Sağ-sol şakaklar için nasıl bir tedavi süreci izlemeliyiz. Uygun olarak her türlü
Şakaklar en zor saç çıkarılan yerlerdir. Finasterid ve Minoxidil maksimum etkiyi tepe bölgesinde gösterirler.(Yukarıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi) Şu konuyu ve bu siteyi iyice bir kurcalayın hocam. Oldukça kaliteli ve bilgili kişiler var bu saç konusunda. http://www.cilthekimi.com/sorusor/showthread.php?t=19154
quote:
Orijinalden alıntı: Rojev
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
Kesin çözüm sağlam biryerde saç ekimi fakat oda çok para be arkadaş 1 tele 1 euro çeken yerler var
Haklısınız; Fakat saç ekimi yapmak için tamami ile kel olmalısınız. Saçlarınız çok seyrelse bile saç ekimi yapamazsınız. Ayrıca saç ekimi yaptıktan sonra da saçlarınızı korumalısınız. Saç ekimi yapan merkezler de hastalarını tedavi ettikten sonra Finasterid kullanmalarını isterler.
Benim bildiğim seyrek olan yerleride saç ekme işlemi yaparak kapatabiliyorlar
diger türlü ilaçların bazı olumsuz yan etkileri olduğunu bizzat gördüm kullanmıyorum
Gökhan özen saç ektirmiş mesela adamın ektirdiği hiç belli değil yani burdan saç ektirmek için tamamen kel olmak gerekmediği sonucunu çıkarabiliriz bence saç ektirmeye verilen para ne kadar çok olursa olsun kel gezmekten iyidir...
quote:
Orijinalden alıntı: duygusal-adam
Gökhan özen saç ektirmiş mesela adamın ektirdiği hiç belli değil yani burdan saç ektirmek için tamamen kel olmak gerekmediği sonucunu çıkarabiliriz bence saç ektirmeye verilen para ne kadar çok olursa olsun kel gezmekten iyidir...
Şok dökülme olması için ürün kullanmıştır. Yani saçlarını birden dökecek ürünler kullanmış olabilir. Böylece saç derisi saç ekilmeye uygun hale getirilmiştir. Bu ürünler de pahalı benim bildiğim.
quote:
quote:
Şok dökülme olması için ürün kullanmıştır. Yani saçlarını birden dökecek ürünler kullanmış olabilir. Böylece saç derisi saç ekilmeye uygun hale getirilmiştir. Bu ürünler de pahalı benim bildiğim.
yapma bunu biraz mantık yürüt sen bunu yapmaya cesaret edebilirmisin ...
Benim önler döküluyor,iniesta gibi oldum yaw
Bende de,son yıllarda üst tarafta seyrelmeler oldu,saçlarım genel anlamda gür ama üst taraf seyrelince yapacak birşey kalmıyor.
Daha yeni yağ miksi aldım onu kullanıyorum bakım baabında.
Muhtemelen,seyrelen bölgelere lokal olarak saç ektireceğim.
quote:
quote:
quote:
yapma bunu biraz mantık yürüt sen bunu yapmaya cesaret edebilirmisin ...
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Paranız çok ise zaten yukarıdaki tedavilerle uğraşmazsınız. 5 milyarlık bir ekim bile eskisi gibi gür saçlar kadar olamıyor. Düşünün insanlar 100'lerce milyar veriyorlar bu iş için. Biz de elimizdeki saçları korumak için en ucuz ve en etkili yöntemleri deniyeceğiz. Başka yol yok çünkü. Teşekkürler.
Sakın ola sakın işi saç ekimine bırakmayın. Hiç bir şey doğalın orjinin yerini tutmuyor.
Ekme takma diş bile ağız tadını görüntüsünü değiştirip belli ediyor kendini. Hadi dişleri ağızda fazla göstermiyeiblirsiniz ama ekme saç hep tepede olduğu için en ustası bile ekse çok belli oluyor.
Bizim bi abimiz ektirdi 10 yaşındaki velet bile aa bu saç ektirmiş diyor. Önleri çok önemli zaten orda iz ve suni renk aşırı saç belli ediyor kendini.
Çok prof ekenler var yerine göre hiç belli olmuyor bu işin harbi ustasına yaptırmak lazım tabi fiyat olarakta
baya yüksek bir mebla ödemek gerekebilir
ben bir süredir minokisidil içerikli spectral DNC kullanıyorum işe yarıyor ama benim için tek çözüm saç ektirmek
quote:
Orijinalden alıntı: ERTAN84
Benim önler döküluyor,iniesta gibi oldum yaw
Aynen benimde öyle. Bi de alın açık off offf
Hocam Sampuan olarak hangisi daha iyidir. Revivogen mi Konazol mu ?
Arkadaşlar ben de 17 yaşındayım.Cildiyeye gittim erkek tipi saç dökülmesi var dedi.O minoxidili önerdi fakat almadım,şampuan olarak bioxcin forte kullanıyorum.Değiştirmeye gerek var mıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
Hocam Sampuan olarak hangisi daha iyidir. Revivogen mi Konazol mu ?
Revivogen ve konazol içerik ve kullanım amacı olarak farklı yerdedirler. Revivogen saç dökülmesini yavaşlatması açısından içeriği hayli zengin. Konazol'da ise saç köklerine iyi gelen kotakonazol maddesi var. Ayrıca konazol kepeğe ve seboreik dermatit gibi cilt hastalıklarına iyi gelir. Seboreik dermatit kepek gibi fakat büyükçe parçalara deniyor. Büyük kabuk parçaları da denebilir. Ek tedavi için konazol da Revivogenle beraber kullanılabilir. Konazol 3 günde 1 kullanılır. Revivogen ise günlük kullanıma uygundur. Revivogen pahalı ise; Organicum gibi bitkisel şampunlar da kullanılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: colemerg1
Arkadaşlar ben de 17 yaşındayım.Cildiyeye gittim erkek tipi saç dökülmesi var dedi.O minoxidili önerdi fakat almadım,şampuan olarak bioxcin forte kullanıyorum.Değiştirmeye gerek var mıdır ?
Bioxcin saç dökülmesi için işe yaramaz. Sadece şampuan olarak kullanılabilir. Emin olun Elidor bile Bioksinden daha iyi temizler saç telini. Doktorunuza kulak verin; Minoxidil kullanın.
quote:
17 yaşındayım ve şakaklar gitti.. bioxcin kullanıyorum bi süredir (1 ay oldu/olmadı..) ve artık pek dökülmüyorlar.. kullanmaya devam edersem şakak kısmı zamanla dolar mı şayet dolmazsa giden kısımları tekrar geri kazanmak için ne yapabilirim. yani farklı ne kullansam etkili olur..
bende 20 yasindayim ve gecen seneden beri tepe bolgesinde hafif dokulmeler basladi ve sulale komple kel su an biomen sampuan kullaniyorum ve tahmin edebileceginiz uzere hic bi ise yaramiyo daha once bioxcin ,clear , head&shoulders kullandim onlarda bi ise yaramamisti su an ygs-lysye hazirlaniyorum o yuzden ugrasamam simdi ve zaten doktora gorunmedende kullanmam bu urunleri ve kimseyede tavsiye etmem doktara gidin gorunun bu urunleride soyleyin onaylarsada doktor kullanirsiniz... ben yazin gidicem iyi bi doktora(devlete degil saglam bi cildiyeciye) sizin bu dediklerinizide soylicem artik ne tedavi onerirse onu uygulucam... tesekkurler verdiginiz bilgiler icin...
Erkekler daha karizma görünmek için mevcut saçlarını kazıtıyor. bende de dökülme var ama artık takmıyorum, saçları çok kısa tutuyorum güzel oluyor.