Şimdi Ara

SABİT HAT DONDURMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
20.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senede sadece 1 ay kullandığım fakat 12 ay boyunca sabit ücret çödediğim telefon hattımı kullanmadığım süre zarfında dondurmak istiyorum. Telekomun böyle bir uygulaması var mı? Kapattır demeyin yılların emektarı o numara...

• ben de numarayı taşıtma var mı diye merak ediyorum. mesela koçnet vs gibi bir firmaya. ama sabit ücretsiz bir yer olmalı.
  • Telekomda çalışan birinden 6 aylık hat dondurma hizmetinin olduğunu öğrendim. Ve o dönemde ücret ödenmediğini öğrendim.
    Nette araştırdığımda şöyle bir yazı buldum. Bayramdan sonra inşallah yazlık hattımı 6 ay dondurmak için müracaat edeceğim.

Türk Telekom’un “ Hat Dondurma Hizmeti” ni BTK Onayladı
    19/04/2010

BTK geçen hafta 14. Nisan 2010 tarihinde Türk Telekom’un Al-sat ve VAE modelleri ile hizmet alan İnternet Servis Sağlayıcı (İSS) müşterilerine yönelik hat dondurma tarife ve promosyon teklifine ilişkin olarak talep ettiği “ Hat Dondurma Hizmeti “ ni onayladığını duyurdu.

Türk Telekom’un Hat dondurma hizmeti, ADSL, ADSL2+, VDSL2 teknolojileri ile Türk Telekom’dan Al-Sat ve VAE modelleri ile hizmet alan tüm İSS müşterilerini kapsıyor.

Böylelikle almakta olduğu internet erişim hizmetini belirli bir süre kullanmayacak olan İSS müşterilerinin hizmetlerini iptal ettirmeye ihtiyaç kalmaksızın söz konusu süre zarfında aylık kullanım ücretini ödemeden hizmetlerini dondurma imkanına kavuşacak.

Müşterilerin hatları, başvurularını müteakip 1-3 iş günü içerisinde dondurulacak ve Hat dondurma işlemi için müşterilerin 21.80 TL’lik (vergiler hariç) bağlantı ücretini bir sene içerisinde bir defaya mahsus olarak ödeyecek. Ancak uygulamanın tanıtılması açısından, 31.12.2010 tarihine kadar hattını dondurmak isteyen müşterilerden bu ücret alınmayacak.

Hat dondurma hizmetinden, bir müşteri yılda en fazla 2 defa, toplamda 3 ay süreyi (90 gün) aşmayacak şekilde talep ettiği süre boyunca faydalanabilecek.

Uzamlar hat dondurma işleminden asla bir ücret alınmamasının ve bir yıl içerisinde hizmeti dondurma sayısı ve günü hakkında hiçbir kısıtlama getirilmemesinin pazardaki rekabet açısından daha doğru olduğunu dile getiriyor. Yılda 2 defa ve 3 ay sürenin neye, nasıl hesaplandığı ve nasıl bu sonuca erişildiği hakkında bir bilgi verilmiyor.

http://www.bitdunyasi.com/tr/?Sayfa=Detay&Id=3144

• Evet. Yazlık hattımız 6 ay donduruldu. 6 ay sonra otomatik açılacak. Bu esnada herhangi bir ücret (sabit ücret) yansımayacak. Dolayısıyle 6 ay boşuna para ödememiş olacağım.
  • evet bende yazlık hattımı 6 ay dondurdum ama yanlışlıkla 5 ay yapmışlar..
  • Sabit telefonumu bende dondurmak istiyorum aylık ücret alıyorlarmı bu işlemler için
    son durum nedir?
  • arkadaşlar sabit hat dondurma ile ilgili son durum nedir. Hattımı 12 boyunca dondurmak istiyorum mümkün müdür?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabit hat numara engelleme
    11 yıl önce açıldı
    TTNET DONDURMA İŞLEMİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

arkadaşlar sabit hat dondurma ile ilgili son durum nedir. Hattımı 12 boyunca dondurmak istiyorum mümkün müdür?

Dondurulabiliyor.Hat sahibinin telefondan telekom musteri hizmetlerini aramasi yeterli.6 aylik dondurma yapiliyor.ucreti yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.