Bildirim
Sabit FPS sorunu.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sorunu deyince kimse bakmaz. Sorunsalı diye değiştir başlığı 10 tane cevap gelir... DH'nin kuralı bu.
EDIT: 30 en iyi. Zaten stabilmiş hiç sıkıntı yok
Sanırım ne kadar FPS o kadar iyi görüntü mantığındasın ve bu doğru değil. 100 FPS falan demişsin de 100-110'dan fazlası kasmasından da beter rahatsız eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kLkN7 -- 26 Nisan 2013; 18:50:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çift ekran kartı yüzündendir otomatik geçmiyordur, kontrol merkezinden otomatikten performans Gpu yu seç. -
Benimde 60a ayarlı ama zaman zaman 45-55 e düşüyor tflerde 25e kadar düştügu oluyor bunu sabitlemenin yolu yokmu
fps,ekran büyüklüğündende etkileniyor bildiğim kadarıyla.O yüzden olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Çift ekran kartı yüzündendir otomatik geçmiyordur, kontrol merkezinden otomatikten performans Gpu yu seç.
Katılıyorum , bununlar ilgili onlarca Konu mevcut , manuel geçiş yapman lazım. -
Benim laptopta da şarja takılı değilse 31 fps oynatıyor enerji tasarrufu falan olayından sanırım . Eğer bağlı değilse ondan olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: tylerdurden10
Benimde 60a ayarlı ama zaman zaman 45-55 e düşüyor tflerde 25e kadar düştügu oluyor bunu sabitlemenin yolu yokmu
Ayarlardan 30'a sabitleyebiliyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: kalkan-99
Sorunu deyince kimse bakmaz. Sorunsalı diye değiştir başlığı 10 tane cevap gelir... DH'nin kuralı bu.
Sanırım ne kadar FPS o kadar iyi görüntü mantığındasın ve bu doğru değil. 100 FPS falan demişsin de 100-110'dan fazlası kasmasından da beter rahatsız eder.
30 fpsde oynanmaz
Gusül abdest al. -
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
quote:
Orijinalden alıntı: kalkan-99
30 fpsde oynanmaz
Oynanmaz ?
quote:
Çift ekran kartı yüzündendir otomatik geçmiyordur, kontrol merkezinden otomatikten performans Gpu yu seç.
Evet ayarlardan performans ayarladım kurcaladım biraz şuan gayet iyi FPS teşekkürler.
30 FPS oynanıyor PC iyi olup kendin ayarlarsan kasmıyor ama 100 FPS kadar akıcı olmuyor yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 26 Nisan 2013; 20:24:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy
quote:
Evet ayarlardan performans ayarladım kurcaladım biraz şuan gayet iyi FPS teşekkürler.
Rica ederim. -
quote:
quote:
30 FPS oynanıyor PC iyi olup kendin ayarlarsan kasmıyor ama 100 FPS kadar akıcı olmuyor yani.
Biraz açık anlatabilir misiniz nasıl yaptınız tam olarak? Nvidida GeForce GT 650M / 2GB GDDR5 ekran kartımla 200+fps görebiliyorken 30-31'de takıldı şu an ne aşağı ne yukarı. Çok sinir bozucu bir olay.
Not: Oyun içi ayarlardan max. fps, benchmarka ayarlı.
-
UP -
Güç ayarını yüksek performansa getirmeyi denedin mi acaba? -
AMD ekran kartınız varsa masaüstüne sağ tıklayıp değiştirilebilir grafikleri seçip ordan leagueoflegend.exe yi yüksek performans olarak ayarlayıp uygula deyin sorun kalmaz. nvidia ise otomatik devreye girmesi lazım ama tam bilgim yok açıkçası -
adamın sorun dediği şeye bak
bir aralar fps 20 de kalsa bile razıydım
16 fps ile oynadığım zamanları hatırlarım o derece -
quote:
Orijinalden alıntı: Dersah.
quote:
quote:
Biraz açık anlatabilir misiniz nasıl yaptınız tam olarak? Nvidida GeForce GT 650M / 2GB GDDR5 ekran kartımla 200+fps görebiliyorken 30-31'de takıldı şu an ne aşağı ne yukarı. Çok sinir bozucu bir olay.
Not: Oyun içi ayarlardan max. fps, benchmarka ayarlı.
Nvidia ayarlarını performans olarak değiştirdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmErenay
AMD ekran kartınız varsa masaüstüne sağ tıklayıp değiştirilebilir grafikleri seçip ordan leagueoflegend.exe yi yüksek performans olarak ayarlayıp uygula deyin sorun kalmaz. nvidia ise otomatik devreye girmesi lazım ama tam bilgim yok açıkçası
AMD ekran kartım var fakat sağ tıklayınca vision engine control center çıkıyor sadece. Gerisi normal yeni,ekran çözünürlüğü vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri
- lol nick önerileri
- otp ne demek
- tft en iyi komp
- lol satın alma geçmişi
- lol sistem gereksinimleri
- riot mmorpg
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X