Şimdi Ara

saç diplerim kaşınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Havaların değişmesiyle oldu.Her gün yıkanırım.2 şampuan değiştirdim ama fayda etmedi.Pul pulda dökülmede yok.Bu duruma özel bildiğiniz şampuan var mı acaba ?

• Bende egzama var.Pul pul dökülme var. ketoral diye şampuan kullanıyorum pek faydası yok ama kaşıntıyı geçirmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bende egzama var.Pul pul dökülme var. ketoral diye şampuan kullanıyorum pek faydası yok ama kaşıntıyı geçirmişti.

benimde ellerimde egzama var ama ellerimi kışın korursam bişey olmuyor.Sağol ibrahim.Şu ketoral şampuanı bi araştiriyim bakayim
  • Pislikten,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Pislikten,

İlla her konuda böyle tipler çıkmak mı zorunda yaa
  • alerjik bi sorun gibi allerset adli ilaci al 4 lira fln...rahat rahat yasarsin..gunde 1 kere...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal üstü kıllar
    8 yıl önce açıldı
    saç beyazlaması??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Divine_

alerjik bi sorun gibi allerset adli ilaci al 4 lira fln...rahat rahat yasarsin..gunde 1 kere...

Hap mı oluyor bu ?
  • ayda bir yıkanırsan aylarca jöleli saçla yatarsan şuan ölmedigin için şanslısın
  • Saçımda kepek gören herkes yıkanmıyor musun vesaire gıcık gıcık şeyler söylüyorlar hergün yıkanıyorum ama kepek geçmek bilmedi
  • Bendede kepek yoktur mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSleep__

Bendede kepek yoktur mesela

Yine iyisin.Siyah t-shirt giyemez oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes4 hamachi

ayda bir yıkanırsan aylarca jöleli saçla yatarsan şuan ölmedigin için şanslısın

Okuda öyle msj at
  • Loreal Elseve dene iyi gelebilir arı sütü olanından al.
  • bende kepek var arkadaşlar bi çaresi olan varmı son 3 4 aydır var daha önce hiç yoktu varmı bi tavsiyesi olan
  • Bende de kepek sorunu var. Hemde burnumun çevresi beyaz, beyaz soyuluyor. Doktora gittim. Seboreik dermatit dedi, burun ve saç için ilaçlar verdi. İşe yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 20 Ekim 2009; 14:22:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.