Bazı İnsanlar Yolda Rastlıyorum Sabun Kokuyorlar.Sabunla Yıkandıkları için Kokuyorlardır Herhalde ama Bende Sabunla Yıkanıyorum Haçı Şakir İle Bende Kokmuyor ? Sabun Kokmak için Ne yapmam Gerek ?
Sabunun markasıyla ve esansıyla ilgili sanırım. Çok önceden ben de hatırlıyorum bu yönde iltifat aldığımı. Ama galiba şimdi kullandığım sabun kokmuyor. Hangi sabunla iyi sonuç olduğunu hatırlamıyorum evde sabunları ben almadığım için.
quote:
Orijinalden alıntı: HakikiVisco
Sabunun markasıyla ve esansıyla ilgili sanırım. Çok önceden ben de hatırlıyorum bu yönde iltifat aldığımı. Ama galiba şimdi kullandığım sabun kokmuyor. Hangi sabunla iyi sonuç olduğunu hatırlamıyorum evde sabunları ben almadığım için.
Dove'la iyi bir sonuç alınabilir.
Lakin bunun için sabun kokulu parfümler var benim bildiğim.
Millet ondan kullanıyor olabilir.
Bazı yumuşatıcılar da sabun gibi kokuyor ondan olabilir.
akşamdan beyazlarla bi leğenin içinde bekle. sabah kokarsın.
Dalin Bebe kullan
Muhtemelen yakın zamanda duş aldıkları için. Ben dışarı çıkacaksam mutlaka bir duş alırım. Bol bol sabunlarım. Kalıcı değil zaten, birkaç saat.Kışın belki biraz daha fazla
sabun değilde kızlar saçlarını yıkayıp çıktıklarında sokağa süper oluyor. bizde uzun saç yok kokmuyor öyle ne yaparsak yapalım. ben parfümü abanırım anca. zaten allahın sıcağında ter kokusunu engelliosan tamamdır
sabun kokulu Parfum mu var
tansaş bim gibi biyerde bi parfum buram buram sabun kokuyordu o olabilir. boynerdede bi parfum sabun gibi kokuyordu oda olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme