Şimdi Ara

SABANCI VS KOÇ BİLGİSAYAR MÜH.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler siz olsanız hangisini yazardınız ve neden

• Sabancının exchange erasmus anlaşmaları koçun çok gerisinde sadece bu yüzden bile koç yazardım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ikisini de yazmazdım biri taa tuzlada diğeri taa rumelifenerinin orda. merkeze yakın olun gençler hayatı yaşayın bir kere genç olacaksınız o da yollarda ya da dağın tepesinde geçmesin.
  • Sabancının 43 ülkeyle anlaşması var 4 üzerinden 2.2yi geçtiğin zaman gidiyorsun. Bazı bölümler bazı okullara öncelik tanıyor. Sciences po'ya politikanın önceliği var mesela. Onun dışında bir okula çok talep varsa ama kontenjan kısıtlıysa gpa'ye ve ingilizce dersinin puanına bakıyorlar ona göre sıralıyorlar. Gitmek isteyip de gidemeyeni giç görmedim ayrıca qs sıralamasında 11. Ve 14. Olan Singapur üniversiteleriyle ve yine ilk 100deki hong kong hollanda ve amerikanın bazı okullarıyla anlaşmaları var. Amerikada bostonla anlaşması var mesela. Avrupada da aynı şekilde her ülkenin en kaliteli okuluyla anlaşması var diyebilirim. Avustralya dahil exchange anlaşması var okulun
  • Sabanciligenc S kullanıcısına yanıt
    Ben yok demedim türkiyedeki üniversitelerin %99 undan fazla var ama koç university exchange partners ya da boğaziçi university exchange partners diye aratırsanız ve objektif olarak listeleri incelerseniz birazdan bi tık fazla saydığım okulların gerisinde olduğunu göreceksiniz. Özellikle En Zor Anlaşma yapılan İngiltere ve Amerika için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabanciligenc S kullanıcısına yanıt
    kafam karıştı şimdi üsteki arkadaşda koç diyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç vs Hacettepe
    8 ay önce açıldı
    Ceng İçin Sabancı vs İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.