Şimdi Ara

Sabiha gökçene nasıl giderim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
20.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa yakası ayazağa Uğur erkay ilköğretim okulunun yanın dayım. Toplu taşıma araçları ile hiç yürümeden in bin in bin yaparak en zahmetsiz şekilde nasıl giderim? Zahmetsiz olsun ama süre uzun olsun önemli olan bu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• havataş.
  • 4. leventten geçen direk belediye otobüsü var
  • Arkadaşlar buranın yabancısıyım. Adım adım nereye nası gideceğimi yazabilir midiniz? Levent havatas ilk kez duyuyorum desem Halimi anlarsınız sanırım

• Caddede nefes alan ve konuşma kabiliyeti olan herkese sor söylerler sana yol tarifini
  • Metroya kadar gidebilsen gerisi kolay. Metro ile 4.levente gideceksin,ordan otobüs duraklarından E-3 hattına binip direk Sabiha Gökçene gideceksin
  • otobüsle, dördüncü levente geliyorsunuz. ineceğiniz durağın dördüncü levent. eski İETT garajını sorun.--otobüsten indikten sonra bir dakika mesafede. kalkış saatleri: '' .http://www.iett.gov.tr/tr/main/hatArama/hatsaatleri/E-3_SABİHA-GÖKÇEN-H.LİMANI-UYDUKENT-4.LEVENT-METRO-İETT-Otobüs-Sefer-Saatleri ''
    yanlış bilmiyorsam sabiha gökçen'e giden havataş, taksimden kalkar, beşiktaştan birinci köprü yoluyla gider.gültepe yolu yani fabrikalar durağında sabiha gökçenden taksime giderken geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4.levent metrodan sapphire çıkışından çık. sapphire i önüne alınca sol tarafındaki otobüs durağından 4numaralı perondan e3 kalkıyor. o seni direk sabiha gökçene götürür.
  • 1-Ayazağadan 4. Levent'e giden otobüse binecem
    2-4. Levent'ten de e3 e binecem
    Kaç saatimi alır?

• trafiğin durumuna göre değişir,ortalama 1,5 saat fakat akşam saatlerine gece yarısına kadar çok rahat iki saat hatta fazlası.ikinci köprünün boş olduğu saatlerde bir saatte bile gidebilirsin.ayrıca yukardaki linkten hareket saatlerini incele.iki tür otobüs vardır.birisi ekspressdir.üç bilet alır.daha çabuk gider.ayrıca hareket saatlerine fazla güvenme.sabah saatlerinde gidiş yönü açıktır.çabuk gidersin ama anadolu yakasından geliş yönü tıkalıdır, otobüs milim milim ilerler.tabii ki durağa zamanında gelemez.biliyorsun ki iç hatlarda uçuşa 40 dakika dış hatlarda da bir saat kala cheek in işlemleri kapanır.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Saat 20:40 da uçak kalkıyor yarın(ctesi)

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudy_tr

Teşekkür ederim arkadaşlar. Saat 20:40 da uçak kalkıyor yarın(ctesi)

4.Levent'ten E-3 ün kalkış saatine bak. 1.5 saatte bir araba var ve iş çıkışına denk gelmezsen 4.Levent-Sabiha Gökçen arası 1 saat civarı sürer.

Bana sorarsan 4.Levent'ten 16:35'te kalkan otobüse bin. 18:00 dakine binersen olası bir köprü trafiğinden dolayı kaçırma şansın artar.

EDIT: Ctesi demişsin, Cumartesi 4.Levent kalkış saati 16:30 ona bin. Bu listeki mavi renkli otobüsler TEM'den gider. Sakın bir hata yapıp da cumartesi 17:45 otobüsüne binme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 24 Mayıs 2013; 15:57:30 >

• kadıköy iskeleden havataş a bin hocam 30 35 dk civarında sabiha gökçende oluyorsunuz ben hep orayı kullanırım tabi kadıköye uğrayabilirsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi za1reth -- 24 Mayıs 2013; 17:57:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

4.Levent'ten E-3 ün kalkış saatine bak. 1.5 saatte bir araba var ve iş çıkışına denk gelmezsen 4.Levent-Sabiha Gökçen arası 1 saat civarı sürer.

Bana sorarsan 4.Levent'ten 16:35'te kalkan otobüse bin. 18:00 dakine binersen olası bir köprü trafiğinden dolayı kaçırma şansın artar.

EDIT: Ctesi demişsin, Cumartesi 4.Levent kalkış saati 16:30 ona bin. Bu listeki mavi renkli otobüsler TEM'den gider. Sakın bir hata yapıp da cumartesi 17:45 otobüsüne binme.

Yeşil olan sefertepeye uğrayarak gidene binersem mesafe çok mu uzuyor hocam?

• Kadıkoyden de E10 ekspres hattı var sadece havaalanı için çalışıyor gayet hızlı diyebilirim ymax 45 dk da sabiha gökçenin kapısının önünde olursun kadıkoyden.
  • "Sabiha gökçene nasıl inerim?" diye okudum

neyse lazım olur belkihttp://www.lombardavirtual.com/files/ltfj.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReQueM_87

"Sabiha gökçene nasıl inerim?" diye okudum

neyse lazım olur belkihttp://www.lombardavirtual.com/files/ltfj.pdf

Conair için 2. Filmi çevirmeyecez :)

• 16:30 da sapphireden e-3 e bindim 17:45 te iç hatlara ayak bastım. Teşekkür ederim yardımcı olanlara.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Yeşil olan sefertepeye uğrayarak gidene binersem mesafe çok mu uzuyor hocam?

çok geç bir cevap olacak ama "mesafe uzamaz da çok takılır yolda, durak sayısı artar.

• kadıköye in kadıköyden tek otobüs var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.