Şimdi Ara

saç beyazlaması?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
3
Favori
89.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler.Ben Sipariş vermiştim bugün.Üstüne daha detaylı bir arastırma yapma ihtiyacı hissettim Deneyip burda paylasman ve neyin ne oldugunu objektif olarak belirtmen beni baya etkiledi.Şuan iptal ettim siparişi.Kalıcı Çözüm değilse boyatmak daha mantıklı en azından kendi kendime koku cekmem acaba insanlar bu kokuyu alabiliyorlarmı diye sürekli bir düsünce içine girmem hem her yerin boya icinde kalmasını da hiç istemem:)
  • Aldım, kullandım. Sonuç hüsran. Hiçbir işe yaramaz. Sakın kanmayın.
  • Arkadaşlar 2.kutunun sonuna geldim..beyazları biraz matlaştırması dışında bir işe yaramıyor..hani saçlar eski rengine dönüp bir daha kullanma ihtiyacı olmacaktı..zaten boya ve köpük veren bir madde var şampuanda..yani resmen kandırıldık..koskoca tvlerde canlı yayına katılan o siyah saçlı bayan eminim saçınız boyadır..Nasıl olsa buraası Türkiye kontrol yok takip eden yok milletin paralarını sömürün....
  • bu tür ürünler tamamen tüketicinin parasını ve ümitlerini sömürüyor.Yapılan reklamlarda bembeyaz saçlı adamlar 20 günde siyah saça kavuşmuş olarak aldatıcı bir şekilde gösteriliyor.Böyle bir şey gerçek olsaydı o kadar saçı beyaz aktör,oyuncu var onlarda bu basit yöntemleri uygulayarak daha iyi saçlara kavuşurlardı.Bu ürünleri almadan önce uzman tavsiyeleri ve doğru kullanıcı yorumlarına bakmak lazım.
  • daha önce youthair ve restoria discreet kullandım ama faydasını görmedim bende bunu alıp denemeyi düşünüyordum belki bir ihtimal işe yarar diye ama burda görüşlerini paylaşan arkadaşlar sayesinde almaktan vaz geçtim paylaşım için tşkler kesin çözüm bulunana kadar beyaz saçlarla yaşamaya devam
  • Benimde ailemden gelen ırsi saç beyazlama sorunlarım vardı. Bu beni ciddi derecede rahatsız ediyordu. İnternette bir çok ürün araştırdım ve çoğunu kullandım. ama hiç biri bi işime yaramadı. Daha sonradan piyasaya son çıkan ürünü araştırdım. Adı grey away olan ürünü buldum. internette araştırınca bir çok şikayeti vardı. ama benimde inanmaktan başka bir çarem yoktu. ben o şikayetleri göz önünde bulundurarak aldım. 3'lü sete 299 TL ödedim. Daha sonradan kullanmaya başladım. Bana haftanın her günü saçlarımı şampuanla yıkamamı haftanın en az 3 günüde spreyi kuru saça sıkmamı söylediler. Ben dediklerini harfiyen uyguladım. ve 1 ay 15 gün sonra saçlarımda inanılmaz derecede değişiklik olduğunu anladım. ve şuanda beyaz problemim tamamen ortadan kalktı. saçlar eski rengine döndükten sonrada kullanmamı söylediler. 3. sette bittikten sonra 1 set daha aldım. onuda 100 TL den. 4 ayda 1 kez uygulama yapıyorum. aldığım sitede ürünün resmi satış sitesiymiş.www.grey-away-al.com saolsunlar arkadaşlar ilgileniyorlar.

• saç beyazlamasını kafaya takmayın . kendinizi sevin.
    Çok rahatsız olursanız kömür madeninde çalışın
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyler3

Benimde ailemden gelen ırsi saç beyazlama sorunlarım vardı. Bu beni ciddi derecede rahatsız ediyordu. İnternette bir çok ürün araştırdım ve çoğunu kullandım. ama hiç biri bi işime yaramadı. Daha sonradan piyasaya son çıkan ürünü araştırdım. Adı grey away olan ürünü buldum. internette araştırınca bir çok şikayeti vardı. ama benimde inanmaktan başka bir çarem yoktu. ben o şikayetleri göz önünde bulundurarak aldım. 3'lü sete 299 TL ödedim. Daha sonradan kullanmaya başladım. Bana haftanın her günü saçlarımı şampuanla yıkamamı haftanın en az 3 günüde spreyi kuru saça sıkmamı söylediler. Ben dediklerini harfiyen uyguladım. ve 1 ay 15 gün sonra saçlarımda inanılmaz derecede değişiklik olduğunu anladım. ve şuanda beyaz problemim tamamen ortadan kalktı. saçlar eski rengine döndükten sonrada kullanmamı söylediler. 3. sette bittikten sonra 1 set daha aldım. onuda 100 TL den. 4 ayda 1 kez uygulama yapıyorum. aldığım sitede ürünün resmi satış sitesiymiş.www.grey-away-al.com saolsunlar arkadaşlar ilgileniyorlar.

Sanki reklam yapıyormuşsun gibime geldi nedense..

• ARTIK KİMSE SİZE NEDEN SAÇLARIN BEYAZLAMIŞ DİYEMEYCEK.

Erkekler otuzlu yaşlarında ilk beyaz saçlarıyla karşılaşırlar. Ellili yaşlarına geldiklerinde ise saçlarındaki beyazlık oranı % 50’ye ulaşır.

Saçların beyazlaması melanin pigmenti üreten hücre sayısının azalmasına bağlıdır.

Erkekler ne ister?
    Kaçınılmaz bu süreci kontrol etmek ve genç görünümlü imajlarını daima korumak.

Ama doğal görünümlerini bozmadan ve radikal değişimlerden uzak kalarak kendi imajlarını nasıl koruyacaklar?

O HALDE BEYAZ SAÇ PROBLEMİNİ NASIL ÇÖZMELİ?

STOP GREY SAÇ RENGİNİZİ BOYAMADAN GERİ GETİRİR.

Stop Grey kullanıma hazır uygulaması çok kolay bir üründür. Sabahları temiz ve kuru saça herhangi bir saç losyonunu gibi uygulayınız. Böylece 3-4 Hafta içerisinde dilediğiniz saç tonuna kavuşabilirsiniz. Elde ettiğiniz sonucu korumak içim haftada 2-3 kez kullanmanız yeterlidir.

Stop Grey Hakkında Bilgi almak ve ücretsiz kargo imkanıyla ürüne sahip olmak için
    0312 220 3 555 nolu telefonu arayabilir, “Dogalecza.com” internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

• Dostum havuç suyu falan hikaye. Ayrıca sarımsak saç beyazlaması için değil dökülmesi için kullanılır. Ayrıca satılan çeşitli ilaçlar tamamen yalandır sakın inanmayın. Ben 19 yaşındayım saçlarım bembeyaz oldu. Bence daha farklı gözüktüğü için dikkat bile çekebiliyosunuz. Gayette hoş duruyor
  • Grayban denediniz mi ? Şuan çok satılan ürünlerden birtanesi
    www.narecza.com
    Dermokozmetik - Narecza - Sağlığın en renkli adresi!
    http://www.narecza.com/grayban-sac-beyazlamasina-yardimci-formul-urun9481.html#.UUQohVcpa_I
  • Evet var mı bununla ilgil güncel bir çözüm??
  • Dostum 24 yaşındayım benden küçük iki kardeşim var biri 22 biri 19 yaşında. Ailede en çok stresli olan benim. Diğer kardeşlerimde hiç beyaz yokken benim saçlarım 19 yaşında beyazlamaya başladı. Yaş 24 oldu kulak üstleri belirgin bir şekilde beyazladı. Yani kendini kasma, sıkma, stresten uzak dur. Kendini mutlu hissettiğin yerlerde olmaya çalış... İnan stres insanı bitiriyor.
  • selam arkadaşlar bendede başlamıştı saç beyazlaması ama az birşeydi önlerde 20 tel belki çörek otu yağının saç beyazlamasını durdurduğu ve altı ay sonra ana rengine döndürdüğünü okumuştum.
    gittim denemek için aldım 2-3 ay kullandım saçlarım önce hafif kahverengileşti sonra baktım beyazlar bir anda çoğaldı sanki beyaz saçlar % 10 , 20 oldu bir anda kahverengiye dönen saçlar beyazlaştı.
    bende kullanmayı bıraktım ve kullandığıma pişman oldum siz siz olun saçınıza abuk subuk yağlar sürmeyin.

acaba bunlar eski rengine dönermi insanın acayib bir şekilde pisikolejisi bozuluyor insanın aynaya dahi bakıp saçını tarayası gelmiyor kafaya taktıkçada çoğalıyor ne yapmak lazım 6 ay boyunca sarımsak yutmanın
    saçları eski rengine döndürdüğü söyleniyor ben başlayalı bir ay oldu ama henüz gözle görülür bir değişklik gözlemlemedim veya bunun için eczanelerde satılan bir hap flan varmı...

bazen doktora veya pisikolağa flanmı başvursam diyorum gerçekten şu anda ondan başka canımı sıkan hiç bir şey yok sanırım bunun nedeni de henüz bekar olmam kafama takılıyor sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 17 Ocak 2014; 18:20:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysn_crescent

2. kutu bitmek üzere. Yıkadığım anda veya 2-3 gün kullanmadığım anda eski haline dönüyor. Bitince bir daha almam. 3 kutuydu zaten, bir tanesini enişteye hediye ettim.

Bir damdan düşen olarak son yorumlarım:

3 AY BİLE KULLANSANIZ, 2 KUTU DAHİ BİTİRSENİZ KULLANMAYI KESİNCE ESKİ HALİNE (HİÇ KULLANMADAN ÖNCEKİ HALİNE) ANINDA AYNEN DÖNÜYOR, KALICI DEĞİL!

KULLANMAYI KESİNCE DERKEN 1-2 HAFTA SONRASI ANLAŞILMASIN, HEMEN AKIYOR VE SAÇLARINIZ ESKİSİ GİBİ BEMBEYAZ OLUYOR.

ÖMÜR BOYU SPREY SIKMAKLA ŞAMPUANLA VS UĞRAŞMAKTANSA UYGUN FİYATLI BİR BERBERDE 20 GÜNDE BİR SAÇ BOYATMAK DAHA MANTIKLI.

1 kutu kullanana "2 kutu daha kullan olacak", 2 kutu kullanana "5 kutu daha kullan olacak" diye ümit vermenin anlamı yok. 100 kutuda kullanılsa 101. kutuyu kullanın derler. İşe yaramadığını satanlarda biliyor ama kapitalist dünyada en önemli şey para kazanmak.

SONUÇ: KESİNLİKLE KALICI DEĞİL. SULANDIRILMIŞ BOYA GİBİ BİRŞEY. YAĞMURDA SAÇINIZDAN AKMASI, YASTIK GÖMLEK BOYAMASI, SAÇINIZIN KİBRİT GİBİ KOKMASI, FAHİŞ FİYATI, VS. ARTILARI. (benim ve çevremde kullananların 3 ay sonundaki ortak görüşü)

Yazmayacaktım ama yazayım sonuçta bende kendimi kandırılmış hissediyorum. ALMAYIN

ay ay yaşadıklarını bizle paylaştığın için çok teşekkürler. en azından benim için yok faydalı oldu.

• Başımın yan tarafları beyazlamaya başladı. 20 günden beri dermaderm losyon kullanıyorum. Boya değilmiş doğal olarak beyazlatıyormuş. Ayrıca bitkiselmiş. Bakım storeden aldım. 17 tl civarında. 4-5 ay kullanıcam. 28 günde farkettirmeye başlıyormuş reçeteye göre. Bu süre içinde siyahlaşmaya başlarsa yazarım. Etkili olmazsa uyarı mahiyetinde yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral hermes -- 29 Nisan 2014; 13:25:35 >
  • Ben de schwarzkopf re nature kullandım. Beyaz saçları eski rengine getiriyor. herhalde en etkilisi bu . İlk başta 10 gün kadar her gün kullandım sonra 2 haftada 1 kullandım

sonra ayda bir .Beyaz saç falan kalmamıştı. Şimdi üşendiğimden kullanmıyorum. Saçlarım yine eski haline gelmeye başladı yavaş yavaş.
  • saç beyazlamasına sarmısak ve chlorella isimli yosun iyi geliyormuş. Ben denemeye çaşladım ve aşağıdaki forum başlığında konu açtım. Başlangıç resmim var bir süre sonra tekrar resmimi çekip yükleyeceğim o zaman işe yarayıp yaramadığını hep birlikte göreceğiz.http://sacimindoktoru.com/60-sac-beyazlamasi/
  • Şu konuda saç beyazlamasına bitkisel çözüm üreten bir yöntem var bende tavsiye ederim linki şu:
    Saç Beyazlaması Bitkisel Çözümyoutube
    Saç Beyazlaması Nasıl Durdurulur | Saç Beyazlaması Nasıl Geçer Nasıl Olur
    https://www.youtube.com/watch?v=YMmGMprIG5k

• metarc M kullanıcısına yanıt
    çözümü yok baban beyazsa seninde beyazlayacak.....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.