Eşimin açılan tepesı siyahlaşmaya başladı.Ömür boyu kullanmayı düşünüyorum.SİZDE DENEYİN HEM ÇOK DOĞAL HEM UCUZ HEMDE İYİ BİR ÇÖZÜM :))

    çam terebentin kullandım ama sarımsaklı olan şeyi bilmiyordum. sarımsaklı şampuan kullanıyorum sadece. bu sütün içinde kaynatma olayını nerden duydunuz?




  • Bir tv programıda bitki bilimci bir kadın söylemişti.Sütte kaynatma amacı sarımsağın özelliğini bozmadan kokusunu almasıymış. Şampuana ekledikten sonra unutuyorsunuz.Hangi tür şampuan olduğu önemli değil demişti.Hemen hemen her gün yıkıyorum.En ufak bir dökülmem kalmadı.Çam terebentinide 20 damla damlattım 750 ml şampuana.İiki tür kullanıyorum.Biri restorex diye oylesine bir şampuan biri de pantene tek şampuanda saçı yoruyor diye biliyorum.
  • Eğer saç dökülmesi erkek tipiyse hiçbir şampuan işe yaramaz. HİÇBİR
  • Şampuanların hepsi kimyasal. Kimyasal = saç döker. Git bi eczanede besavaya saç köklerine baktır onlar sana tavsiye ederler zaten
  • pinar04 P kullanıcısına yanıt
    Tekrar kişisel deneyimimdir diyorum;eşimin hergün yastıktan saçlarını topluyordum.Artık tek bir saç yok.Denemekten bir şey çıkmaz.Yaprıtın sadece saçınızı yıkayacaksınız.maske,yumurta,vb bekletme yağlama gibi sıkıntılar yok.yıka ve çık :)))
  • Hacım Eczaneden Konazol veya nizoral alıcaksın Saçını 3 günde 1 defa 5-8 dakika arası bekleterek yıkayacaksın Diğer günler normal kafana göre bir şampuan kullanabilirsin.Dökülmen ciddiyse vitamin takviyesine başla en son seçenek minoxidil olmalı başlarken iyi düşün düzenli kullanamazsan kel kalırsın benim gibi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.