Şimdi Ara

sabit ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 16mb hızında ttnetin bir tarifesini kullanıyorum adil kullanım kotasından dolayı 3mba düstüğü zamanlar da 104-106 aybaşında da 104-106 ping var bu neyden kaynaklı olabilir hız artışının pinge hiçbir katkısı olmuyor. geçen seneki evimde 8mb hız tarifesini kullanıyordum fakat ping 80lerde idi bu sene cok daha hızlı olmasına rağmen 104ten aşağı inmiyor. tüm driverlar güncel ev arkadaşımın pcsinde denedim onda da aynı pingi veriyor bu konuda fikri olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipidik -- 9 Nisan 2015; 22:20:38 >

• Sorunun pinginin 104-106 arası olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurosaki_ichigo

Sorunun pinginin 104-106 arası olması

ben de bu konuda yardım almak için konu açtım zaten. Git yetenek sizsinize falan katıl acaba esprimi beğenen var mı diye sayfa yenileyip duruyorsundur şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipidik -- 23 Nisan 2015; 22:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipidik

quote:

Orijinalden alıntı: kurosaki_ichigo

Sorunun pinginin 104-106 arası olması

ben de bu konuda yardım almak için konu açtım zaten. Git yetenek sizsinize falan katıl acaba boktan esprimi beğenen var mı diye sayfa yenileyip duruyorsundur şimdi

Sorununu cözmen icin pingini dusurmen gerekiyor

• Pingi düşürmen lazım kRdeş anca öyle çözersin

• Bendede aynı durum var, akşamları 99 veya 104 de takılıyor ama sabahları daha rahat örnek olarak sabahları 76 akşamları 99-130 arası.

• Aynısı bendede var sabahları 82-87 akşamları 95-104 ve bir oyun attıktan sonra sürekli 207 kalıyor kapatıp acıoyurm oyunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ÇÖZÜLDÜ] Ping Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Wifi ping sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben oyunlarımı 42 ping ile oynuyorum. 24 mbps tarifem var. ve interneti binanın inşaa halindeykenki internet kablolarını söktüm ve kabloyu direk bizim eve balkondan bağladım.

eskiden 70 falan olan ping şimdi 42 lere kadar düştü. bununla ilgisi varmı bilmiyorum ama bence dene.
  • Hız güncellemesi yaptır TTNET'e arıza kaydı bırak 80 lere düşecektir.
  • bende hemen hemen aynı sorunla karşı karşıyayım, adil kullanım kotası olduğu zaman pingim daha çok artıyor. Adil kullanım kotasına girdiniz yazısını görünce ping 70 lere düşüyor garip durum ama öyle, şuan 150 lerde geziyor. Çözümü yok galiba TTneti her aradığımda "şuanda biz kaynaklı birşey yok tüm verileriniz normal" diyor malaklar bilgisayarı tamire götürmem gerektiğini ekliyor birde. Gelde sövme.
    kısacası çare WTFast ama süperonlineye geçmeyi de düşünmüyor değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.