Şimdi Ara

sabian zil kullananlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yakın zamanda kendime bir davul edinmeyi düşünüyorum.. zil olarak ilk başta zildjianları düşündüm ama aşırı pahalılar 400$ falan bi zil.. onun için şu aralar sabianları düşünüyorum fiyatları zildjiana göre daha makul olmalı. bu zilleri kullanan varmı önerirmisiniz?

• evet arkadaşımm ben kullanıyorumm kesinlikle öneririm ama tek tek alma derim ben takım olarak almıştım 350$ verdim takımına. 14" hihat, 16"crash, 18" ride pro sonnix takımıydı. müzik tarzın ne bilmiyorum ama biz metal çaldığımız halde istediğim tonları yakalıyorum ve hi-hat sesine de hastayım. kesinlikle tavsiye ederim ama unutma paran varsa takım olarak al daha uygun olur.www.sabian.com buraya da bi bak istersen burda bütün seriler var zillerin seslerine kadar bile duyabiliyosun. hadi kolay gelsin sana

• valla ben zildjian alacam..ama ben bateri çalmıyom:)) odama saat yapacam şööle 16'' felan bi crash alıp güsel oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_condor

valla ben zildjian alacam..ama ben bateri çalmıyom:)) odama saat yapacam şööle 16'' felan bi crash alıp güsel oluyo

eheheh baya bi pahalı bi saat olcak ama dikkat ett yere fln düşmesinn gece hem çok ağır oluyolar hemde baya bi gürültü çıkar komşular salavatla yataktan fırlar valla bence sende ozman camdan fırla kaç

• selam millet naber?aranizda davulcu olanlara gelecek bu soru, ben simdi makul bi zil seti almak istiyorum ve suan istanbuldayım. burada nerelerde uygun zil seti bulabilecegimi söyleyebilirseniz(acık adres seklinde) cok sevinirim. normalde ben yurt dışından getirtecektim ama sanırım gümrükte kıllık yapıyorlarmıs bununla ilgilide bi bilgisi olan varsa msj atabilirse sevinirim.
  • Arkadaşlar hiç Zildjian ve Sabian a boşuna para vermeyin. Türk zilleri dünyadaki en iyi zillerdendir. Abartmıyorum yurtdışında sizin burda yüzüne bakmadığınız İstanbul zilleri Zildjian dan daha pahalıya satılıyor... Zaten Zildjian ve Sabian ın tarihçesini okursanız aslında hepsinin ustalarının Ermeni asıllı Türk olduğunu görürsünüz ancak Cumhuriyet yıllarında yeterli sanayi vs. olmadığı için bu insanlar ve torunları amerika,ingiltere ve fransa gibi ülkelere göç edip oralarda atolyeler açmışlardır.. Paiste-Zildjian-Sabian bunların kurucuları hep osmanlı zamanında Türk zilleri üreten kişilerdir...

Istanbul Mehmet, Istanbul Agop, Masterwork , bu zilleri gidip fabrikasından deneyip alabilirsiniz hepsinin çok kaliteli ürünleri mevcut istediğiniz tona göre istediğiniz zillerden set oluşturabilirsiniz... Fiyatları da makul sayılır gidipte sadece adı olduğu için Sabian vs. almayın hele ki zaten 500$ a alacağınız Sabian Başlangıç Setleri hem dandiktir hemde makine yapımıdır oysa zillerin hand hammered olanları makbuldür bunu unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitozcan -- 2 Eylül 2005, 14:53:37 >

• selam yigit ben emre, abi ben kesinlikle katılıyorum sana istanbul mehmet ve agop zil muhabbetinde bir numara hiç digerlerine para vermeye falan gerek yok, bide dedigin gibi o ucuza bulunan sabian ve zildjan'lar hep starter set ve cok berbat soundları var kesinlikle tavsiye etmiyorum, sadece sabian hi-hat'leri kesinlikle muhtesem alacak olana onu tavsiye edebilirim. aabi ben sana su fabrikalara nsl ulasabilecegimi soracam istanbulu cok iyi bilmiyorumda izmirli oldugumdan.bana yardımcı olabilirsen sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalan zil sesi neden azalır?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla işte tek eksiğimiz bu firmaların yeterli satış pazarlama kapasitesi yok... Fabrikası nerde bende tam bilmiyorum amawww.istanbulcymbals.com idi sanırım adresi ordan bakmak lazım... Birde Masterwork de son günlerde baya popüler arkadaşlarım kullanıyor çok memnun onun da Kadıköyde bi bayisi vardıwww.soundmusiccenter.com sanırım adresi orda fiyatlandırma vs. var. Sanırım kargo ile izmire de yollarlar...

• ilgilendigin için sagol sanırım bana yine tünele(beyoglu) gitmek düsecek, suan zaten istanbulda oldugum için burdan alıp gidecem yani kargoya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.