Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ YAŞAYANLAR SAÇI OLMYANLAR İÇİN MİNOXİDİL %5 FDA ONAYLI!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
105.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • minoxil mi ? minoxsidil mi ?
  • Benden önce ne yazıldı bilmiyorum. 15 gün oldu kullanalı. benim sorunum şakaklarımın açık olması onu dışında saçlarım gür. hızlı etki etti diye düşünüyorum. sarı tüyler siyahlaştı. öyle sanıyorum ki 2 aya kadar daha bir etkisi görünür olacak. ayrıca kaygılarınız varsa ürün hakkında, emin olun ki ne denirse densin içiniz rahat olmayacak. ben başladığımda ya olmazsa diyordum. ama kullanmadan nasıl bilebilirsiniz ki etkili olup olmayacağını...
  • ürünler üzerinde hologram var mı?
  • kullanım şeklini çözemedim ben beyler yardım lütfen.. direk kellik olan bölgeye mi sıkyıoruz yoksa bi beze sıkıp onumu sürüyorz 5 kez sıkın diyor direk kafaya sıkınca akıyor vs vs
  • selam arkadaşlar bir hafta önce saç ektirdim ve doktorum var olan kendi saçlarımı güçlendirmesi için minoxil %5 önerdi. sizce direk %5 ile mi başlayalım yoksa önce %2 ile bayanlarınkiyle başlayıp sonra %5 emi çevirelim. bilen varsa yanıtlarsa sevinirim. birde bu ürün araştırdıgımda degişik ambalajlara sahip acaba hangi,si gerçek bir resim atarmısınız şu gerçegi diye... mesela bu var sanırım gerçegi bu birde bu var yada bu :D ?? hangisi saçları korumada yada çıkarmada yardımcı oluyor bilen varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanw42 -- 23 Eylül 2011; 23:22:56 >




  • ben 20 yaşındayım arkadaşlar başladım 2 hafta bitti minoxile ...ama baya bir saçımı döktü önler çok az açıktı şimdi çoğaldı dewam edeyimmi dersiniz? kullanan ve bu sorınu yaşayan biri varsa lütfen cevap atsın...iyi akşamlar :)
  • bu kişiden alıp memnun kalan varmı
  • Arkadaşlar benim ırsi dökülmem var zamanla tyavaş yavaş tepede açılmalar oldu minoxidilmi minoxil mi kullanmalıyım destek hatta msnsini ekledim hala kabul etmediler yorumların hepsini okudum kesin almaya karar verdim sakallarımla ilgili aslında sorun yok ama çene üstü az bide top sakal bölümü harici yanlar seyrek sakallarımda minoxidil %5 aklıma yattı gibi o daha iyi sanırım kullanmadan önce nasılsa 1.5 2 ayda sonuç alıyor isek saçlarımızı sıfıra vurdurup kullanmaya başlayabilirmiyiz acaba ?
  • arkadaşlar ben dün minoxil % 5 forteye başladım ama üzerinden kesinlikle tc sağlık bakalığı falanda yazmıyor ruhsat sahibi yok londra falan filan ruhsat no falan işde tamam belki orjinaldirde bu fortede yazmıyormu tc sağlık bakanlığı diye bi cevap verirseniz sevinirim ????
  • Arkadaşlar sizden bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Dün itibari ile minoxil %5 e başladım. minoxil sürüldükten yarım saat sonrasında jole vb ürünler kullanılabilir deniliyor. acaba ben gece minoxili sürdükten bi yarım saat sonrasında bitkisel ürünler kullanabilir miyim ? Mesela 6 7 diş sarımsağı ezip sıvısını ve de küçük parçalarını başıma sürüp sarıp uyumak gibi. Herhangi bir sıkıntı olur mu sizce. Bence doğal bir sıkıntı olmaması gerek ama tam olarak emin de olamıyorum.. Yardım bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b_u_r_a_k___

    minoxil mi ? minoxsidil mi ?

    minoxil ile minoxsidil ayrı ürünler mi?


    bunlardan hangisi tansiyon ilaçlarında etken maddedir?
  • benimde tepelerde ve ortalarda açılma var bunu nasıl engelleyebilirim. . . .

  • Kendi yorumum blogumda aynen yazıyor . bu ılacı kullanıyorum ve yorumum ıcın sızın ıcın yazdıgım yazımı okumalısınız

    http://www.qeveze.com/minoxil-forte-5-deri-spreyi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcaciyiz.biz -- 28 Şubat 2013; 11:33:13 >
  • Merhaba
    bir aydır minxsil kullanıyorum saçlarım daha fazla dökülmeye basladı nedenini bilen var mı bir de kullanmaya devam edeyim mi?
  • minoxidil forumda birçok refferansla incelendi buradan temin edebilirsiniz. fiyatlarda oldukça uygun.

    http://forum.donanimhaber.com/m_39071013/f_//tm.htm#39071013





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilisim_06 -- 9 Mayıs 2014; 22:42:09 >




  • minoxil mi ? minoxsidil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: narsess

    minoxil mi ? minoxsidil mi ?

    kullanmaya karar vermeden önce mutlaka ve mutlaka yorumları okuyunuz..

    http://www.askapatient.com/viewrating.asp?drug=20834&name=ROGAINE+EXTRA+STRENGTH+(FOR+MEN)&page=2&PerPage=60

    yorumlardan sadece biri;

    "PLEASE DO NOT TAKE ROGAINE IF YOU VALUE your sex life. I did not risk taking Propecia because I knew of the permanent sexual side effects that were possible. Had I know such effects were possible with Rogaine, i would have never touched the stuff. I am having so many problems with my girlfriend now. I am going to my doctor to try Viagra or something similar, I cannot go on like this. I will update in a month."




  • Arkadaşlar merhaba,saç dökülmesi için minoxidil etken maddesi içeren ilaç kullanan yardımcı olabilir mi? Biraz netten araştırma yaptım çok ürün ve çok farklı fiyatlar var, ben eczaneden resimde attığım 2 numaralı minoxil forte aldım normal eczane fiyatı 72 tl ama eczacı iskonto yaparak 60 TL’ye verdi,internet sitelerinde daha ucuzu da var,güvenilirliği tartışılır.İran malı pak drou marka 1 numaralı resimdekini kullanan da çokmuş. Kullanan var ise hangisini kullanıyor ve nereden,ne kadara temin ediyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokce7374

    Arkadaşlar merhaba,saç dökülmesi için minoxidil etken maddesi içeren ilaç kullanan yardımcı olabilir mi? Biraz netten araştırma yaptım çok ürün ve çok farklı fiyatlar var, ben eczaneden resimde attığım 2 numaralı minoxil forte aldım normal eczane fiyatı 72 tl ama eczacı iskonto yaparak 60 TL’ye verdi,internet sitelerinde daha ucuzu da var,güvenilirliği tartışılır.İran malı pak drou marka 1 numaralı resimdekini kullanan da çokmuş. Kullanan var ise hangisini kullanıyor ve nereden,ne kadara temin ediyorsunuz?

    uzun süredir kullanan bir arkadsım hic bir faydasını görmedi




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.