Şimdi Ara

Sabun kullanin gencler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sampuanlar resmen para tuzagi ve muhtemelen zararli deriye, temizledikleri de mechul. İgrenc de bir his birakiyorlar.
    Biz evde ailecek kati sabun kullaniyoruz el yikarken bile.
    Bir arastirma vardi, kati sabunun uzerine bakteriler birakiyorlar, sonra insanlara ellerini yikattiriyorlar. Bu kisilerin elinde o bakteriden eser kalmiyor. Yani kirlilik olmuyor, gidiyor o suyla beraber.
    Nesnelerin disina aldanmayin hicbir zaman. Her zaman arastirin sorgulayin. Onun reklami cok guzelmis yumusatiyormus falan. ABosuna paranizi kaptirmayin litresi 50 tl olan sampuanlara. Ne de sagliginizdan olun. Her zaman dikkatli olmalisiniz bu tur konularda. Biri malini satmak icin baska mallari kotuluyor istea kirli oyunlari.
    Eksi de diyorlar yok sabun kullananlar kroymus. Ben boyle sey gormedim.
    Ben mesela su dalanin veya durunun zyagli sabunlari oluyor, hem de kilosu 6-7 lira falan. Onlardan kullaniyoruz. Yerli ürün hem de. Hacı Şakiri bile Palmolive almis, serefsiz İsrailliler her boka el atiyor
    Not:Sabunu bile cok fazla kopurtmek iyi degil bu sefer de kurutur. Sonucta o da kimyasal bir nevi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 19 Temmuz 2018; 14:59:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aç aç aç hadi sakın yeme
    reklamları bi değişik oliyi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Her ay kalıp kalıp hacı şakir sabunu alıyorum. Yetmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Serefsizim forumda yesil sabunla yikanan tek kisiyim saniyordum rahatladim

• niyedenmiş
  • Başlık sakat
  • 21Temmuz kullanıcısına yanıt
    Onlar çabuk bitiyor nedense. Dalan yeşil sabunlar daha iyi, el yapımı olanlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabun deldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabun kullaniyorum sampuanalar cok sayisa zararli ve kanserojen madde iceriyor

https://www.haberturk.com/saglik/haber/639046-sampuandaki-buyuk-tehlike
  • Bunlar sabun satanların oyunları beylee. Csb yazmayan adamın sabun dükkanı var, gecen uğradım işler kesat,millet artık bu leş sabunları almıyor diyordu. Gördüğünüz üzere açtığı fake hesaplarla da kendi konuaunu desteklemeye çalışıyor. Kanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabun saçı sertleştiriyor şampuan yumuşatıyor en azından benim için öyle

• Ben de şampuan kullanmayı bırakmak zeytinyağlı sabun kullanarak sağlıklı olmak istiyorum ama olmuyor. Saçımı sertleştiriyor ve en kötüsü de 2-3 yıkamadan sonra kepek yapıyor. Bu sorunu çözsem ben de şampuanlara para vermem. Kepeği engelleyebilsem yeter benim için.

• Sabunun saçı nasıl sertleştirdiğini biliyorsundue umarım. Saçlarım uzun bağlarken iki saat uğraşırım artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok sabun suruyor olmayasin? Veya cok fazla yikiyorsundur. 5 gunde bir sabunla veya sabunsuz yikamak gerekiyormus en az. Vucudun o sacta uretilen yaga ihtiyaci var. Ben yazin yikanirken hic sabun kullanmam mesela, bazi bolgeler haric. Normal su. Denize de giriyorum zaten.

• Sabun kullanan kroymuş diye alıcaksın

neyse ben gidip elimi sabunlayayım.

• Şampuan kullanıyorum ama sıvı sabun ve hele de duş jelini hiç sevmiyorum. Vücudu kaygan bırakıyor, ciltten gitmiyor. Dediğiniz gibi en güzeli katı sabun. Gıcır gıcır yapıyor.

Katı sabun zaten bakterileri azaltma konusunda normal sıvı sabunlara oranla daha başarılı.

Sıvı sabunda da bakterilerin neredeyse tamamını yok eden Activex gibi birkaç marka var ama onlarda hem pahalı hem de bu düzeyde bakterileri yok etmek iyi değil. Belli bir seviyede bakteri iyidir bağışıklık kazanmak açısından.

• Kalip sabun hijyenik degil burader
    Simdi ben pis ellerimle sabunu aliyorum sonra sen geliyorsun o sabubu kullaniyorsun igrenc
    Konu ban uye bilok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.