Şimdi Ara

Sabancı ücretli değer mi sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50-60K civarı bir sıralama gelecek EA'da. 1. sınıfın sonunda alan seçim özgürlüğü olduğun için Ceng okurum diye düşünüyorum sizce değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 30 Haziran 2022; 22:6:52 >

• EAdan SAYa atlanıyor mu öyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fortunateson kullanıcısına yanıt
    www.sabanciuniv.edu
    Program Seçme Özgürlüğü | Sabancı Üniversitesi
    https://www.sabanciuniv.edu/tr/program-secme-ozgurlugu
  • ne kadar yıllık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05D0CDBDD -- 20 Haziran 2022; 0:20:59 >
  • Say sıralaman 300k altında değilse okuyamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka biliyor musun bilmiyorum bu sene bilkent 65binden 120 bine çekti %100 zam

sabancı da bence aynı zamndan nasibini alıcak 250bin tl olacaktır.

burada ailenin durumu çok önemli mesela ben bu konuyu sınavdan önce açmıştım %50 kazanamayabilirim ücretli değer mi diye şunu söylemeliyim benim babam yurt dışı ile çalışıyor ve geliri tl değil. Eğer senin ailen de böyle enflasyon ile doğru orantılı geliri artıyorsa yazılır eğer artmıyorsa ülkenin geleceği ne olacağı belli değil bundan sonraki sene atıyorum bu sene 250 bin olsa ondan sonra sene 450 bin olmayacagının garantisini kimse veremez ve bu senin üzerinde acayip bir baskı olabilir kalırsam sınıfta nolur eyvah diye.

Özet.

maddi durumun el veriyosa değer

• 2021-2022 döneminde 125bin tl idi

2022-2023 te diğer okullar %100 e yakın zam aldı ve bunun nasibinden sabancı da etkilenecek

rahat bi 230 bin üstü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CD4F36DB -- 20 Haziran 2022; 0:24:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olm her gün başka bir şey söylüyon la geçen de 11.sınıfım seneye giricem diyordun:)

• ben pp mi bihter yapcam artık evliyiz

• ahahahah yok ben mezunum o konular forumdaki birkaç konudan ötürü açtığım ironi konularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 20 Haziran 2022; 0:29:35 >
  • Öncelikle ilk yılınız ise kesinlikle mezuna kalmanızı tavsiye ediyorum. Gecen sene son 3 4 gün tmye geçip 20k ile sabanci %50ye girmiş biriyim. Tytm 35 40k civarıydı matım da belli sıkıntılardan dolayı deneme cozememe ve konuları bitirmeme rağmen fena gelmedi. Tm %50 kazanmak gerçekten zor deil okulun ücreti 200k+ bandına çıkacak bence ücretli gelmek çok mantıklı deil. Ayrıca 2021 ayt de 36 37 net yapan say %50 arkadaşlarım matı Natürel Science gibi dersleri B gibi notlarla veriyor. Tm ücretli bir arkadaşım 6dersin 4ünden kaldı. Hazırlığı yarim dönemde atlayıp yaz dönemi 1in 1i olursanız ciddi bir şekilde zorlanabilirsiniz. Ne kadar yks ile uni dersleri aynı eksende ilerlemese de özellikle 1. Sınıf bağdaşır. Iyi düşünüp verilmesi gereken bir karar sizin açınızdan. CS nispeten kolay olarak adlendirilebilecek muhendisliklerden biri olsana bizim okulda 400 civarında cs öğrencisi oluyor ve rekabet, curve asiri yuksek oluyor iyi düşünüp verilmesi gerekn bir karar. Sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz yardımcı olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

5-10k arası bişe gelcek ea dan yazayım mı %50

bide gerçekten çalıştığım takdirde derslerden geçmek çok zor bir şey mi?

• 301k yapınca +1 ayt fen sorusu çözmediğin için gelen pişmanlık hissi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.