Şimdi Ara

Saç dökülmesi için şampuan önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar malum saçlar dökülüyor. Önlerde Açılmalar başladı kullandığınız tavsiye ediceğiniz herhangi bir ürün var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde dökülüyo ya yaş daha 18 elimi arka saçıma bir sürttüm 9 tel saçmı olur yaaaa
  • Doğal şampuanlar tercih et, lokman hekimden falan alabilirsin. Ayrıca saç gürleştirmeye yarayan çeşitli bakımlar var, onlardan birini belirleyip sürekli yapabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vıchy nin saç dökülmesine karşı şampuanı 3-5 ayda etki gösteriyor
    bioxcin nin yoğun formullü olanıda gene aynı şekilde etki gösteriyor
    son olarak saf defne sabunuda etkili

tabi bunları kendi üzerimdeki denemelerim için söyledim kişiden kişiye değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurofıghter -- 29 Haziran 2014; 13:39:48 >
  • Zeytin yaglı sabun kullanıyorum 2 gunde bir yikiyorum ama dokulme cok

• Öyle bir şampuan yok.
  • başkasina iyi gelen sampuan sana iyi gelmeye bilir belki vitamin eksikligindendir

hastaneye git dermotolojiye 25 tl mi ne muayane ücreti var

ol muayene yazsin sana sampuan tonic vitamin artik ne verirse

öyle bura ya yazarsan bissirür sampun markasi gelir simdi yok bana bu iyiy geldi yok bana su iyi geldi

hadi bakim doktora her sey sampuan deil vitaminde önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç İçin Serum Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Düz saç için şampuan önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rephair şampuan'ı met ediyorlar hocam ama kullanmadım tabi bilmiyorum birde tabi bioxcin var o piyasanın en iyisi heralde.
    bende çözüm arayışı içindeyim bü dünya ürün çıkartmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

benimde dökülüyo ya yaş daha 18 elimi arka saçıma bir sürttüm 9 tel saçmı olur yaaaa

Aynen hocam . 2 senedir dökülüyor. Yas 20 çocukluktan beri saçım seyrekti hala seyrek hala seyrek.tabi yasin getirisi yanlar hafif açıldı. Ama çıkan saclarda yok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saymın diyorki -- 30 Haziran 2014; 9:15:32 >
  • Otacı ürünlerine bak

• Gercek zeytinyag sabunu bulursan bi dene. Benim dokulmeyi bitirmisti nerdeyse. Sac biraz zor sekil aliyor onu kullaninca ama sağlıklı

• konuda yazan hiçkimsenin bilgisi yok saç dokulmesi konusunda. hiçbir şampuan saç dokulmesini durdurmaz sadece saçı saç derisini temizler. eğer dökülmeniz genetik dokulme ise zaten sacları korumak cok zor. buun için ağızdan oral ve direk saç derisine uygulanan ilaçlar mevcut. oyle şampuanla olucak işler değil yani paranıza yazık etmeyın...
  • Goldwellin ürünlerine bak

• rephair diyorlar , var mı kullanan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.