Şimdi Ara

Sabun Kokan İnsanlar Ben Niye Sabun Kokmuyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı İnsanlar Yolda Rastlıyorum Sabun Kokuyorlar.Sabunla Yıkandıkları için Kokuyorlardır Herhalde ama Bende Sabunla Yıkanıyorum Haçı Şakir İle Bende Kokmuyor ? Sabun Kokmak için Ne yapmam Gerek ?

• Sabunun markasıyla ve esansıyla ilgili sanırım. Çok önceden ben de hatırlıyorum bu yönde iltifat aldığımı. Ama galiba şimdi kullandığım sabun kokmuyor. Hangi sabunla iyi sonuç olduğunu hatırlamıyorum evde sabunları ben almadığım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

Sabunun markasıyla ve esansıyla ilgili sanırım. Çok önceden ben de hatırlıyorum bu yönde iltifat aldığımı. Ama galiba şimdi kullandığım sabun kokmuyor. Hangi sabunla iyi sonuç olduğunu hatırlamıyorum evde sabunları ben almadığım için.

Dove'la iyi bir sonuç alınabilir.

Lakin bunun için sabun kokulu parfümler var benim bildiğim.

Millet ondan kullanıyor olabilir.
  • Bazı yumuşatıcılar da sabun gibi kokuyor ondan olabilir.
  • akşamdan beyazlarla bi leğenin içinde bekle. sabah kokarsın.
  • Dalin Bebe kullan
  • Muhtemelen yakın zamanda duş aldıkları için. Ben dışarı çıkacaksam mutlaka bir duş alırım. Bol bol sabunlarım. Kalıcı değil zaten, birkaç saat.Kışın belki biraz daha fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su sebilleri neden koku yapar?
    4 yıl önce açıldı
    Tavuk neden balık kokuyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen farketmiyorsundur.
  • Onlar sakın parfüm kullanıyor olmasın?

Acqua Di Gio
  • sabun değilde kızlar saçlarını yıkayıp çıktıklarında sokağa süper oluyor. bizde uzun saç yok kokmuyor öyle ne yaparsak yapalım. ben parfümü abanırım anca. zaten allahın sıcağında ter kokusunu engelliosan tamamdır
  • sabun kokulu Parfum mu var
  • tansaş bim gibi biyerde bi parfum buram buram sabun kokuyordu o olabilir. boynerdede bi parfum sabun gibi kokuyordu oda olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.