Şimdi Ara

Sabri Sarıoğlu&Cassio Lincoln

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki adam derhal kadro dışı bırakılmalı,hatta sabrinin sözleşmesi derhal feshedilmeli,bu kadar net konuşuyorum eğer sabri galatasaraylıysa ben değilim arkadaş.Bu kadar karaktersiz,terbiyesiz bir adam görmedim,normal şartlarda 4-5 kere atılması gerekirdi,maçın başından sonuna kadar hakemle uğraştı,inanın izlerken utandım,adam carlosa bariz faul yapıyor ona bile çılgınca itiraz ediyor,gerçekten inanılmaz ahlaksız bir oyuncu, cassio lincolnde aynı şekilde adam koşsa topu alacak ama koşmuyor kendini yere bırakıyor amaç ne anlamıyorum gerçekten.Yazıklar olsun bu iğrenç adamları izlemek için harcadığım vakte.

• Lincolnü bilmem ama Sabri hakikaten yakışmıyor büyük bir takıma. Futbolu 5 para etmez onu geçtim ama taraftarı daha da kışkırtmak, onlara yaranmak için gerip durdu oyunu.
  • +Lugano'nun da defolup gitmesi lazım bu ülkeden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seocu

+Lugano'nun da defolup gitmesi lazım bu ülkeden.

Zaten gidiyor
  • quote:

Katılıyorum arkadaşım,kendi takımımdakilerden bahsettim sadece ama fenerbahçede de lugano aynı şekilde karaktersiz birisi,inanın iki takıma da yakışmıyor,gerçekten izlerken utandım.
  • Helal olsun dıyorum ben hepsi emrenın kufurlu kışkırtması
  • + Nonda ve Ümit

gidecekler listesine başladık yine sonumuz hayrola
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Lincolnü bilmem ama Sabri hakikaten yakışmıyor büyük bir takıma. Futbolu 5 para etmez onu geçtim ama taraftarı daha da kışkırtmak, onlara yaranmak için gerip durdu oyunu.

Adam jubile yapacak daha bir tane ortası yok doğru düzgün. Gol attı diye hemen özür topicleri bilmem neler açıyo bizimkilerde. Lan adam yapadığı her orta için bizden özür dilese ömür yetmeyecek be. Açtığı orta pozisyonlarıda önü bomboşken ceza sahası için net görüyorken haa, müdahale falan olsa içim yanmayacakta.Neysee
  • quote:

hemen tabi, bavulunu hazırlıyorum.
  • Lincoln ede az küfür etmedim solda arda boş atmıyor pası koşmuyor artık ...tir olup gitsin ya
  • lincon denen soytarının 3 mac oynıcak diye beklerseniz ey büyük takım taraftarı daha cok bekleriz adam tam bir haşare shalke de ne yapmıs da bizde ne olsun bırakın abi bu işleri bu sne ilk gidecek adam lincon oynuyo sorun oynamayıo daha büyük problem
  • Sabri 2. Hasan Şaş olucak başımıza.. Ama Sabri'nin emreyi fena dövemesini isterdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.