Şimdi Ara

SABİT İP İLE İLGİLİ TİCKET LÜTFEN:::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar malum soyulma olayları çoğalınca biz de doğal olarak kendi koruma mekanizmalarımızı çalıştırmak durumunda kaldık,ben daha evvel burada sabit ip ile girişin daha güvenli olduğunu ve bunun knight gerçkleştirdiği hususunda bir yazı okumuştum.Şimdi ben bunların müşteri destek birimine bir ticket yolladım ama sanırım ya ben anlatamadım yada onlar anlamadı.Sorduğum yegane soru Static ip ile alakalı bir hizmetlerinin olup olmadığının yanında eğer ki varsa bu koruma yönteminin nasıl gerçekleştirilebileceği hususunda yardımcı olmaları hususunda bir ticket lazım arkadaşlar,daha evvel (bu tarz bir hizmet var ise) bundan faydalananlar nasıl bir yola baş vurdu ben de static ip mi tabiiki mümkünse kayıt ettirmek isterim.Ticket konusunda yardım edebilecekler varsa şimdiden teşekkürler.

not daha evvelki topiğimde bu konu hususunda gelen bir post:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: 1ZMİRLİ-SADRAZ4M

Yorumda arkadaşın dedigi static ip mantıklı en azından çarına başka yerden girilemeyecek ve rahat olacaksın bir keresinde şifresi herkez tarafından bilinen bir çar vardı itemli full, giriyon ama çara gelip start diyince disconnet veriyordu kendinizi saglama alın bence bunu yapın.

Static ip olunca başka yerden girememek ne alaka ? Oyunun tek ip ile girebilirsin diye bir desteği yok diye biliyorum.

k2 zamanında vardı static IP desteği mgame zamanında devam ediyor mu bilmiyorum yapan bir sürü arkadaşım var hani yalan söyleyecek insanlarda değiller yaşları bizden oldukça yüksek. şuan site zaten sallantıda ilginç olaylar oluyor. K2 zamanında hesap alırken hesap bilgilerinde Country kısmı vardı hatta ülkeni seçiyordun onun sebebide mesela karakterinize başka ülkeden giriş yapılamasın diye ama bence çok saçmaydı zaten Türkler birbirini soyuyor uzaklara gitmeye ne gerek var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 7 Eylül 2012; 20:04:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAC adresi değişimi ile ilgili
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.