Bildirim
Saç dökülmesi hk.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
onunki kopuyor seninki kökünden dökülüyor -
-
Kardeşim o Kökten dökülme olduğu için bendede öyle oluyordu ama şuan iyi ALLAH 'a şükür , bitkisel şampuan kullanıyor sende öyle yap ben aktarlarda satılan FİYTO kullanıyorum tavsiye ederm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ONLA ALAKASI YOK KAFA DERİNİN YAPISIYLA ALAKALI. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCr7
Kardeşim o Kökten dökülme olduğu için bendede öyle oluyordu ama şuan iyi ALLAH 'a şükür , bitkisel şampuan kullanıyor sende öyle yap ben aktarlarda satılan FİYTO kullanıyorum tavsiye ederm
Teşekkürler deneyeceğim. İnşallah gürleşir yada dökülmesi durur. -
Saclarina iyi bakmalisin olabildigince yipratmamaya gayret et(sık fon cekmek ,sprey ,wax vb)ne kadar sıklıkla yikiyorsun ? Deri ile alakali bir sorun olmasi muhtemel lakin bunun yine de bir cok sebebi mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ALVARO
Saclarina iyi bakmalisin olabildigince yipratmamaya gayret et(sık fon cekmek ,sprey ,wax vb)ne kadar sıklıkla yikiyorsun ? Deri ile alakali bir sorun olmasi muhtemel lakin bunun yine de bir cok sebebi mevcut.
Parantez içinde yazdığın şeyleri hayatımda belki 1 kez yapmışımdır .
Dostum kısacası ne yapmalıyım .
Bundan 1 yıl sonra kellik belirginleşince kendime kızmak istemiyorum.
Keşke şunu bunu deneseydim diye .,
Önerin var mı ? -
bana da lazım önerilerinizi bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 13 Kasım 2015; 15:21:40 >
Çam yağı,badem yağı,Hindistan cevizi yağı bunları araştır. ben çam ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum göze çarpan yararını görmedim ama yorumlar genelde olumlu
vakıf sabunu var onlardan al saç dökülmesi duruyor ama kokusu bence berbat tamamen doğal zeytinyağlı. -
Ben senelerce saçlarım dökülmesin diye uğraştım.sana en kestirme çözüm olarak bi cildiyeye gitmeni öneririm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Feysbuk
quote:
Orijinalden alıntı: ALVARO
Parantez içinde yazdığın şeyleri hayatımda belki 1 kez yapmışımdır .
Dostum kısacası ne yapmalıyım .
Bundan 1 yıl sonra kellik belirginleşince kendime kızmak istemiyorum.
Keşke şunu bunu deneseydim diye .,
Önerin var mı ?
Sarimsak tuketimini arttirabilirsin aktarlarda sac dokulmesine zayiflamasina ve kafa derisinin yaglanmasina iyi gelen bazi urunler var onlari edinebilirsin lakin unutma ki stres , sigara mineral ve vitamin kaybi da bunda belirgin etkenler. Fazla masturbasyon yapmaktan kacinmalisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Castieello
Çam yağı,badem yağı,Hindistan cevizi yağı bunları araştır. ben çam ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum göze çarpan yararını görmedim ama yorumlar genelde olumlu
kantaron yağı deniyorum 1 ay oldu. Arkadaşım tavsiye etti 6 aya tamamlayacağım en azından sağlıklı görünüyorar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X