Bildirim
Saç Böyle Aralıklı Nasıl Yapılır ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tavsiye verecek kimse yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel -
Tarakla yapıyorsan parmaklarınla dene -
quote:
Orijinalden alıntı: Skillet
Tarakla yapıyorsan parmaklarınla dene
Deneyeceğim sağolun başka önerisi olan var mı -
https://www.youtube.com/watch?v=BB1wPeh4qvY
Böyle dene bakalım işe yarar belki -
quote:
Orijinalden alıntı: ''Battery
https://www.youtube.com/watch?v=BB1wPeh4qvY
Böyle dene bakalım işe yarar belki
Fönle uğrasmak zor geliyor artık duzlestiriciyle yapiyorum bugun waxı surerken boyle deneyecegim bakalim olacak mi
Diğer ikisini geçtim de MDV nin saçları çok kaliteli. Onun gibi yapmak gerçekten saçlarına da bağlı. Ha kullandığı ürünler zaten ayrı bir konu :)
Fönü çek , waxını sür , en son baş parmağınla aşağıdan yukarıya doğru saçının ön tarafına çizik at tamamdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Markus Schulz
Fönü çek , waxını sür , en son baş parmağınla aşağıdan yukarıya doğru saçının ön tarafına çizik at tamamdır.
Hocam düzlestirici ile yapiyorum fön makinem profesyonel degil birde basligi kalin istedigim gibi olmuyor cok ugrasiyorum sac belli bir zaman sonra sönüyor falan dediginiz islem duzlestirici ile de olur mu
saç yapısıyla da aynı olabilir,
bir de şu var ben elimle yaptığım zaman böyle aralıklı oluyor saçım, tarafla fön çekince son resimdeki gibi. Saçının şeklini alırtırmak lazım ama bi süre wax vb... kullanmıştım, şu anda sabah kalkıp saçımı elimle geri attığımda bile aralıklı bi saç oluyor. -
normal kullandığın wax'a ek doku verici waxda kullanırsan olur -
İlk fotoğraf gölgelendirme ile de ilgili. Balyaj atmışlar saça, son fotoğraftaki gibi bile yapsa öyle durur o.
elle yapılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X