Şimdi Ara

Saç dökülmesi DHT ve propecia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşında saçları seyrelmeye başlayan (2 yıldır) erkeğin parmaklarından selamlar. Kan tahlillerim normal (hormondur, mineraldir, hemogramdır vs) Neyse Minoxilden doğru düzgün sonuç alamadım dermatoloğum propecia'yı önerdi. İlk etapta fiyatı yüzünden Vectavir kullanmak zorunda kaldım. Bu konuda çok fazla bilgi var internette kendimi karmaşadan kurtarmak istedim.

propecia ile DHT baskılamak sakal gelişimini durdurur mu? çünkü sakallarım henüz tam olarak çıkmış değil
    propecia'yı kafa derisine losyon şeklinde sürmek işe yarar mı?
    propecia DHT'yi baskıladığı için vücut daha fazla dht üretmeye çalışıpta ilacı bırakınca daha feci sonuçlar doğurur mu?
    propecia yerine cüce palmiye kullanmak ne kadar doğru olur?
    aksil gibi sivilce ilaçları saç dökülmesine neden olur mu?

Saygılar..

• hiç kimsenin bi fikri yok mu
  • Kullanan çok var . Ama tam olarak ne bilmiyorum .
  • Valla o doktor işin basitine kaçmiş...
    Gelişme cağındaki bir gencin DTH ı bloke etmesi iyi bişi degil bırak sakalı vs.. Kas gelişimin zayıflar, daha saymak istemediğim bir dünya şeyde olur..
    spiro krem ile dışardan sürme işlemini yapıyorlardı ama ben pek etkili olacağını zannetmiyorum. Mezoterapi yada ona benzer bir aktivite ile belki olabilir ama bünyene sonuçta almış olackasın..

Bence haftada 3- 4 gün olmak kaydı ile B6+çinko tablet hapları iç Finasterid'lerinkine yakin etki yapar ve daha az etkilenirsin..
    Sık sık cavdarlı yulaflı ekmekler yemeye caliş. Cok fazla spor yapma, sakatat tüketme, uçkurunada az sahip olmanı tavsiye ederim :)
  • uçkur işi olmaz o kısılmaz deniyoruz bişeyler artık bakıcaz
  • ben proscar kullandım 4 e bölünüp günde çeyrek alınıyor . propecianın daha güçlüsü imiş. .Bende bir yan etki yapmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iflus1 -- 25 Temmuz 2011; 19:36:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç dökülmesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.