Şimdi Ara

Sabit Hızlı Kalite Klima Sıralaması... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bugun klima almaya karar vermem lazım.

en uygun 18 binlik sabit hızlı klima hangisidir ve nerden alabilirim.
    teşekkürler..
  • beyler Şanlıurfada yaşıyorum. batı cephesine bakan 20-25 m2 oturma odama klima almak istiyorum. Teknik şeylerden pek anlamıyorum. yazılan tüm yorumları okudum kafam almadı başım ağrıdı. Çok fazla teknik terim var. Bana lütfen yardımcı olur musunuz? Hangi markayı alayım? Arçelik ve Samsung bayileri var burada. iyi mi bunlar. veya hangi marka?

Orijinalden alıntı: nowhere_man

beyler Şanlıurfada yaşıyorum. batı cephesine bakan 20-25 m2 oturma odama klima almak istiyorum. Teknik şeylerden pek anlamıyorum. yazılan tüm yorumları okudum kafam almadı başım ağrıdı. Çok fazla teknik terim var. Bana lütfen yardımcı olur musunuz? Hangi markayı alayım? Arçelik ve Samsung bayileri var burada. iyi mi bunlar. veya hangi marka?

Tam olarak kaç metre kare.
    ara katmı - çatımı
    Bütçe nedir
    yaz - kış kullanılacakmı herşeyi yazın.

arçelik, samsung burada önerilmez.

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

beyler Şanlıurfada yaşıyorum. batı cephesine bakan 20-25 m2 oturma odama klima almak istiyorum. Teknik şeylerden pek anlamıyorum. yazılan tüm yorumları okudum kafam almadı başım ağrıdı. Çok fazla teknik terim var. Bana lütfen yardımcı olur musunuz? Hangi markayı alayım? Arçelik ve Samsung bayileri var burada. iyi mi bunlar. veya hangi marka?

ara katmı - çatımı
    Bütçe nedir

Tam olarak odam 22 metrekare, ev ara katta, yazları kullanacağım klimayı sadece, yani haziran-eylül ayları arası 3-4 ay. fiyat olarak 1000 (max 1500) düşünüyorum. 2001 yılında bir arçelik klima almıştım babamın evine, o zamandan beri daha tamir görmedi. Ama bugün samsung bayisine gittiğimde arçelik artık fasa fiso gibi bir şeyler söyledi iyice kafam karıştı. Şöyle on numara bir marka hangisi diye sordum eşe dosta, onlar da mitsubişi dediler ama o marka da baya pahalıymış... İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...

• quote:

quote:

quote:

ara katmı - çatımı
    Bütçe nedir

Tam olarak odam 22 metrekare, ev ara katta, yazları kullanacağım klimayı sadece, yani haziran-eylül ayları arası 3-4 ay. fiyat olarak 1000 (max 1500) düşünüyorum. 2001 yılında bir arçelik klima almıştım babamın evine, o zamandan beri daha tamir görmedi. Ama bugün samsung bayisine gittiğimde arçelik artık fasa fiso gibi bir şeyler söyledi iyice kafam karıştı. Şöyle on numara bir marka hangisi diye sordum eşe dosta, onlar da mitsubişi dediler ama o marka da baya pahalıymış... İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...

http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-midea-msri-dci-12-optimum-fiyati,797176.html

http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-ugur-uaci-12-i-inverter-fiyati,756278.html

• quote:

quote:

quote:

quote:

ara katmı - çatımı
    Bütçe nedir

http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-midea-msri-dci-12-optimum-fiyati,797176.html

http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-ugur-uaci-12-i-inverter-fiyati,756278.html

Teşekkürler. Özellikle Midea diye bir markanın olduğunu ilk defa duyan benim gibi biri için farklı bir bakış açısı sağladı. İnternetten araştırdım iyi bir markaymış,

• 1000 tl civarı klima arayanlar ve ustalardan azar yiyenler için için up!
  • Fiyat performans olarak sanırım Auer 12000 btu baya önde görünüyor 1000 tl altı ürünlerde. Ben aşağıdaki linki geç fark ettimden n11 den sipariş verdim.

Umarım üzmez sadece soğutma olarak 2 ay gibi kullanılacak.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/AUER-A-410-12000-BTU-A-Enerji-S%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-Duvar-Tipi-Split-Klima,103452,465752,1254673.html?langId=-14#teknik-bilgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Fiyat performans olarak sanırım Auer 12000 btu baya önde görünüyor 1000 tl altı ürünlerde. Ben aşağıdaki linki geç fark ettimden n11 den sipariş verdim.

Umarım üzmez sadece soğutma olarak 2 ay gibi kullanılacak.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/AUER-A-410-12000-BTU-A-Enerji-S%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-Duvar-Tipi-Split-Klima,103452,465752,1254673.html?langId=-14#teknik-bilgiler

Kardeşim Auer klimalar kalitelidir. Sabit hızlı klimalar artık stoklara girmeyecek. Biraz daha fazla verin İnverter kima alın hem daha konforlu iklimlendirir, hemde elektrikten tasarruf edersiniz.
    -Haier Geos, Airfel, Gree, Midea,Uğur ürünlerini alabilirsiniz.Bu cihazların 12'lik olanları 1800 TL seviyelerinde.
    İzmir'de iseniz M.Birol dürüst bir arkadaşımızdır. Haier ürünlerini ondan güvenle alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkurler. Kisa sureli kullanilacagi icin inverter olmayani aldim gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.