Şimdi Ara

Saç Çıkaran İlaç Şampuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, minoxidil isminde bir ilaç var ve kesinlikle saç ve sakal çıkartan en iyi ilaçtır. Fakat ben bunun orjinalini bulamadım. Genel olarak İran`da satılıyor. Bizim Türkler hemen sahtesini yapıp piyasaya sürmüşler. Dikkatli olmak lazım.

    Şimdi diyeceksinizki nereden biliyorsun? Benim amcamın oğlu kullandı ve nasıl etki ettiğini gözlerimle gördüm. Fakat kendisine getiren arkadaşa ulaşamadığı için yenisini getirtemiyor. İnşallah bulurumda saçımdaki seyreklikleri kapatırım.

    Arkadaşlar bunları bilmeniz için yazıyorum. Piyasadaki sahte saç çıkartan ilaç yada şampuan satanlara ve ürünlerine dikkat edin. Gerçekleri almaya bakın tabii ki iranda tanıdığınız varsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 1 Mayıs 2014; 16:29:21 >



  • Saç çıkaran bir ilaç yoktur. Zayıf ve güçsüz saç telllerini güçlendiren ilaç vardır.

    Yoksa saç minesi olan kel olan biri isterse saat başı kullansın sonuç nafile
  • Bittim sabunu var usta. Saçlara iyi geliyormuş bi araştır derim. Doğal en azından. Ben sivilce iptali için kullanıyorum işe yarıyor
  • arkadaşlar kullananlar yorum yazarsa daha iyi olur ama dediğim gibi saç çıkaran en iyi şampuan yada ilaç sahte olmayan minoxidil eğer bulabilirseniz kaçırmayın. sahte olup olmadığını nasıl anlayacaksınız bilmiyorum artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.