Şimdi Ara

Sabit ücretten Kurtarın beni!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayda 30 küsür lira hiç kullanılmayan bir telefon hattına veriliyor. Artık yeter bir çözüm bulma zamanı çoktan geldi geçiyor.

- Tamamen kapatmadan sabit ücreti devre dışı bırakan bir çözüm var mı? konuşursan konuştuğun kadar öde yoksa hiçbişey ödeme şeklinde.

• 30 tl.mi bimcelde bizim hanım 30 tl.ye 750 dakika heryöne konuşur
    kapat gitsin türk telekom ne yapıp edecek abone başına o parayı alacak
    7 sene önce kapattım kafam rahat
    30 tl.ye vodafondan 7gb internet paketi alırsın
    soyuncu firmalardan uzak durun paranız uçmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu devirde türk telekoma haraç verilmez.
  • Türk Telekom'a para kaptırmamak için evde de internet kullanmamanız gerekiyor, ondan kurtuluyorsunuz ama bu sefer yalın internet diye 15 TL alıyorlar. Taahhüt yaparsanız ondan kurtuluyorsunuz. Bununla ilgili BTK'ya şikayet yazmıştım, Türk Telekom bize ayrılan hattın kirasını alıyormuş. Sorun şu ki zaten internet faturasını ödüyorum ve bana ayrılan hattı da ödemiş olmam gerekiyor. Birde ne hatsa 15 TL alıyor, sanki altın kaplama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Türk Telekom'a para kaptırmamak için evde de internet kullanmamanız gerekiyor, ondan kurtuluyorsunuz ama bu sefer yalın internet diye 15 TL alıyorlar. Taahhüt yaparsanız ondan kurtuluyorsunuz. Bununla ilgili BTK'ya şikayet yazmıştım, Türk Telekom bize ayrılan hattın kirasını alıyormuş. Sorun şu ki zaten internet faturasını ödüyorum ve bana ayrılan hattı da ödemiş olmam gerekiyor. Birde ne hatsa 15 TL alıyor, sanki altın kaplama...

1 milyon kişiye bedava internet diyor, interneti bedava veriyor da yalından 10 tl istiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mustifb M kullanıcısına yanıt
    Madem hat kirası alıyor 15 liraya internet hizmetini versin o zaman. Olmayan telefona sabit ücret nasıl bir ülkedeyiz yaa, diğer milletler fena dalga geçer bizimle
  • btk denilen kurum internet şirketleri ve gsm operatörleri çıkarlarını koruyor. Elektrik faturasında vergi ve fonları isyan eden halk nedense adına sabit ücret denilen haraça ses çıkarmıyor. Aziz nesin haklı malum lafı hakkında!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.