Şimdi Ara

SAÇ DÖKÜLMESİ YAŞAYANLAR SAÇI OLMYANLAR İÇİN MİNOXİDİL %5 FDA ONAYLI!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
105.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fz18

    bende dnc-l aldım ancak tam olarak kullanımını bilmiyom sanırım. yandan dökülme olan bölgelere uyguluyom. bunun kullanımı ile ilgili bir video veya resimli bir anlatım yok mudur acaba?



    Dnc-l ileri kellikler için çıkartılmış bir üründür.Şakaklarda ve dökülme olan bölgelere spreyi varsa spreyi ile damlalığı varsa damlalığı ile deriye yedirerek kullanabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: minoxidilonlinesatis
    Dnc-l ileri kellikler için çıkartılmış bir üründür.Şakaklarda ve dökülme olan bölgelere spreyi varsa spreyi ile damlalığı varsa damlalığı ile deriye yedirerek kullanabilirsiniz.


    ben şakaklar için kullanıyorum. tahmini olarak ne kadar bir sürede sonuç beklenmeli. bir aydır kullanıyorum.
  • 1 ay çok kısa bir süre.

    Şakaklar özellikle en zor sonuç alınan bir bölgedir.Bu sebebden 4-6 ay arasında bir sonuç beklenmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: minoxidilonlinesatis

    1 ay çok kısa bir süre.

    Şakaklar özellikle en zor sonuç alınan bir bölgedir.Bu sebebden 4-6 ay arasında bir sonuç beklenmeli.


    abi selam ben erdi sizden sakal ve saçım için minoxidil almıştım.3.aydayım saç dökülmem durdu.Saçlarımda aşırı derece de minik saçlar oluştu bunlar ne zaman saç teli haline gelir ??

    Sakal içinde çok memnunum orada sorunum yok.Sakallarım cıktı şimdi gayet kalınlar.Ama şu minik saçlarıda bir saç teli haline getirebilirsem kalınlaştırabilirsem çok iyi olacak.Sence ne zaman olur abi ?
  • Merhaba,

    O saçların tam kalınlaşıp saç teli haline gelmesi 4-6 ay arasında olmaya başlıyor..

    O saçların tam kalınlaşıp saç teli haline gelebilmesi için biotin de içebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minoxidilonlinesatis -- 10 Temmuz 2010; 17:08:28 >
  • Selam ben minoxil forte kullanıyorum bunu minoxil rogaine den frkı varmı acaba ben bunun 3. tüpünü kullanıyorum şu an açıkçası pek bi etkisini göremedim ön kısımlar baya açılmaya başladı 23 yaşındayım o yüzden dökülmeyi 30 yaşına kadar uzatmaya çalışıyorum ayrıca bununla beraber dermalute şampuan kullanıyorum bunu hakkında bilgin varmı? TEŞEKKÜRLER...
  • ben 18 yaşındayım minoxil forte%5 herkese tavsiye ederim 2 aydır kullanıyorum ve 3 aydayım sadece şakaklarda çok az dökülme vardı 1. ay saçlarım kullandığımda dökülmüştü sonradan 3 e vurdurdum hiç dökülmüyor tabi uzayınca bakacaz şuanda şakalarda tüyler çıktı ve kararmaya başladı 1 buçuk ay ketoral şampuan kullandım 15 gündür de sebamed anti air loss şampuanı kullanıyorum ve 2 aydır da çinko alıyordum çok memnunum doktor tavsiyesine göre aldım eczaneden alıyorum ve 52 liraya çünkü ben başka yerlerde satan yerlere fazla güvenmiyorum...herkes inş saç için şifasını bulurr..
  • ben 1 aydır minoxil %2 kullanıyorum ve saçlarımda hiç olmadıgı kadar dökülme oldu acaba devam etsem faydasını görürmüyüm yoksa kullanımı kesmeli miyim ilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
  • Sakalda etkilimidr gerçekten? detaylı bilgi alabilirmiyim?

    Teşekkürler..
  • Minoxil Forte ile ilgili bilgiyi eczanelerden alabilirsiniz..Ancak minoxidile başladığınızda ilk zamanlar dökülmelerin olması normal bir durum..Bu her minoxidil markası için geçerlidir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Razorback

    Sakalda etkilimidr gerçekten? detaylı bilgi alabilirmiyim?

    Teşekkürler..



    Merhaba,

    Sakalda etkisi gerçektende çok iyi..


    Saç dökülmesinde bünyeye göre sonuçlar farklılık gösterebiliyor..Ancak sakal için alan kişilerden olumsuz hiçbir geri bildirim olmadı..Herkes bir şekilde memnun kalıyor..

    R10.net üzerindede satış yapıyoruz oradada sakal için alan baya bir kişi oldu...Bu sitedende bizden sakal için alıp kullananlar oldu ve hep memnun kaldılar..

    Sakalda ince sarı tüyleriniz bile olsa onları kalınlaştırıp daha sonra koyulaştırıp sakal haline getirerek etki ediyor..
  • Sakal için kullanıp da sonuç alanların fotoları yok mu hiç internette araştırdım baya ama bu ürünle ilgili foto bulamadım.Benim de sakal sorunum var.Cevap bekliyorum acil.
  • amma kel varmış forumda:D
  • iyi günler kullanmamış, bilgilendirme isteyen arkadaşlara yardımda bulunayım. Bende minoxidil pak darou yu kullanmıştım. Ben sakal için kullandım saç içinde aynı sonuçları vereceğine inanıyorum çünkü bu konuda birçok kişiyi kurtaran onaylı bir ürün. Ben ürünü minoxidilonlinesatis adlı kullanıcıdan 3-5 ay önce kapıda ödeme ile almıştım çok iyi ve güvenilir biri, bir sıkıntı olcağına inanmıyorum. Minoxidilin etkilerinden bahsedeyim; ürünü alıp kullandım sakal bölümünde net hatırlamıyorum ama 2 hafta içerisinde tüy olmayan bölgelerde tüyler çıktı. Bunlarda jilet vurarak veya ürünü kullanmaya devam ederek zaten sakal şekline dönüşecek. Bende belirginleşti bile ( kullanımı kestim devam etsem tam anlamıyla çıkardı muhtemelen ). Sakal konusunda tedirgin arkadaşlar var saç çıkardığına göre sakalda çıkarır sertleştirir :)

    Bir kullanan olarak bana ürünü soracak olursanız bence kullanın faydasını görürsünüz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germ -- 22 Eylül 2010; 15:53:44 >




  • Arkadaşlar sonuçlu resim için ve sormak istedikleriniz için web sitemiz üzerinden yada msn&mail aracılığıyla iletişime geçebilir sorabilirsiniz.
  • Arkadaşlar sakal için nasıl kullanıldığını söyleceyecek bir arkadaş var mı?yardım ederseniz sevnirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain89

    Arkadaşlar sakal için nasıl kullanıldığını söyleceyecek bir arkadaş var mı?yardım ederseniz sevnirim.


    Merhaba, ürünü aldığınızda belirtmiştim kullanım şeklini..Anlamadığınız veya sormak istediğiniz birşey olursa iletişime geçiniz.
  • bende saç için kullandım minoxidil pakdarau iran minoxidili yani gerçekten çok etkili saçlarımın dipleri gözüküyordu yani nerdeyse keldim 8 ay oldu hala kullanıyorum şuanda saçlarımın dibi gözükmüyor askere giden bir arkadaş vardı kısa dönem yaptı geldiğinde bana dediki saç mı ektirdin diye sakal içinde aynı sonucu veriyor ben ürünüwww.minoxidilsatis.org sitesinden kapıda ödeme ile aldım gerçekten güvenilir ve orjinal tavsiye ederim kullanmak isteyen arkadaşlara
  • uzun vadede, sürekli kullanımda işe yarıyor. bırakınca yalan oluyor.
    demekki kellik ilacı çıktı en sonunda
  • minoxsil mi ? minoxsidil mi ? acil cevap :(((
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.