Bildirim
Sabri Ve italya
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ
sabri italya yolcusuymuş
6,5 milyon$
SABRİ Gitme
$6.5 Milyon mu? Sabri?
-
Nasıl bu haberlere inanabiliyorsunuz anlayamıyorum gerçekten... -
sabri gitmesin ya -
OO Galatasarayın Yakışıklı Mavi Prensi
OOOOOOOOO SABRİİİİİİİİİ SARIOĞLUUUUUUU
-
Sabri baba mi
quote:
Orjinalden alıntı: gyükseltürk
OO Galatasarayın Yakışıklı Mavi Prensi
OOOOOOOOO SABRİİİİİİİİİ SARIOĞLUUUUUUU
-
Valla güzel teklif düşünmemiz gerekir diye düşünüyorum. Ama 6,5 milyon $ lık fiyat düşündürücü, bu kadarını verebilir miyiz onu bilmiyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
Valla güzel teklif düşünmemiz gerekir diye düşünüyorum. Ama 6,5 milyon $ lık fiyat düşündürücü, bu kadarını verebilir miyiz onu bilmiyorum
demek üzerine 6.5 milyon $ istiyorlar? onu 5 e çekebilirseniz olur bu transfer -
quote:
Valla güzel teklif düşünmemiz gerekir diye düşünüyorum. Ama 6,5 milyon $ lık fiyat düşündürücü, bu kadarını verebilir miyiz onu bilmiyorum
-
quote:
-
belki orda doğru yazarlar
-
sarbi 3 lü -
quote:
-
quote:
Orjinalden alıntı: be__cool
sarbi 3 lü
Ahahaha Vefat ettim gülmekten.. -
quote:
Orjinalden alıntı: alpaslanbek
quote:
Orjinalden alıntı: be__cool
sarbi 3 lü
Ahahaha Vefat ettim gülmekten..
güzelmiş bu kelime..Kızlarla konuşurken kullanırım bi ara
-
quote:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X